757
10 фільмів, які навчать нас цінувати життя
Ми завжди поспішаємо, намагаючись зробити багато термінових речей, забути скільки кожного хвилини, зустрічі та слово, яке ми сказали, що це означає. Але іноді так корисно зупинитися на другий і думати: я не пропустив нічого значення в цьому нескінченному турмолі доби?
Веб-сайт Він вибрав 10 фільмів про останні кілька років, які зроблять вас виглядати на вашому житті і навчаться оцінити кожен момент.
Саутпау ліворуч
Р
Біллі Надія є справжнім псатором долі: красива дружина, чудова дочка і титул чемпіона світового боксу. Але в миттєвому, ідеальним світом головного героя є замок піску. Тепер йому доведеться будувати життя від нуля і виграти всі витрати. Класика, здавалося б, драма в «Лефті» змушує шуддер, змушуючи вижити всі удари основного персонажа на себе.
Найпопулярніші
Група Даредевілів під керівництвом досвідченого інструктора йде на підкорення некримінального Евереста, але природа має власні плани для них. Заморожені на схилі скелястої гори, скелелазіння пам'ятають найдорожчим – домом і родиною. Остання бесіда гиня головного героя з дружиною не залишить байдужим навіть найважчого серця. Перше, що ви хочете зробити після перегляду фільму, щоб захопити своїх близьких.
Unbroken Неброкен
143047
Друга світова війна заподіяла життя мільйонів людей. Також вона доторкнулася учасників 1936 Берлінських Олімпійських ігор Louis Zamperini. Але не страшна площина аварії на фронті, ані десятки днів в дрилі на рафті в Тихому океані, ані катування в японському концентраційному таборі може знищити його людство і розбити його характер. Історія Замперіні - це захоплююча і нагадка про те, що життя гарне і варто боротися за всі шанси.
І сталося буря.
Найгарніші години
Головний герой фільму, працівник берегової гвардії Бернар Веббер, молодий, любов і підготовка до весілля. Тим не менш, замість того, щоб командир маррі, він займався збереженням нафтового танкера, який знаходиться в дискеті під час буріння. Дії, що розгортаються на екрані, хвилюючись і дають причину думати: я можу поставити життя незнайомців до мене над власною безпекою?
Молодіжний.
Молодіжний.
до
Найкращі друзі, літні джентльмені, проведіть свої дні в елітному пансіонаті, обміняйтеся проблемами та походами в одному. І вони пам'ятають свою молодь і великогабаритні ті, хто вже багато років попереду. Але герої тут слід обробити розумінням, адже вони хочуть заохочувати молодих людей бути сміливими, не боятися помилок, жити повноцінним життям, інакше в старій віковій категорії буде тільки шкодувати про те, що вони не намагалися.
Ме і Ерл і Дині
Простий американський підліток Грег і Ерл не можна назвати душею компанії. Їх улюблене хобі – зробити відомі фільми. Життя підлітків наповнена іншими кольорами, коли скромна дівчина Рахель, лейкозний пацієнт, з'являється в їх колі. Сюжет фільму дуже типовий, при цьому його творці не турбують захворювання. Вони кажуть, що смерть близького друга є нестерпним втратою, але ви повинні зробити все можливе, щоб зробити свій останній рік, місяць або навіть годину життя, він був дійсно щасливий.
Другий шанс.
Денні Колліні
Відомий рок музикант Danny Collins опікується життям і використовує 100% популярність. Всі зміни, коли він отримує старий лист від John Lennon, де він просить Danny не витрачати талант на нечутливість. На цій точці героя Аль Пачино усвідомлює, що всі роки були відведені, і вирішує виправити помилки. Після того, як такі фільми дійсно варто задуматися: я не казав дорогоцінний час?
Ricky і the flash licki і the публічний
У своїй молоді Лінда залишилася чоловіком і дітьми для привидної мрії стати відомим рок-зіркою. І після довгих спроб досягти визнання, героїні Мерил Стереп повертається в сім'ю. Але покинулися родичі проповідають її роки байдужості? Історія Лінда нагадує нам, що кожне рішення ми приймаємо наслідки, а сім’я – це остаточне щастя.
Ма Ма Ма Ма ма ма ма ма ма ма
У житті 40-річного вчителя Магди все йде вбря: розлучення від чоловіка, втрати роботи, а потім страшне захворювання на передовій стадії. Час віддати і прийняти долю. Але героїня Пенелопа вирішує інше. Цей фільм вражає своєю життєвою силою, навчає вас насолоджуватися кожну хвилину і жити незалежно від того, що. Для себе і тих, хто любить тебе.
Ами.
Оксамитовий фільм «Ами» розповідає про те, як яскраве життя улюбленої співачки. За 27 років вона написала багато красивих пісень і скоєних як багато незворотних пристосувань. Ми можемо тільки дізнатися від своїх помилок: не брати участь у самозахисті, не витрачати час на тих, хто не гідний, але, навпаки, любити себе і оцінити кожен новий день.
Знімок екрана від "Рік і спалах" / Walden Media
20 Кіно Ми Хочемо жити від
10 Кіно, які можуть змінити Ви
www.adme.ru/tvorchestvo-kino/10-filmov-kotorye-sposobny-izmenit-vas-963360/