459
Коментарі Європейки про фотографії з вітчизняних соціальних мереж
Ви знаєте, що це реальна паста? Це коли іноземці, які ніколи не були в Росії, вперше знайомляться з нашим повсякденним життям. Французький веб-сайт SpiOn.com лише в цьому тижні відкриваються читачі найбільш своєрідні прояви російського життя і дозвілля, демонструючи серію фотографій з соціальних мереж і сайтів знайомств.
Наші друзі Кремля чітко майстерні жанру WTF ("Що ебать?"). На сайті немає волокно, просто твердження їх чарівності. Тут ми покажемо вам 15 фотографії з цієї галереї (при супроводі написів перекладається з оригіналу). А потім ви побачите, як французи реагували.
1,1 кмСімейна ніч
2,2 кмЩо про мій варіант Бане з Бетмена?
3. УСергій не мокра курка.
4. УВладимир може позувати не одне інше.
5. УманьЛюбов вбиває.
6. ЖнівеньЯк охолодити комп'ютер
р.
7. Про насПокажіть мені, як один з ваших французьких дівчат.
8. УВсі права
9. НавігаціяРанок розтягування
10.Забути напій.
11.Літній бар
12.З боку коренів волосся
- відео
13.00 р.Сімейний бій
14.У ковбасному рай
Р
Я повинен сказати, що це найпристойніші фотографії, які ви можете просто сміятися. Але є інші в галереї, непристойні і дійсно відтворюються. Так не дивляться деякі емоційні коментарі.
Як приємно бачити страждання світу після всіх цих щасливих!
"Чи всі вони з тієї ж родини?"
Я не здивився.
«Коли я бачу це, я соромлюся, що я людина. й
«Людина, яка запалює сигарету з курячою лапою, є генієм. й
У мене є російські і і італійські коріння, але зараз, коли люди запитують мене про мій фон, я буду сказати, що я італійці.
Зауваження: «Чому ви просто вирішили це зараз. й
2 хвилини тому я думав, "Я думаю, що я звик до росіян." І тепер я думаю, "Я думаю, що я розумію значення слова теж."
О, мій Бог, після першого фото я дивився, якщо я повинен виглядати далі. Якщо ваша голова, не дивиться на це все! ! ?
Зауваження: "Ви продовжуєте..."
Відповідь: «Несподівано, так. Але я не скажу, що я був з головою. Не менше зараз. й
"Я вірю, коли я почав дивитися його. Що таке idiot я
Подумати про це, вони колись керували американцями!
"Я оселився: Я збираюся до Росії!"
Це горілка або велика культурна спадщина.
Чи є це довести, що всі росіяни не згубляться? Або що всі морони розтираються? Не те ж саме!
Зауваження: "За це доводить, що всі росіяни є коронами."
Якщо ви не можете розповісти про них. IQ вище, ніж з французької, яка є медіокремом. й
Шукаю ці фотографії, здається, що вони 15-20 років, але коли ви бачите реальні дати, наприклад, 2013, ви хочете ставити з життю. Як допомогти вам? Чоловіки з чубчиками виходять за свою силу!
«Сучасні сторони ще можуть розумітися. Але чубчик стрижки? Я не знаю там!
По-перше, це все перестає шокувати, коли ви дізнаєтесь, що це росіяни.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження