З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

Весільна сукня Justin і carol на перший погляд не відрізнялася від інших урочистих весільних заходів. Все було дуже красиво, молодят приготували до одягу один одному в вічної любові.

Однак на весілля була одна особлива риса. З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

Свідок Justin був собакою Габі. Вони зустрілися кілька років тому, коли Джастін був призначений для собаки як помічника, так як Джастін був поранений в бойових діях. З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

Джастін згадує: Я служив у військовополонених силах в Афганістані. Після мене вибухнув вибуховий пристрій, який повністю знищив вантажівку. Мій стегна був тяжко пошкоджений і мій лівий ноги був згодом ампутований." З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

«Щоб я користуюсь коляскою, тим більше потрібна допомога від Gaby. Він допомагає мені все. Навіть коли я кладаю протеза вранці, Габі дає мені особливий мастильний матеріал. З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

Коли мені потрібна перерва, Габі є прямо там. Я можу кинути на нього в складний момент. Якщо я падаю, собака завжди йде до мене, намагаючись запобігти падіння або пом'якшити удар. 144492

Здається, що Justin, Carol і Gaby мають багато спільного. Але я думаю, що це зробити! З Vidu це нормальне весілля. Але коли я бачив, хто збирався під коронкою з молодятами ...

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження