За словами автора: нещодавно прийнято рішення купити новий чохол для IPad mini retina в подарунок, подивитись різні варіанти і вирішив залишитися на офіційному, коричневому кольорі. Це дешевше того ж кольору, і добре виглядає.
Я почав шукати, вирішив купити в магазинах «білий», адже в «сірому» можна легко захопити підробку (справа не смартфон, ще складніше перевірити).
Знайдено варіант для 2392 рублів на сайті, який починається на О, і закінчується на зонах. Але потім я пам'ятав, що у мене є бонусна картка іншого, червоного гіганта продажу обладнання (Mвідео), крім того, я хотів бачити їх рекламний чіп в дії (якщо один з конкурентів вони затвердили ціну нижче, вони зменшують його). Я пішов, читати і зробив, що озону там, тому я вирішив діяти.
Ось ми йдемо.
6265.
Ми бачимо модель -- МГМН2ЗМ/А.
Гаразд, тепер давайте подивимося на MV.
499 р.
Що ми отримали тут? Ціна вище майже 1400 рублів, а модель ще MGMN2ZM / A. Тоді час діяти.
Усі заповнені, дані є актуальними, ми натискаємо на відправку та... нам потрібно побачити, як ціна йде вниз, і ми поповнюємо кількість задоволених клієнтів MVideo. Ор. .
Як прийти? Можливо, у мене є проблема пам'яті? Все правильно, я здаю, натисніть на посилання для деталей цієї акції, і я знаю, що я був неправильним.
Ой, шіт, немає Озону, що підтверджує пошук вбудованої сторінки браузера. Ви не отримуєте. Але просто у випадку, я відкрию вкладку Incognito і подивись, якщо це правда.
Магія Або я знову відчував себе. Ну, хто не?
Mвідео, не витрачаючи гроші на акції, які ви не можете виконати, просто нижчі ціни! Покупка на дешеву ціну, а потім не нижчу ціну, ви граєте проти себе.
Ми хочемо, щоб вам було якомога простіше.
й
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження