15 способів венге касон з сердитися жінки

На жаль, зрада не є некомерційним. Буває. Однак дівчата з вибору Сайту не задоволені таким філософським ставленням. Після лову дружбу або дружини «на гарячому», вони вирішили одружитися і не соромилися публічно оголосити свої почуття! 1. Ця леді вирішила поставити оголошення під час руху

Шановні сусіди, мій чоловік зрадився на мене, тому я повинен переїхати. Дякую за хороші дні, ми провели разом!

2,2 км Багато хто залишає повідомлення про приплив на машині

Шановний Дав,

Скажіть подругу від вашої дружини і дітей. До речі, я подав свій банківський рахунок.

3. У Хтось вирішив дедикувати деталі сусідам за допомогою оголошення в саду будинку

Будинок, де живе чоловік. У той же час, коли його вірна дружина виглядала після того, як його зцілення, він був веселим з двома жінками.

4. У Шлам оголошення про продаж будинку

Мій чоловік залишив нам на 22-річний.

5. Умань Ця дівчина Вона сказала, що hello to cheater на банер під час матчу

Мій ex-boyfriend, який обдурив на мене, дивитися цей матч на телевізорі!

6. Жнівень Ще одна фото з серії найпопулярніших способів помсти

Шановні друзі!

7. Зловживання відносинами

Японка жінка, яка навчилася незрівнянності чоловіка, кинув всі його гаджети вниз туалету і послав йому фото.

8. У Цього разу повідомлення про гаражні двері

Пошкоджений траєктор!

9. Навігація Розпродаж!

10. Стівен, повідомлення до вас

Гей, Стівен.

Тепер я можу дізнатися вашу увагу? Я знаю все про неї. Ви брудні bastard ... . . unfaithful, wretched, disgusting bitch! У мене є стрічка.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Примітка: Я платив за цей банер з нашого загального рахунку.

11. Один з найбільш оригінальних способів

12. Шановний Михайлов...

Михайло,

Вартість GPS трекера становить $ 250, а камера з оптичним об'єктивом Nikon Zoom становить $1,600. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Скажіть jessica ви переміщаєте з нею!

13.00 р. Щиро вдячна за роботу дівчини!

Дівчина з Німеччини подав машину траєктора з фотографіями його зради.

14. Оголошення про загублений собака

Дівчина, яка визнала, що її студент зраджує на її з іншим студентом факультету розмістили оголошення по всій території університету.

Зійшла собака. Він був останній бачив сплячий з усіма дівчатами з факультету, обманаючи на своїй подругі!

15.00 р. Хвиля ручка, Скотт Келлі ... Тепер ви знаєте!

Scott Kelly has a трохи ебать!

16.00 р. Робота майстра

onedio.ru/haber/16-foto-o-tom-kak-zhenshiny-otomstili-muzhu-za-izmenu-11101