415
20 фото матерів, які підтримують своїх дочок під час пологів!
Ці фотографії залишать кілька байдужих. Вони були зроблені експертами Асоціації професійних фотографів, які спеціалізуються на знятті праці. Ці фотографії – гаряча суміш почуттів і емоцій: від болю до радості на пологах нового життя.
Задоволення: Деякі фотографії можуть здаватися занадто відкритими для особливо вразливих читачів. Але всі вони захопили найкрасивішу таємницю на планеті - народження дитини. Це 20 фото мами, які підтримують своїх дочок під час пологів. Не пропустіть...
«Ця жінка стала єдиною матір’ю власної безкоштовної волі. Вона вагітна з донором. Але вона підтримується матір'ю, яка була там, починаючи від запліднення до народження дитини, говорить фотограф.
Доторкнувшись момент: нова мама і бабуся в сьомому небі від щастя!
Здається, що є любов'ю в повітрі.
р.
Сильні жінки!
Наречена ...
«Я майже кричав, як я спробував захопити цей момент. A loving мама і dad ...
Просто спекотна в горлі... Ви не можете подивитися на ці потужні фотографії без сліз
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Задоволення: Деякі фотографії можуть здаватися занадто відкритими для особливо вразливих читачів. Але всі вони захопили найкрасивішу таємницю на планеті - народження дитини. Це 20 фото мами, які підтримують своїх дочок під час пологів. Не пропустіть...
«Ця жінка стала єдиною матір’ю власної безкоштовної волі. Вона вагітна з донором. Але вона підтримується матір'ю, яка була там, починаючи від запліднення до народження дитини, говорить фотограф.
Доторкнувшись момент: нова мама і бабуся в сьомому небі від щастя!
Здається, що є любов'ю в повітрі.
р.
Сильні жінки!
Наречена ...
«Я майже кричав, як я спробував захопити цей момент. A loving мама і dad ...
Просто спекотна в горлі... Ви не можете подивитися на ці потужні фотографії без сліз
Як це? Поділитися з друзями
Історія чоловіка, нелюбленої дружини, і Швидкість життя
10 російських кубиків, які вбивають свою красу з надмірною пластикою