Chasing Beauty, вона pumped цемент в її обличчя

У зв'язку з культами зовнішнього вигляду почав стрімко розвиватися чорношкірий ринок господиньих пластичних хірургів, які роблять речі з їх хворими, а також жертв, що Тим Буртон ніколи не мріяв. Rajee Narinesingh є одним з найвідоміших жертв чорної пластичної хірургії. Raji - це трансгендерна жінка, яка вирушила до гірського пластичного хірурга в 2006 році, яка ін'єкційна суміш «секрети» під шкірою, не кажучи вже про те, що це було. Як виявилося пізніше, основа суміші «секрети» стала найбільш звичайним цементом.

Це те, що Raji виглядав як після введення цементу лікар ін'єкційний в її обличчя.

Через жахливий зовнішній вигляд, що її обличчя набуто після ін'єкцій, жінка була прізвища «цементна особа». й

На щастя для Raja, дошка медичних працівників вирішила допомогти жінці відновити не тільки її обличчя, а й її гідність, усунути наслідки невдалих ін'єкцій.

В результаті операції відновлення перевищили очікування Raja. Її обличчя практично повернулася до форми, перед введенням цементу.

До і після

Я шукаю себе в дзеркалі і думаю, wow! Я так згоден про можливості, які чекають мене в майбутньому. Ситуація з чоловіками має набагато краще. Я думаю, що насправді знайти мене привабливо, Raji - сказав він.

Raja хоче використовувати свій неуспішний досвід передачі інформації людям про те, що звернення до неліцензованого фахівця може призвести до.

, Україна

Пластиковий хірург, який здійснював цементні ін'єкції в обличчі Раджа, був заарештований за практикуючий препарат без ліцензії

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження