Емоційне відключення віків сімейного виховання

Психолог Марша Лінан розповів, що вона називається «емоційною інвалідністю». Це батьківський стиль, який спотворює зміст емоцій дитини різними способами. Це призводить до того, що в результаті людина виростає і не знає, як виражати себе і чи висловлювати свої емоції доречно. І які емоції виражаються іншими, і чи можна вірити емоції, виражені? Наприклад, такі люди можуть відчути занепокоєння від посмішки співрозмовника. Для них це буде загрозою або кермом, не ознакою ураження і хорошими намірами.

Прикордонний розлад

Емоційну нездатність не лише причину BPD. Інші порушення можуть формуватися на цьому фоні. Знову залежить від того, як схильна дитину до BPD, чи були інші шкідливі чинники, такі як емоційне нехтіння або насильство різних видів батьками.

Але все ж, «кордонні охоронці» часто доводиться говорити про те, що сталося в сім'ї.

Нерідко ця поведінка є своєрідним повідомленням до дитини про те, що він повинен відчувати себе в певних ситуаціях, що показати і що приховати, що цінний і що таке соромно і неприпустимо.

- Новини

Що в батьківській поведінки може призвести до "емоційної інвалідності":

1,1 км "Ви не повинні відчувати себе таким чином."

По суті, досить часто батьки не безпосередньо або непрямо затвердження негативних почуттів дитини в цілому. Ви не маєте права відчувати себе нещасливим, тому що я все для вас, ви людина, ви людина, ви є дочкою красивих батьків і т.д.

Неважливо, як скинути дитину. Є багато речей в житті, які дійсно розчаровують.

Наприклад, ви витратили 3 місяці, що надягають 5,000-piece головоломки, і ваша мама вимив підлогу і ... це сталося. Ну, це сором'язлива, навіть якщо мама не була В принципі цілком можна визнати, що людина має право відчувати себе погано і сумно, головне, що ця проблема може бути вирішена.

Моя мама може допомогти мені покласти головоломки назад разом. Але часто в таких випадках, дитина сказав: «Як ти зрадився з головоломкою, коли я провів все життя на вас. й

Це насправді мати спосіб співування з її розчаруванням на її незручності і підняти свою самооцінку на більший масштаб. Це, як правило, права тактика.

Немає того, що людина знеболює батьків через зламану головоломку, і ви повинні розуміти, що насправді батьківство набагато більше, ніж тримати головоломки неакту.

Дитина має право стати засвідченим, що його робота була знищена. Погані емоції можуть мати дуже негативний вплив на розвиток дитини.

Те ж саме можна вірити друзям, вчителям, сусідами і т.д., які не можуть бути застарілими.

2,2 км "Що ти лікуєш? ?

Діти крі і це не секрет. Ще не сформовані механізми, які можуть фільтрувати і переоцінювати витрати розкладання і роздратування. Іноді дитині потрібно трохи заспокоїти.

Але батьки часто сприймають крісельність як завдання до батьківства, їх здатність створювати щасливий дитинства, або навіть ознаки того, що дитина зросте, щоб стати «непристойним піцером». й

Дуже неприємно розглянути кричу дитину з цієї точки. Так говорить: "Негайно не відразу, і витягніть разом."

Екстремальні почуття неприпустимо. Звісно, це чудово думати про те, як допомогти дитині впоратися з власним потоком негативних емоцій.

Але просто пригнічує такі почуття не гарна майстерність. Зріла людина - це не той, хто може вмітно пригнічувати негативні емоції, але хто може правильно керувати і переглядати неприємні події в житті. Тоді ці події просто не викликають його «екстремальні емоції».

3. У "Ви перебільшуєте."

Діти перебільшують. Але не тому, що вони хочуть привернути увагу. У зв'язку з їх сприйняттям та розумінням часових та подій, багато подій, здаються більше, ніж вони насправді.

Вони кріпляться до своїх улюблених іграшок, стільців, чашок, книг, друзів, хамстерів і кошеня.

Багато подій, які цілком щоденні для дорослих для дітей, мають велике значення і забарвлені в досить міцних емоцій.

Мама не купила морозива, коли це дуже "це вершковий настрій". Це не просто, - Я хотів би, - це трагедія моменту, який можна запам'ятати протягом багатьох років.

Але батьки можуть просто не розпізнати право дитини на оцінку подій за власними стандартами. Ви не можете бути сумними, тому що я не сумний.

Ви не можете торкнутися над мультфільмом, тому що я не кричу, мій тато говорить. В результаті важко розвивати обізнаність свого інструменту для оцінки почуття.

Я сумний? Я дійсно сумний, або я перебільшую? Я радий, і моя радість адекватна, можливо, я не повинен бути так щасливим.

4. У "Ви просто лежачи!"

Різні події можна побачити по-іншому дитиною і дорослим. Це знову обумовлено особливостями сприйняття.

Садова людина може здатися сердитися, клаптог собака може здатися як величезна собака (у стані страху діти можуть оцінити загрожуючі предмети дещо в перебільшеній формі), відстань до будинку величезний, час, проведений з другом, короткий ... і в цілому, дитина, яка грає, може дійсно не побачити, що відбувається навколо.

Навіть нормальне спілкування може мати різне значення для дитини. Нерідко реакція та судове рішення батьків дитини може бути конф’юскованою або навіть розкрити істинний фон того, що відбувається.

