10 речей Я навчився під час приготування на весілля

«Так!» – кінець мого життя.

Тепер я пам'ятаю все з справедливою кількістю гумору, але потім, вірю мене, це не про жартів. А рік тому мій майбутній чоловік оголосив з трепідацією, що він вирішив стати одним. І нехай ми любили прокидатися вранці разом і без печатки на нашому паспорті, я відірвав так.

Не робіть мене неправильно, я неймовірно щасливий бути нареченою, а потім дружиною цього чоловіка. Як для приготування на весілля... Ти знаєш, як кажуть, "Я думав щастя, але ні, вона стала досвідом." Саме так це підготовка. Однак з цієї ситуації я дізнався кілька, на мій погляд, важливі речі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів.

1,1 км Вниз з суперстуванням! Коли я щасливо оголосив про свою велику сім'ю, що я одружився, кожен раптом став Що, перед чорними кішками і жінками з порожньими відроями, ніхто не боївся, а потім почав щось схоже на це: «У жодному разі не варто нареченого подивитися плаття перед весіллям!»

Або, закруглена для запікання очей, тітка збивається, «Не купуйте цю сукню за будь-яких обставин». Вона виглядає як спідниця і блуза, вона налаштує вас і ваші наречені один від одного. й

Дійсно? Чи може моє щастя залежати від стилю моєї весільної сукні?

По-іншому. Я не дозволяв мені життя і мій антисипація радісної події зруйнувати незрівняні страхи. Наше щастя залежить тільки від двох.

2,2 км «Чому це взимку?» питання заливають з скрізь. Одягніть контактні лінзи замість склянок, окуляри не виглядають як весільна сукня.

До речі, я носила окуляри з першого класу, іноді я відчуваю, що вони стають частиною мого носа.

Вам подобається. Багато людей можуть незгодити з собою, але я не змінив свої переконання і звички в один день. Зима або літо ще дивовижне свято. Я ніколи не носила контактні лінзи, і я не подбаю. Я кладу на мої окуляри. Краще червоної очей.

3. У Підготовка для весілля - це невибагливий бізнес. Для всіх турбот важко виділити час, щоб їсти, і часто бажання їсти зникне. Моє апетит було втрачено в тих моментах, коли летять бабусі з конспіраторним зовнішнім виглядом провели білі колготки з шкуркою і сказав: «Дуже, ви замерзнете взимку, і я врятував вас затягами». Теплі!

В результаті було розчарування – плаття занадто великий для мене. А тепер Я їсть іЯ не боїться додати кілька додаткових фунтів.й Поведи мене, з таким хвилюванням вони навряд чи залишаються з вами надовго. Для мене особисто, ранок весілля був приємним винятком: Я нарешті зробив час на сніданок і чашку ароматного навігатора чаю.

4. У Ми кіндерелла. Так, ми. Ми кіндерелла. Не просто, коли ми одягаємо весільну сукню, ми станемо принцесами. Хочу підготуватися до несподіваного, щоб я приніс голку і нитку. Потрібні класти в кінці не було, але це значно полегшить життя, якщо хтось спекотно приступив на поїзді або з надмірною старанністю тягне майбутній чоловік за рукавом. Хоча навіть це має переваги - ви можете легко продемонструвати вашу рукоділля!

До речі, тепер я стежлюю це безповоротне правило, кожен раз я вийшов. У мене вже є хороша колекція ниток.

5. Умань Перед будь-яким святом слід задуматися про «виховання марафону». У цьому випадку перед весіллям. Я взяв час і зробив всі косметичні процедури заздалегідь. (Якщо процедура є кардиналом, “before” читати як “не день до”). Що переконував мій супутник.

Не дивлячись на те, що він "порадить, як відрізати", що він затіняв вранці до весілля. Новий гострий лезо. Він був жартом, звичайно. Шарки чоловіка декоровані, але подивитися на відповідальний захід, як після боротьби з котами не компільфо.

6. Жнівень Я починаю з оксамитовими кіготами без передобиць. У мене є чудові руки, красива форма нігтів. Але я переніс його на весілля. Довгі нігті виглядають ідеально. Чудовий! Уявіть собі, коли я боївся завдати шкоди ніжному шовку сукні власними кігами. Я просто хочу, щоб мої нігті були красивими і природними. Крім того, існує ймовірність випадкового розбиття або пошкодження лакового покриття.

7. Про нас Всі вони! Я провів весь день попередньої в м'якому плюшевому ковдрі. На церемонію, але майбутній чоловік думав, що ця ідея буде розгадувати гостей. Знову загорнув себе в ковдру з причини. І ні, це не про мандра перед весіллям. Це просто те, що я позбавлявся відкинути все натискання і непотрібні - лляні кісточки, лляні гумками, браслети. Не страшно, якщо шкіра вичавлена в непотрібних місцях з червоними рубцями буде виглядати з декольте. Це були чудові моменти свободи!

8. У Я не знаю, як танцювати, але на мій погляд, це найкращий спосіб носити взуття. Будь-який, навіть дуже дорогий, взуття або балети в непрочитаному стані нагадує «Іспанське завантаження». Перед весіллям я був схожий на гон з вітром героїне Шарлетт, кидаючи собі кулі перед дзеркалом кожен день. Це було весело, і в результаті не викликається після свята!

По дорозі візьмуть ваші улюблені кросівки з вами на свято. Це може бути корисним.

9. Навігація Дуже ретельно підійшов поєднання образів нареченого і нареченого. Моя весільна сукня була більш схожа на кришталеву білу рушник з кондиціонера з запахом скандинавської весни. Сорочка мого майбутнього чоловіка я вибрав ту ж тону.

Я зрозумів, що білий - це несвідомий колір, що робить його так багато відтінків, іноді elusive. Якщо сорочка майбутнього чоловіка молочна, а сукня варена біла, здавалося, що сорочка напередодні весілля була виведена з старого грудей. З одного боку, звичайно, невагомість, з іншого - просто потворна.

10. Ми любимо нас. Незважаючи на затінені нерви і передвесняні струмені, ми твердо вирішили не переварити один з одним.

Незалежно від того, як абсурдна ситуація може бути, незалежно від того, скільки ви хочете сказати щось наступ у відповідь на інструкції, Ми любимо.

P.S. Якщо бабуся пропонує теплі колготки - візьміть, корисно!

Автор: Ольга Вехкутова
浜у 涓 蹇

www.instagram.com/p/8FdVeNlS9B/?taken-by=garibalditv