543
Ви можете отримати лише 2 критерії, за допомогою яких люди оцінять вас під час зустрічі.
р.
Про нас говорять люди. Але що саме вони приділяють увагу? Гарвардський бізнес-школа Amy Cuddy і психологи Сусан Fisk і Peter Glick вивчали принципи, за допомогою яких перші враження зроблені більш ніж 15 років і знайшли певні візерунки.
Коли люди бачать нас вперше, вони автоматично відповідають два питання:
- «Чи можу я довірити цей чоловік? ?
- «Чи можу я поважати чоловіка? ?
Але в реальності вірність і емпатія є основними якостями, які інші люди судять нас.
"З еволюціональної точки", "Кудді ноти, "Це набагато важливіше для нашої виживання, щоб дізнатися, чи люди навколо нас є надійними." І це дійсно не страшно, бо для того, щоб визначити, чи хотів його новий друг, щоб вбити його і вкрасти всі його речі були більш важливими, ніж зрозуміти, чи він був розумним достатньо, щоб світло вогонь.
Однак, професор не повністю заперечує важливість наявних навичок і досвіду людини. Визначені ноти, які вони оцінюються лише після того, як було встановлено довіру. Одностороння демонстрація розвідки та міцності може призвести до абсолютно небажаного результату.
Якщо хтось ви намагаєтеся вражати вас, ви не отримаєте далеко. Ви можете розраховувати на те, що ваш професійний і будь-який інший якості буде оцінено.
Сайт: www.paramount.com/
15 листівок, які порушують всі закони логіки
22 Невідомі питання і відповіді Тільки діти можуть дати