Як відповісти на боляче слово: 8 способів підтримки впевненості в собі

Неприємні слова лежать від нас щодня, часто коли ми не готові до неї:

на дорозі під час щільних годин, коли люди показують найгірші якості;
У чергах, коли ми закінчуємо терпінням;
На роботі і на святковому столі, де люди розглянуть іржі практично допустимо.

Критичні атаки настільки різноманітні, що вони не можуть бути класифіковані. Ось і «світа», щоденні ін'єкції («навколо!»), і такі, коли відступ темніє в очах («Я бачу, що ви зайняті з тим, що ви краще – знову з’їсти».

Іноді слова просто нечутливі. Знаходив в духі, син показав мамі, що його дружина залишила його, і в відповідь він чув: «Для тривалого часу вона збиралася. й

Вважаємо, що в сім'ї ми можемо приховати від світу. По суті, родичі кажуть речі один одному, що вони ніколи не скажуть на зовнішній вигляд, часто додаючи як прикус, "Ви знаєте, що я кажу це, тому що я люблю тебе. й

Одна жінка згадує один день, коли вона була 12, вона стояв перед дзеркалом і її матір раптом сказав: "Не хвилюватися, дарлінг." Якщо ніс продовжує рости, операція може бути виконана. До цього дня ніколи не сталося, щоб вона не мала ідеального носа.

Тим не менш, вони не мають нічого спільного. «Я сподіваюся, що я можу поговорити з вами відверто» або «Я скажу вам це для власної вигоди». Виявляється, що ви повинні практично помилуватися кандором критики і оцінити його турботу, поки ви навряд чи відновите від удару.

Захищаючи від ізолятів, легко знайти себе в замкненому колі ударів і контратак. На щастя, є способи відкликання атаки зловживача без втрати вашої гідності.

Наступного разу, коли ви звикли, спробуйте використовувати ці поради.

1,1 км Спробуйте зрозуміти.

Ті, хто критикує інших, часто заповнюються відступом. Якщо ви не можете з'ясувати, що дійсно турбує особу, яка захочила вас, запитайте їх про це. Пам'ятайте: Залишок не завжди призначений для вас. Зробіть погляд на ситуацію і подивіться на причину.

Поцілунок це не те, що вона не схожа на щось, але тільки день до її улюбленого покинути її. Водій "розрізати" ви, не хочете дратувати вас - він поспішає до хворої дитини. Нехай він пішов вперед, підтримує його.

Спробувати розуміти тих, які слова болять вас, ви будете більш легко відступати.

2,2 км Analyze what was сказав.

У своїй книзі The Fine Art of Verbal Self-Defence, Suzette Hayden Elgin пропонує розірвати зауваження, яка відхилялася від вас і відповідаючи на неспроможний репроах без жертви. Наприклад, слухання «якщо ви любили мене, ви втратите вагу», ви можете відповісти на цей спосіб: «І скільки часу ви вирішили, що я не люблю тебе? й

3. У Поверніть обличчя до відступу.

Стійкість ізолятів непросто. Зокрема, допомагає безпосередність. Видаліть негативний заряд, наприклад, запитуючи: «Ви повинні відхилити мене з якоїсь причини?» або «Ви розумієте, як можна сприймати такі слова? й

Ви також можете попросити людину пояснити значення зауваження: «Що ви знаєте?» або «Я хочу бачити, якщо я розумію тебе правильно?» Після того, як ваш критик відчуває свою гру, він залишить вас самостійно. А коли ви спійшли червоно-ручні, це ганчірка.

4. У Зайдіть на гумор.

Почула друга шахти, «Я це твій новий спідниця?» Я думаю, що це різновид тканини, яка стільця навколо. Вона не плутала і сказала: "Дуже, сидіти на моєму клапі. й

Мати мого друга провів своє життя ревно перегляд чистоти будинку. «Що це?» «Я роблю наукову експерименту», її дочка відреставрована. Найкраща зброя проти наступної критики сміється. Розумна відповідь допоможе вам впоратися з практично будь-яким зловживачем.

5. Умань Прийміть знак.

Я сказав мені, що її чоловік критикував її у громадському житті. Тоді вона почала носити маленький рушник з нею і коли чоловік сказав щось наступну до неї, вона покрила голову рушником. Він був таким чином, що він позбавив від своєї шкідливої звички.

6. Жнівень Не розумію.

З повагою, Якщо ваша дружина говорить: "Я думаю, що ви отримали десять фунтів, дорогий, - скажімо, "Щоб бути точним." Якщо вона не повернулася: «Для того, що ви будете робити з зайвою вагою?» – спробуйте це: «Нехай, ймовірно,». Тексти пісень, а це означає: Я просто бути жиром для деякий час. Болісний знак є настільки міцним, як ви додаєте його потужність. Прийняття критики, ви розірвати критик.

7. Про нас Ігнорувати постріл.

Послухайте замітку, скажіть собі це неправильно, і забути його. Уміння пробачати одне з найважливіших здібностей, які допомагають нам жити, і що ми можемо розвивати в собі.

Якщо ви ще не готові пробачення, нехай спікер знає, що його зауваження було чутно, але не буде відповіді. Наступного разу ви допустили цегляну кладку, протерти явні плями від сорочки. Коли людина, яка болить вас запитати вас, що ви робите, скажімо, "Я думав, що подарую мені, але я повинен помилитися. й

Коли зловживач знає вас занадто, він стає набагато більш обережним. Або не зацікавити вас. Блінк, ясен, і відвертайтесь, якби сказати, «Чому піклується?» Люди не можуть стояти як нудний.

8. У Додати 10 відсотків.

Ви ніколи не зможете повністю захистити себе від образів. Спробуйте сприймати деякі з них як природні прояви подразнення, які відбуваються у всіх.

Більшість з нас намагаються не відображати інших, але іноді ми робимо помилки. Тож відповіли себе, коли ви думаєте, що це необхідно, але думаєте про правила 10 відсотків.

У 10 відсотків випадків виявляються, що те, що ви придбали в іншому місці дешевше.
У 10 відсотків випадків, що ви гідно з тим, хто повернувся пошкоджений.
У 10 відсотків випадків, навіть кращий друг може сказати щось без думки, а потім пошкодити його.

Іншими словами, зробити шкіру більш товстою. Як правило, простіше припустити, що люди роблять краще, вони можуть, і багато просто не розуміють, як їх поведінка впливає на інші.

Постійно захищає себе, даючи себе право і контроль ситуації занадто дорого. Намагайтеся пробачити, і в поверненні ви отримаєте набагато менше, ніж неординарний 10%.

Він сказав: «Моя сина, якщо хтось відмовляється прийняти подарунок, до якого вона належить?» "В той, хто дає," людина відповів. «Я відмовляєтеся приймати тві образи.

Світ сповнений людей, які пригнічують інших, щоб стверджувати себе. Ви не приймаєте устілки, навіть якщо ви захочете їх дарами любові. Не звертайте увагу на них, ви будете знімати напругу, зміцнити ваші стосунки з іншими і зробити ваше життя більш радісно.

Автор: Дженніфер Джеймс, магістр психології.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное