450
10 страв нашого минулого, які викликають ностальгію і голод
Книга про смачне життя російським вченим та письменником Олександром Левиновим є кулінарна енциклопедія, яка викликає інтерес до славного минулого нашої країни. Ця колекція написана таким чином апетитним і добрим, що при читанні неможливо відчути почуття голоду і теплого ностальгічного настрою.
Веб-сайт Пропонуємо Вам найсмачніші та веселі частини книги.
Капсули
Пальмешки – ода життя, одна з його свят. Я пам'ятаю, як взимку вся сім'я сіла на столі, пунктирующее борошном і ліпила їх на сотні і тисячі. Мама кладуть пельмені в наволочку і вішують за вікном, в холоді. Коли вони вийшли, вони були порожніми, як вони були. На відміну від магазинів, наші домашні пельмені були великими, з краями муфти. У той же час була традиція покласти кнопку в одному з пельменів - для щастя. Коли я прийшов до іншої сім'ї, з Алтайськими традиціями, я опанував Сибірські пельмені. Невелике, густе тісто і з пресованими вушками.
Картопля смажена 123856
Ви можете обсмажити картоплю або соломкою або круглим, тонше ви ріжете, краще, тастер і більш елегантне картопля буде. Ви можете обсмажити на льоді - це буде rustic, з неприпустимим і неімітованим rustic ароматом, ви можете на вершковому маслі, в урбаністичному стилі ви можете на пісному маслі, непарно достатньо, краще на долоні, ви можете, нарешті, на маргарині, в поганому вигляді. Необхідно обсмажити спочатку на середньому вогні і в відкритому доступі, перетворюючи на іржі шари, і краще закінчити на слабкому вогні і закритою сковородою кришкою.
Обприскування балкою
Повідомляємо, що нідерландці важко уявити, що не зачепить її у думці. Не знаю. Що може бути справа. Але я не можу уявитись на серці без нас. Це як загальний секретар, який збирається працювати на метро. Сережка на святковому столі обов'язково. Якщо це не існує.
Прозорі розетки
Свіжий сором'язливий - ні, не славний борщ, нуклеєний і живильний, але прозора свіжість - російська свіжа! Все подихає в них простотою і скромністю - і капустою ажурною ажурністю, і картоплею невеликого нещастя, а також ганчі томата, звичайно ж вже тече, в'ялена, найсвіжіші загнуті, а тоні часникові палички Коха; м'ясо в хорах купує худими, низькожирними, рідкими смужками і волокнами, а не труси. Сметана, знову, не як в борші - від живота, але скромно, з чайною ложкою, посередині пластини. Чистість і прозорість бульйону - це естетика свіжої єври, наречена нашого столу.
Соковита elderberry
Я не знаю, що кологне смаки краще – гаряча, гаряча, гаряча або холодна. Я знаходжу його важко вибрати ... Я люблю. Boozhenina має ніжний рожево-сірий колір, однорідність по всій різці. М'ясо незвично м'яке і соковите, на відміну від магазину elderberry, сухі і м'ясні, як тирси.
Котлети в Києві
De-volley має сестри - дуже вразлива особа. Її ім'я київського котлета. Сюди цієї особи покриті м'якою серветкою, вона, здається, є креолом або Мулатто і любить називати себе торговою маркою під фіктивними іменами (кати в Мінську, Москві, «сюрпризі», «нових» і інших вразливостей). Відмінність зазвичай полягає в тільки двох деталях - грибах, горіхах, рисі або щось інше, що не завжди необхідно додавати в начинку, а головне - фундаментальна відмінність - тип моторного масла, на якому шпаклівка смажена. Нижня кількість октану, темніше і дорожче ріжуча.
Товстий піа суп
Що може бути простіше, дешевше, але більш смачним, ніж піа суп? Отримати щось копчене. Кращий шматок копченої шини з кісткою (на 2,40 на кілограм). Ви замочуєте або скальпуйте стакан гороху (науково - бланкш), починайте горох і копчене м'ясо (наті, брикет, корейці, шинка, кісток і скінів з них, але ви можете просто зі свинини, хоча це набагато гірше), ріпчасті ріпки (не краще залишити один верхній кольоровий одяг на ньому) і морква. Цибуля і морква, якщо ви дуже знезаражені, ви можете, коли вони готові, викинути (тобто чому краще поставити їх ціло, тому що іноді ви не знаєте, як ваш майбутній, але ще невідомо, щоб вам траплялися страви).
Холодна окрошка
Немає надії, щоб з'їсти окрошку не влітку - восени, навесні або взимку - і не тягнеться на неї, і якщо він пам'ятає, то "настає літо, ми з'їдемо окрошки!" З усім звичністю і простотою, з усіма літніми щоденними, окрошка – це життєрадісний відпочинок літа, радість перших овочів, змішаних з минулим роком, що старий урожай зустрілися з новим, добре в'яленим каштаном сімейного столу.
Суп з лісовими грибами
Грибний суп завжди поема. Ви привезете додому в гарячу липні вдень пухнастий лубок колосовиків: два або три тонко-леговані і заварені кашети, які частіше називають під ягідкою, один або два білки з важкою шапкою: зверху в якості сива або калача, а на дні - ніжний салатовий колір, десяток кольорових сиро-кольорових колобок шапок, броду лисок, мохів або козаків, чиста сіра свиня з затемненим вирізом і пухерною шапкою. Що робити з ними? Вимити, порізати великі гриби - і в воді. Поварка - cols, морква, промінь, молода картопля, розрізають перехрестя на чотири чверті, в змивається біла шкірка.
Солоні томати
Просто спробуйте цей томат! Ви не можете отримати його з баночки. Коли я зробив, я намагався зберегти ці камені непристойними. П'ять або шістьма літрами. М'ясо. Холодний. томат повинен бути холодним. Ви потрапляєте в неї, ви вкусите шкіру, як останній вампір, і ви відсмоктуєте його, ви отримуєте зуби вниз, ви розбиваєте віскі. А потім ви просто відкинути порожню шкіру.
Мала радянська енциклопедія
Фотозвіт: Молоко Берр
Літературні страви
10 неймовірно смачних страв з картоплі
15 Простий спосіб зробити свій смак їжі насиченим
www.ozon.ru/context/detail/id/4311016/?partner=admesales&from=bar