399463
Дівчата У деяких випадках так різні, і в інших так подібні. Добрий, веселий і сонячний, дивовижний і дивно. Про нас
Веб-сайт Він зробив вибір реальних оповідань про чоловіків, приготування їжі, одягу, дітей і про життя дівчини в цілому, розповів дівчатам самі.
- Прогулянка по великому магазині одягу. З дітьми, які консервували і запрошували додому. Нехай люди змогли заспокоїти дітей. Одна жінка була різною. Вона ходила з дитиною між полицями, дивлячись на те, що вона сподобалося, і дитина сказав: «Чи є вихід?» Я не можу знайти його.
- У нас є співробітник, який завжди розповідає колегам жінок, коли вони зустрічають, “Ви втратили стільки ваги!” Кожен раз. Всі жінки. Не дивно, що кожен, хто любить його.
- Коли я ходжу себе або з кимось і потрібно фотографувати випадковому пасторбі, я дивлюся в натовпі дівчат в підборах. Не пропустіться з телефону!
- Висота - всього 156 см. Коли я ходжу на покупки самостійно, я часто не можу отримати те, що потрібно з верхньої полиці. Як правило, турбота клієнтів, але в цей час консультант поставив мене на плечі і сказав: "Зробити те, що ви хочете," і я хотів би поговорити з ногами і сидіти, як це назавжди.
- Я пізно за роботу. «Місто трьох котів і жаді собаки». Я не можу залишити до готової їжі котів, інакше собака буде з'їсти всі продукти харчування. Бос, кішка леді, послав її додому симпатічним виглядом.
- Коли я відчуваю себе, як я збираюся отримати депресований, я заварю собі величезну чашку чаю ромашки, піти на сайти ігор дівчаток, і провести цілий вечір, граючи тренажери для приготування їжі. Весь сад відходить.
- Коли я дивився мультфільм “Простоквашіно” як дитина, я не розумію матір Дя Федора. Я думав: що погана жінка, завжди одягнена, не хоче йти до сина в с. з курорту. Але тепер я розумію, що вона не так погано. А що я, теж, буде досить відпочивати на морі, ніж в сільській місцевості. . й
- Моя друзі подобається спосіб приготування. Ми вирішили, що мій кулінарний талант є однією з причин, що він одружений. І я просто навчився з моєї молоді, що блюдо в сметані, що застрягається в духовці, є запорукою успіху.
- Коли Я очистую картоплю в домашніх умовах від молодого чоловіка, намагаюся відрізати дуже тонку шкіру. Я роблю це так, щоб мати його, якщо вона бачить її, розповість мені, що я бабуся. Я почистити половину картоплі в домашніх умовах!
- Я нарешті пішов в фітнес-центр сьогодні. Довгий час. Вона ліва, вона була хвора, вона борлася з лазіною. Я купив уніформу, взуття... Я довго готувався до такого заходу. Але... фітнес перейшов.
Якщо ви пам'ятаєте смішні речі з життя, поділіться ними в коментарях.
Веб-сайт: www.shutterstock.com/gallery-257323p1.html