Якщо батько не хоче, щоб визнати деякі моменти або не хоче, щоб дитина підняла певні теми, він може викликати дитину лежачи. Тоді дитина розвиває невизначеність щодо оцінки реальності та власної думки про неї. Чи є це правда або я хочу, щоб зробити людей знову?

5. Умань «Що вам подобається ваше ім’я родича, який негативно оцінюється в цьому контексті»

В цілому такі порівняння можуть грати досить жорстокий жарт з дитиною. Як правило, не так, як «мама» або «тато». Що це означає, що батько хлопчику не сподобається, а не подобатися мамі дівчатам?

Крім того, такий порівняння часто використовується батьками не тільки в суть, але знімати неприємні емоції і почуття відсутності контролю над ситуацією. «Я люблю тебе» знімає відповідальність за поведінку дитини, дозволяє не приймати ніяких непопулярних заходів.

Буває, що вже доросла, частина своєї особистості усвідомлює тип «мами / тато говорити в мене». Де прийшов Дад? Як він, скраб, перехрестя кордонів вашої особистості і чому він побачає? коли він хоче, то він говорить, коли він не хоче мовчати. Це своєрідна незахищена частина, розмиття межі особистості.

6. Жнівень «Ви повинні бути такими, як сестра / брошура у вашому віці. й

По суті, це повідомлення про те, що дитина недостатньо для батьків і потребує роботи над собою. Він плутає батьків з деякими своїми діями, вони не хочуть боротися з проблемами, або вже хочуть, щоб дитина розв'язала свої проблеми.

Якщо хтось ще складно. Від цього необхідно серйозно відтворити себе, а також включати в себе якості, які можуть бути повністю відчуженими.

Нерідко ця політика призводить до того, що його особистість і його потреби не цікавляться ким-небудь і ознакою дитячої і дефектів. Ви повинні бути різними, і тільки тоді ви будете любити.

7. Про нас "Поведи себе дорослим."

Дитячий будинок, як діти. Вони роблять шуми, вичавити іграшки, вірити в справедливості і монстрів, вірити, що сосновий палицю не гірше меча Джека Воробна.

Батьки нудьгують, батьки хочуть зробити самостійно і не заважати їх. Батьки часто хочуть думати краще, ніж вони дійсно є, так що вони не судять про соціальну мережу грань.

Що про дитину? Ваше дитинство, ваші інтереси гинуть, життя, сором'язливі, смішні. Коли це закінчиться? Продовжувати питання, чи підходить він в цілому.

Що це таке? Чи можу я дотримуватися? Якщо я зміщую про висушену квітку в горщику? Чи є це свого роду сором'язливого дитинства, який буде закінчуватися?

8. У «Для мене щось добре і не засмучує мене. й

Іноді батьки не відчувають небажаних навіть у невеликих речах. Тому не хочеться чути, що у дитини виникають проблеми. Вони тільки хочуть почути про хороші результати і досягнення.

В результаті дитина формує думку. Що його проблеми не цікаві для будь-якого, і тільки компенсація. Ви повинні тримати себе, інакше ви не будете любити.

Крім того, якщо людина має чорні смуги, вона оцінюється як повне відторгнення суспільства. Якщо у вас є проблеми, і ви нічого не можете порадувати вашої матері в останні 3 дні, то ви не маєте права бути коханим.

9. Навігація «Ви самолюбитесь».

Ви знаєте, діти самопізні. Знову ж таки для розвитку. Якщо від 1 до 3 років дитини стає все більш відомою про себе як людину, відокремити від інших і що він може зробити щось для себе, а інші люди можуть зробити для нього, досить важко пояснити його принципам альтрузії.

Тоді виникає питання самопізнання, як таке. Чоловік повинен подумати про себе. І не кожен акт, що батьки не люблять жити до своїх очікувань.

Якщо для маніпуляції використовується "самош", коли ви хочете отримати бажану поведінку від дитини, досить легко сформувати ідею, яка діє в ваших інтересах, просто брудна і незадовільна поведінка.

І люди, які роблять це і не діють у ваших кращих інтересах, як тільки брудні, самолюбні тварини. Ви хочете щось? Не думайте про це! Бажаєте це самопізнання. Ви повинні зробити те, що інші хочуть. Тексти пісень, а це означає: Тільки тоді вони будуть любити вас.

10. «Ви занадто малий/солодкий, щоб зробити це. й

Так, діти. Але часто в такому лікуванні виникає необхідність контролю життя дитини. Не все, що дитина огороджена батьками, дійсно не під його силою.

«Не думайте, що ви станете художником / письменником, ви не маєте талантів і уяви, ви занадто просто», «Не думайте про те, що ви йдете до Бауманки, ваша математика дуже слабка, вибирайте легко».

Емоційне невтомно деформує поняття дитини, які нормальні емоції і що є нормальним способом їх прояву.

Навіть якщо він пізніше досить успішно функціонує в суспільстві, він часто має сумніви і занепокоєння про те, чи він адекватний в певних ситуаціях, чи викликає негативну реакцію інших, якщо він показує свої емоції або висловлює свою думку або побажання.

У крайніх випадках це призводить до ситуації, пов'язаної з BPD. Не існує сенсу само, ніякого сенсу меж.