Мати чарівних п'ятидесятників з Австралії поділилися перші фотографії

Першокласні батьки п'яти новонароджених діляться чарівними фотографіями своїх малюків. Кім і Вон Туккі, з Перта, подарували здорові квінтуети в січні 2016 року. Вони мали сина Кейт і чотири дочки - Алі, Пенелоп, Тіффани і Беатрикс.

Кім, який також має дев'ятирічний син від попереднього шлюбу і двох юних дочок, показав, що він схожий на п'ять малюків одночасно. Але один погляд на милі обличчя малюків досить реалізувати, що безсонні ночі варто.

У фотографіях представлено глянцеву 26-річну матір’ю з п’ятьма малюками, загортають в м’який теплий трикотаж.

Пара поділилася фотографіями своїх дітей до цього часу малюки стали моделями для професійної фотосесії.

У чарівних картинах захоплюють сплячі квінтуети в одному з яких має бути рідкісні моменти миру.

421268

Сім юних дітей до п'яти років сім'ї зустрінеться з родиною.

Пара має змінити 350 брудних діаперів на тиждень і годувати кожну дитину вісім разів на день. Незважаючи на те, що пара переповнена по догляду за дитиною, вони вважають, що вони щасливі, ніж коли-небудь.

«Не думав, що я міг, але я зробив, і я показав його всім. Я думаю, що це перший раз я дуже пишаю себе, говорить мати багато дітей.

Імовірність, що всі новонароджені будуть вижити і бути здоровими були надзвичайно низькими.

Але в 27 тижнів тіло Кім Тука виріс на розмір достатньо місця для кожної дитини. На народження кожен близнюк важить більше кілограма.

Акушер Іан Дікінсон вдалося доставити кожну дитину менш ніж за два хвилини, і застрягнув свою маму витривалість. П'ятидесятниці були розміщені в інтенсивному догляді, де вони були під цілодобовим відеоспостереженням протягом шести тижнів, поки вони були досить міцними, щоб піти додому.

3250Р. 3700Р.

Сім'я отримує допомогу щодня від родичів і волонтерів у догляді за малюками і використовує годівлі, зміни підгузників і режимів сну, щоб контролювати кожну дитину. «Це просто потрібно зробити. Ми не маємо іншого вибору, говорить Kim Tukki.

Під час вагітності мати написав на своєму блозі про підвищений біль у спині, скаржився на те, що потрібно достати до туалету 12 разів на ніч і їсти рекомендовані 6000 калорій в день, щоб отримати достатнє харчування. «Я борюся з'їсти і змусити себе їсти, що викликає мене мати печінку протягом декількох годин», - написав на своєму блозі. Я не можу перенести багато молочних продуктів, і я не можу зрізати на білок, інакше я починаю втратити вагу, коли я повинен отримати його. Записи її вагітності, біль, нудота і зміни в організмі набули більше 123,000 послідовників, більшість з них мами діляться своїми історіями.

р.

24-й тиждень фотограф Євген Єлизавета зняв майбутній маму як сувенір. Фото стала хітом на блозі Кім та на сторінках соціальних медіа фотографа. На сайті Go Fund Me люди почали залучати кошти, щоб допомогти сім'ї Текка купити дев'ятимісний автомобіль, з яким вони могли б подорожувати разом.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження