Як тільки вони дізналися, що у мене є три дітей, і навіть у віці 27 років. й

Як тільки люди дізналися, що у мене є три діти, і навіть на 27 років, вони починають запитати багато, іноді дивні, питання, починаючи від моєї релігії до тонкої ноти, що є SSS ... контрацептиви на продаж.

Звісно, є люди, які виглядають з захопленням, радіти вам або попросити посміхатися: «Я все твої?» Я збираю тебе.

22313818р.

Зрозуміло, що життя матері з маленькими дітьми іноді не на всіх простих, а іноді все необґрунтовано, і ви хочете кинути і кинути, або забити під ванну і не покажуть, але це не про це.

І навіть не про те, що це важко з грошима, ні, ми нормально з ними, працюю, робити мій інтернет-магазин, мій чоловік пішов з вільним поглядом і тепер більше допомагає мені з дітьми. Як правило, я маю час дивитися шоу вночі.

Ми говоримо про те, що багато дітей сприймаються як проблема, натяг викликається словом «гумані діти». Які фотографії народжуються у вашій голові? Я використовую для уяви немислих і голодних дітей, п'яні батьки ... вошей у своїх головах, поганий і брудний одяг. Але я виросла в 90-ті роки, там не було навіть великих дітей. І що я описав норму в нашому районі, я був друзів з одним з цих дівчат, запросив її на обід.

Але, як і раніше, я почав бачити інші сім'ї, сім'ї, в яких батьки, нормальні хлопці, не пити, і не може бути на всіх релігійних. І були діти, бо вони вирішили. Складання, huh? Хтось вирішує не породжувати, а хтось навпаки, це особиста справа кожного.

Це сім'я, яка мала дітей. І не тому, що користь або земля дадуть (на шляху, я, ймовірно, пропустив цю можливість, тому що я просто не хочу мені з цим). Ми вирішили. Але...

Наступне напружене, припустимо, ми шукаємо будинок або квартиру в оренду, і коли я кажу сакральну фразу: три діти, люди починають процідатися, просять про національність і т.д. ... і так на кожен раз. Я кажу, не хвилюватися, ми зробимо депозит (як запорука безпеки майна), але люди все одно хвилюються, бояться і намагаються залишитися від вас, бояться, що мають багато дітей зараз? Не дивлячись на те, що вони роблять висновки. І висновок - відповідь, не питання, ви не можете довести що-небудь.

Тексти пісень, а це означає: А потім кожен, як, "Гот великий, хлопці! Життя стане приємним, життя стане більш веселим. Або, коли дівчина?

Я не скаржаю, я знаю, що ми знайдемо варіант, який підійде, але це ставлення, я дійсно втомився.

П.С. У нас є дуже хороший досвід оренди, але їх сім'я близько до нас в дусі.

Автор: Ксенія Істоміна