Чи є модний чарівний нас?

Дивний варіант скромності. Позитивна риса характеру, яка проявляється в модерації у всьому, небажання прагнути до розкоші і продемонструвати свою віру, але не суперечить модним мотивуючим статтям і основним завданням сучасної людини? Можливо, скромність не є життєздатним, але навпаки? Або красиве явище, але без практичного значення?

Ця властивість природи святкується поетами і знеболюється циніками. Йдеться про правду. Редакція Веб-сайт Я серйозно зацікавився цим питанням і вирішив дізнатися, які яскраві і талановиті представники суспільства думали про скромність.

«Мадести – це різновид гордості, що принаймні дратіває інших. й, думка Jules Renard. Так скромність - це просто непогана гордість? Цікава думка.

«Мр. Аттлєздат – дуже скромна людина. І він має всі причини, щоб зробити це. й Вінстонський церквілл відомий своїми провокативними афоризмами. Очевидно, що він не мав найвищої думки скромності. Модний екран за яким обмеження приховує? Інконклюзивна і досить суперечлива. З якоїсь причини пан Аттл дуже шкода.

Легка для дівчат, які призводять до скромного життя. Фільм-зірка Марлен Дітріх сильно зв'язана з британським прем'єр-міністром, що не поступається йому при відсутності такти. Але питання «похилень» піддається темі, а краса вічна. І в старій вікі не всі приклади модності.

«Дешеві природи, як правило, приймають їх дружелюбне коло вже готове від руки шансу. йРоберт Льюїс Стівенсон. Глибоко і в цілому правда. Хмільна людина прагне взяти крок у напрямку компанії, що дуже близько до нього. Але це більш скромний або навпаки?

«Мадести – середина безшумності і сором'язливості. й Аристотле, як завжди, лаконічно і логічно. Якщо сором'язливість - це чіткий провід, і сором'язливість невеликого дефекту, після чого в'язниця повинна обов'язково підходити кудись між собою.

«Що потрібно виміряти, навіть в модному режимі. йAnatole France переконує нас, допускаючи існування скромного, але слухаючи обережність. Ймовірно, це в такому стані, який можна вважати скромною особою, але дарованою і яскравою.

«Доступна скромність призводить до невідповідності. й- погоджується з французькою класикою Американської фантастики Гаррі Харрісон.

Цікаві та різні точки зору. Можливо, ключове слово тут «суперфлюзивний». Ви повинні бути джмелі в все, навіть скромно. А потім ми можемо зробити це! Зробляючи тіні конкурентів, ми запроваджуємо щось, підкоримо когось і проламуємо. А потім, скромно крокуючи очі, ми будемо добре збережені компліменти заспокійливих шанувальників з щастям.

Я хочу закінчити статтю з іншої цитати про предмет спору, повністю відобразивши наше ставлення до скромності в цілому, і до власної творчості зокрема:

«Частина з природної обізнаності власної генії, я завжди вважаю себе безглузною людиною. й Роберт Хайнелін.

Олег Нагорнов спеціально для Веб-сайт
Ілюстрація для попереднього перегляду: Ana Paula de Melo / behance.net

Веб-сайт: www.behance.net