558
17.05. Не Романовс. Не імперію.
Молодий імператор був лазі, не хотів навчатися, але він любив полювання і розваги.
1727 р.
Для особливо вірних суб’єктів та лангудів імперських амбіцій, трохи тексту для династії Романів.
Строго кажучи, онука Петра І, яка в хронології називається Петро II, по і великим, остання потомка римського будинку в прямій чоловічій лінії. Не занадто багато парі, так що терки можна закрити. Тому що П'яти, крім того, не залишався за законним спадкоємцем з усіх сторін, і все ж не особливо тягував себе державними справами. Він наказав на зустріч Верховної Ради. Не так багато і часто - в середах і п'ятницях. Петруша на три роки рульового управління королівством один раз взяв участь, знайшов цю окупацію зеленої муки для себе, і забив з імперським величністю. І скоригував процес ще яскравого Саша Меншікова. І прийшов час і Меншіков втомився, і там був хтось замінити Остерман (ха) і Долгорукі (що ще раз). Тексти пісень, а це означає: І якщо ви думаєте, що це над, це абсолютно в марно. Яким було це взагалі? І це було в принципі?
А Верховна Рада була повільно розтоплена під ним, а столиця переїхали назад. Я маю на увазі, від Петра до Москви.
Добре написано підручниками, ми зазвичай знаємо.
Ще одне питання. Якщо останній з точки зору Романова сильно нагадував Theon Greyjoy, то хто сльозиться, насправді?
І якщо з іншого боку копати, то чинна імперія цементується яким?
Schleswig-Holstein? Брауншвейг-Волфенбютел?
Яка земля, ебать? Російська Яка влада? Не думаю, що я не намагаюся ескалувати. Я не копую глибоко. Ось чому Він збив. Так, можна зупинити кричущий стан Великого і спеціального шляху Нації?