9 дивовижних історій про схуднення, які надихнуть вас

Габаритний зображення

Бажаєте схуднути, але не вистачає мотивації? Іноді ми мотивуємо несподівані речі, тому думаємо: що надихає вас особливо і як його можна використовувати для гарної мети втрати ваги? І як приклад натхнення. Веб-сайт Ось дев'ять оповідань, де люди втратили вагу з різних причин.

Людина втратить 83кг після лікарів кажуть, що він не живе, щоб побачити 30735632

Райан Кларк, 24-річний Скот, зважений майже 174 кг, пригнічений, відчуває занепокоєння, біль у грудях та інші проблеми зі здоров'ям. Лікар сказав, що якщо нічого не змінився, він не досягне тридцяти. Дружина Райана чекала її другу дитину, тому чимось довелося змінити. "Чи не зачепить один день і сказав: "Чому достатньо, - пояснює Алісса Кларк, дружина Райана.

Не було легко, але Райан змінив драматично всього за десять місяців. Знижена втрата ваги була стимульована тривалою кардіотренінгом Райана, рано перед вступом до юридичної школи. Увечері він присвятив 1,5 години силового навчання. Він ретельно проаналізував свій раціон і навіть соціальний коло.

Згідно з Alyssa, нові друзі з гімнастики допомогли Райан не зупинятися там. Тепер Райан допомагає іншим не втратити віру в себе, постерігаючи пости на соцмережах.

Людина втрачає 136kg при виконанні йога

У найсильніших часах Ярослав Молленкопф зважився 223кг і вже віддав себе, щоб бути жиром для відпочинку його життя. Коли він перетворив 40, він вирішив його змінити.

За 15 місяців ярус, який грає в симфонічному оркестрі Ута, опустивши 136кг і тепер насолоджуватися новим життям. Він пішов з людини, яка не могла стояти чоловіка, який виконав найскладніші елементи однієї з гілок йога. У відео нижче ми можемо побачити свою чудотворну подорож до втрати ваги.

Мама, яка ate 5,000 калорій шоколаду в день стала культурою

Матуся-два, хто ate 5,000 калорій шоколаду в день пішов з жиру в культуристів після публікації відео її жирного живота і просить людей коментувати.

І вона працювала! Наталія Тейшейра втратила вагу від 56 до 42, скидання 52 кг! Жінки двадцять дев'ять років говорить, що вона занадто багато швидкого харчування, тому вона була відданий. Після того, як Наталя зрозумів, що вона була згублена з себе, вона наймала тренера і незабаром почала брати участь у змаганнях з бодібілдингу.

Тепер вона пише лікарію в психології і одягає розмір 4 (вага США). Жири складають лише 12% від свого тіла. Наталія, яка бразильці від народження, тепер живе в Нью-Йорку, говорить вона має розтяжки, але вона не розуміла, тому що вони є частиною її історії.

Італійська, яка втратила 45кг і ate піца щодня

Ви можете схуднути і їсти піцу щодня. Поставити Pascal Cozzolino, італійський шеф, який стверджує, що втратив 45 кг в сім місяців.

Cozzolino переїхав з Італії в США і став звикли до швидкого харчування, який був не так поширений в його батьківщині. Через чотири роки він зрозумів, що щось необхідне для зміни: на рівні 198 см, зважився коцоліно 167 кг. Він може мати інфаркт. Так Паскаль вирішив змінити своє життя шляхом зменшення його споживання калорій до 2,700 дня. Він ate margaritas щодня. Додаємо до піци щільний сніданок і легкий вечерю: злаки з фруктами, апельсиновим соком і каву вранці, трохи салату, білка і склянки вина ввечері.

Що секрет чарівної дієти Cozzolino? Звичайно це. натуральна їжа.

Повернувся з Афганістану і побачив, що вона впала 43 кг

Невинний шафер, від Леланда, Південна Кароліна, бореться з зайвою вагою все її життя. Коли чоловік був відправлений в Афганістан протягом року, вона вирішила схуднути і здивувати чоловіка, коли він повернувся.

