468
Як стати мамою 16. Corella parrot курча мама!
Веб-сайт публікує торкнувшись історію дівчини, яка разом з матір'ю, врятувала від смерті і вийшов крихітний курча. Він був неймовірним, але він був гідним! Я люблю птахів, і у мене завжди є папуги, і я хотів бачити птахів. Я не буду писати про це, бо не цікаво. Я просто покажу вам, що виглядає гніздо, alkali view:
Цікава річ почалася, коли пташенята почала гасіння. Дві захоплені, ми переконані, що їх батьки подаються і прогрівають їх, тому що недосвідчені птахи часто вбиваємо першу потомку. На третій день ми зрозуміли, що було неправильно. Ми поглянули в будинок і побачили, що пташки відкинули від головного гнізда, а птахи не встигли захопити їх надовго.
Один курча заморожувати до смерті. Такі діти не живуть більше двох годин без їжі і опалення. Узагалі, вони захопили той, хто продемонстрував ознаки життя і вирішив зберегти, хоча вони знали, що це буде дуже важко. У той час я мав теоретичні знання про те, як це зробити, як я розмовлявся на форумі птахівників. Відразу він був прогрітий, купив дитячу кашу без молока і гойдалки руки вперше протертий через дитячу шприц без голки.
Задоволення сліпого курка 3 см, висока на збирачах, як і раніше розважальна. Можна випадково подрібнити пальцями (це крихка), можна випадково «покоївка», опікувати або заморожувати кашу (помирання). На фото він після першого годування, під його вимочком він має сумку, в яку каша потрапляє (на дорослій птахі він також є, але під перами він не видно). Коли цей мішок порожній, курча ослабляє і гине протягом двох годин, так як він ще не залишає запасів. На маку ще є зуб зверху, з яким він прокочував яйце, щоб вийти в світло:
Сама амбасть при годуванні полягає в тому, що потрібно годувати перші два тижні кожні 1,5 години на добу і ніч. Дякуємо вам за знайомство з моїми видами на невелике життя, і ми покладемо її на миті - вона занурила куртку до 3 ранку, я подав з трьох ранку до одного вдень. Щоб зробити це, я залишив хворий на школу протягом 2 тижнів і перейшов на нічний режим.
На ранні дні вони збудували курку, як це. У ящику під лампою він сидів на теплій пляшці наутизину з іграшкам ведмедя (його висота - 10 см) і термометра. Пляшка швидко охолоджена, в результаті курча кожні двадцять хвилин почав витнути з холоду. Дуже важко вгадати позицію лампи, коробка, для підтримки констанції температури крихкості - вона була гаряча погана, холодна занадто погана. Часом, майже від годівлі до годування, я займаюся регулюванням температури.
р.
До речі, завжди потрібно годувати свіжозроблену кашу, поперемінно додаючи біфідобактерію там, де він не міг отримати від своїх батьків, яблука, вареного яйце, кальцію, вітаміну D, щоб не було цекетів. Кормування приймала від 5 до 30 хвилин, в різному віці.
Пізніше ми пристосували гніздо будинку для хрящового будинку і проживали там. При технічному обслуговуванні температури бут був таким же, але спостерігаючи курку стає простіше. Будинок мав воду, щоб зберегти його вологою, два термометри, і ми зробили прозору передню стіну Флексігласа для спостереження:
Птахи скинулися поодинці проти безшумного ведмедя куба, і він був нездатним, так що я іноді взяв його в рогатку і тримаю його в ручках, поки він ламав.
Одного разу ми пропустили одне годування, тому що він був гаслом і не просить їжі, а через 3 години він не міг тримати голову від слабкості, ледь вдалося годувати.
Перша радість була при відкритті очей (близько 7-10 днів). Темні місця на крилах є майбутнім перо. Пох пішов зараз.
Про 6-й день я не впав кальцію в кашу, але речовина з іншої ампули. Пташка була талією, він почав охолоджувати, шейку, і там були судоми, очевидно. У мене була паніка, я подав йому до ранку з водою, масажував його гутера і ас для кращої прохідності і сподівався на краще. Що я занурився в кашу, я дізнався тільки вранці, коли криза пройшла і ми продовжували годувати курча в нормальному режимі. З тих пір я перевірив багато разів будь-які таблетки, мазі, ампули перед застосуванням. Великий урок!
Трохи пізніше, у віці двох тижнів він був цим смішним і худим бігом істоти. Прогулянка по столі. Перші труби (вони розвиваються перо) вже висувалися і вже майже готові брендовані гребінці.
р.
р.
Побачивши шприц, він пішов на нього, як божевільний:
р.
І хоча він добре їсти, дитяча каша була занадто незадоволена, і він був дуже тонким. Я мав подивитися в Москві для американського кашу для годування курчат, які містять все, що було потрібно. З великою складністю я знайшов тільки реальну дитячу парароту в Москві і її власники продали мені кілограм чарівної суміші, за яку я подякував їм!
Після особливого кашу наше життя стало простіше, і курча почала рости сильніше. Тепер просто додайте теплу воду в кашу і додайте її. Після перших двох тижнів можна годувати кожні 2 години протягом дня і кожні 3 години вночі. І був такий рельєф! Моя мама і я можу виїхати на дві години одночасно! Трохи пізніше вчив сестру, який був у другому класі, щоб годувати курку, і застрахував нас.
Ось він у віці від двох тижнів поряд з яйцем Corella:
Поступово пір'я виросла і курча стала розумною для нашого захоплення. Він все ще важко, ще не достатньо сну, але життя було збережено!
Через три тижні пір'я почала з'являтися з труб:
р.
І за місяць ми видалили надлишок від будинку і підготували куртку для переходу на тверду їжу:
місяць, починаючи з того, як він захопився, ми відсвяткували з шампанським і поп-пампанським.
В результаті було ручне здорове птах (знімається зліва):
Пташка тепер успішно живе з другом, і після того, як я ніколи не висадив птахів, щоб гніздувати знову. Колись над дахом! Ось картина мене і мій улюблений.
Пикабу.ру/сторія/kak_ya_mamoy_stala_v_16_let_4190275
"Я хочу бути в Санкт-Петербурзі!" 20 чудових фото Північної Венеції
10 місць не менш загадкові, ніж Бермудський трикутник