«Я не хочу, щоб любити, мені потрібен найкращий друг. й

р.

Звуки добре, не це? Знайти любов. Людина ви можете поцілунок. Одне, щоб провести вечір з. Людина, яка буде тримати руку під час страшного фільму. Людина, яка почергає світ, подарує йому серце, людина, з якою ви хочете бути з до останнього дня.

Але знайшовши когось, як це. Це страшно.й

У сучасному світі існує безліч стереотипів і правил сучасних відносин. «Беловед» має бути красивим, розумним, надійним, романтичним, в цілому, князь, що кожна дівчина мріє про те, правильно? Він просто має бути ідеальною людиною. Але думають про це: досконалість в любові? Не реально. Знайти ідеальну половинку душі? Неможливий.

Я не хочу мати ідеальної людини поруч зі мною. Я не хочу коханої людини. Мені потрібно найкращий друг.

Я хочу, хто я відчуваю вдома з. Хочу прокинутися вранці з рум'яним волоссям, з колами під очима, в обпаленій футболці і відчувати себе ідеально гармонійно і не хвилюватися, що я виглядає якось неправильно.

Я хочу когось сміятися. З ким до ранку я можу розповісти про мої мрії. З ким я можу піти на поїздки і потрапити в різні пригоди. Пити вино з ним, зробити сніданок з ним. Тексти пісень, а це означає: І відчувати себе, що ви знаєте, що людина просто кожен маленький. Він знає кожного з ваших.

Я хочу, хто з ким я можу говорити досить чесно і відверто про мій минулий чуйець і майбутні плани. Хтось я можу довіряти. Хто завжди підтримує мене, що відбувається, і я підтримую його. Хтось з ким я можу захопити найбільшу упаковку мережива перед телевізором, з яким я можу просто бути спокійним у приватній, насолоджуючись тим, що він просто має.

Я хочу найкращого друга. Що я можу скуштувати, виїжджати на напої, дивитися будинок ввечері. Хто подарує мені найсолодші компліменти, коли я гарна, і хто чесно сказати, що я дивлюся страшними в потворних джинси.

Я хочу, хто може відчувати всі свої внутрішні почуття і настрій. Про важливі речі. Хто не завжди візьме на себе повну відповідальність в нашій парі, не дозволяючи мені вирішити все, що він заряджає.

Я хочу когось, щоб зробити мене сміятися, божевільний, сердитися, але ще мій найкращий друг.

І хочу бути до моїх вух у любові з ним.

Я думаю, що люди неправильно думаю, що ви повинні шукати ідеальний чоловіка, романтичний князь на білому коні, як в казках. Я думаю, що це про те, щоб знайти найкращий друг. Хтось з ким ви будете щасливі в будь-якому сенсі, не тільки романтичні.

Я хочу найкращого друга, що так, я дуже люблю, але більш важливо, я знаю його. І Він мене знає. Всі мої несправності, акрів і непарацій, але все ще будуть обожнювати мене.

Кредит: Marisa Donnelly
Переклад Веб-сайт
Попередній перегляд: Ігор Хрусталєв

через vk.com/igorkhrustalev