Рік Ларрі Шафер пішов в службу, Мідь вирішив змінити свій раціон. Вона почала вживати необроблені зерна, фрукти, овочі та м’ясні м’ясні інгредієнти, пити більше води та контролювати розмір порції. Шафер носила розмір двадцять і шкали показали 113 кг, як вона почала свою жорстку подорож. Через рік вона втратила вагу до 70 кг.

Коли Ларрі повернувся, він застрягав появу дружини. В аеропорту вона приховала за спини друзів і родичів, які прийшли зустрітися з ним, і коли натовп приймав, він бачив вбудовану дружину.

Упродовж року відокремили Шафери, вони спілкувалися по Скайпу, і Місти надіслали чоловіка фотографії з дочкою, але ці фотографії були тільки її обличчям. Друзі та сім’я не розкрили секрет.

Людина втратила 182 кг за допомогою бодібілдингу, яка сміється на

Джес Шаньд, 28, цільові спортивні фанатики онлайн, сидячи на своєму будинку мами, де він може відчувати себе комфортно, так як його вага досягла 318 кг. Після того, як Шаньд розмістив свою фотографію онлайн, ваговики почали надсилати його посилання з рекомендаціями щодо втрати ваги.

"Я сказав, що я був занадто жиром для вправ, і вони сказали, що я можу просто розкачати на стілець і схуднути", - пояснює Шаньд. Це те, що я зробив, це мій перший тренінг. Коли я закінчив, я потіла і втомився, але вона працювала. й

Тепер Shand планує обшити ще 7кг і піднімає $20,000 для операції, щоб видалити флаббі шкіри.

Фотограф, який захопив втрату 150 кг зайвої ваги, зробивши незвичайну фотосесію

Перед тим як і після схуднення фотографії приходять не дивно, але фотограф Blake Morrow і його суб'єкт, Beth Biard змінили правила з серії фотографій під назвою Project Beth.

Подруга прокинула довгадку по-різному до операції, щоб зменшити шлунок в 2012 році і через два роки, після сорок-одино-річний Біард втратив 70 кг. Потім він поєднував фотографії Бета "бефора" і "після".

У зв'язку з театральним фоном Biard вона не мала труднощів перетворювати зображення з Frida Kahlo і Diego Rivera до Stan Laurel і Oliver Hardy.

Тренер, який спеціально набрав 30 кг, щоб знизити їх разом з ward

Присвячується персональному тренеру, спеціально заробивши 30 кг, щоб надихнути його клієнту і піти спосіб втрати ваги з ним.

Щоб досягти бажаного ефекту, фахівець з фітнесу Adonis Хілл відкладав щоденне тренування і почав їсти 7,000 калорій в день. Тренер здивував свого клієнта Алісса Кане, який приєднався до шоу «Земляні люди» у відчайдушній спробі пошити пару фунтів.

Хілл був 35 років, коли він виграв битву з депресією і зайвою вагою, втративши 45 кг. Кане було зайвою вагою, і тренер Брукліну вирішив, що боротьба з цією проблемою разом допоможе мотивувати клієнта.

Через чотири місяці клієнт і тренер досягла бажаного результату: тренер втратив майже 26 кг, і його ward 26.5 кг.

Жінка, яка втратила 45kg, оскільки вона не могла грати з сином

Ця жінка каже, що вона не могла відходити від підлоги, оскільки вона була зайвою вагою майже 45 кг. Jennifer Gillam на 28 зважена 114kg і wore розмір 56. Вона вирішила, що вона мала достатню кількість. Вона почала харчуватися здоровими і навіть змогла залучити інших у схуднення через дієту.

Gillam коментує, що Facebook допоміг їй в цій трансформації теж - вона могла бачити, як жир вона була, і вона допомогла їй скидати додаткові фунти.

Дивовижні історії цих людей знову показують, що нічого неможливо.Я буду радіти!

Сайт: www.publy.ru/post/20734