Лист від батька до 14-річної дочки

У Facebook кілька днів проходив звернення жінки до своєї дочки. Від 15 точок. Багато людей читають її, багато людей подобаються. Але я думав, що я мав щось сказати до моєї дочки.

Я поставив вище текст перед мною і абзацу за абзацом, щоб відповісти на нього. Я не психолог. Я не вчитель. Я не найкращий батько у світі, але я люблю своїх дітей.

Наступним текстом не є ласощі нематеріальних або хороших відносин або меморандуму. А деякі точки в ній можуть добре не схожі на когось. Але я буду.

Моє звернення до моєї 14-річної дочки

1,1 км Я ніколи не збираю тебе з дому 3 роки або 30 років. Коли ви 18, ви будете мати багато варіантів: ви можете піти в коледж і я буду корінь для вас і допомогти вам весь час, коли ви знаходитесь в коледжі. Звичайно, я хочу взяти участь в житті сім'ї, але я був також студент і пам'ятаю відмінно, що всі мої п'ять років в інституті я займався аматорським мистецтвом. І звичайно, я нічого не заробив, крім стипендії. Але ми пережили якось. І з вами мій дівчина, ми вижити.
Також ви не можете піти в коледж і піти на роботу. Пам'ятайте, дочка, Якщо ви робите ANYTHING -- Я не знаю, що це буде - картина, танці, спів, секретаріалізація, вирощування какті, різання інших людей волосся і нігтів, архівування книг в бібліотеці, цифрові фотографії -- що! -- Ви будете думати про гроші останні.й Ви вже оплачені. І далі.
Я готовий до повної підтримки шлаків 18 років? Звісно! Я нормальний самокат. Якщо ви живете з нами, але не заробляєте, зробіть свій внесок, щоб зробити це простіше для інших: очищення, миття, приготування їжі. Але ви не будете щасливі з цією роллю? Так ви знайдете роботу на лижах дуже скоро. Ваш номер і сестра завжди будуть вашими номерами.

2,2 км Ви дуже добре. Ви красиві. Ви розумні. Ви чудовий. Ти крутий. Ти крутий. Я знаю, що ви вже 14 років, і ви вже є величезним світом, який виріс на власній, але з моєю участю, так! І ви можете бути ще краще, набагато краще - головне, не зупинятися і не змінювати напрямок. Якщо ви хочете бути гарною людиною, вирушайте вперед! Відкриті руки І якщо ні, твої позиб'є його. Не боятися бути добрим і відкритим - ми так легше і швидше, щоб відновитися після спліту в душі.

3. У Я спробував життя, щоб бути вашим прикладом. Я думаю, що я хлопчик, навіть якщо я даду, і ви дівчина. Але ви завжди бачили, що я не лежаю, не вкрасти, не намагатися відірвати або виграти, чесно зробити свою роботу, любити її, і найголовніше - ви завжди знали, що я любив вас. Ми різні, ви повністю незалежна людина (Я бачив це вже коли ви були кілька місяців), іЯ завжди поважаю ваші варіанти і ваші значення, і в поверненні Я хочу, щоб поважати шахту.й І якщо я слухаю в Beatles, ви не захоплюєте ніс, і я не пишу вам, щоб ввімкнути Уявні Дракони, якщо він не отримує шлях сусідів (хоча, що група я люблю занадто - завдяки вам, до речі!) Або сестра?

4. У Я дуже хочу, щоб дізнатися більше про вас. Це мистецтво було освящено, мій батько. Він називає мене на Скайпу, бачить мій сонний обличчя, і він щасливий, як дитина, щоб мати мене на зв'язку. І якщо я можу поговорити з ним за хвилину, він просто щасливий. І якщо я знаходжу його на півгодини, радість буде непристойним. Він заважав в моєму житті, так. Вона і її мама навчила мене віртуозами вищої освіти. Вони бажали мене випускнику, незалежно від того, що. «Це моє милосердя, щоб дати вам вищу освіту», - сказав мій мама. - А що ви хочете!
Пройшов на мене позицію. Отримати диплом, а потім зробити те, що потрібно. Але я завжди відповіла, якщо ви запитаєте про мої поради.

5. Умань Ви не знаєте нічого. Я зробив все в моїй владі, і ще більше: Я працював трьома роботами; Я стрибав в ніч і кинувся в лікарню з вами; замість сну нічного зсуву я ходив з вами вмираю; я сян пісень до вас; Я слухав ваші шкільні оповідання про дружбу і нефриденції. Я зробив і продовжую робити це не тому, що це мій обов'язок як батька, але просто тому, що я люблю тебе. Бог знає, що мій старий вік буде, і якщо це буде, все відбувається, але життя відбувається тут і зараз. Ви повинні захопити кожен щасливий момент. Коли ви перейдете у доросле життя, це спогади про те, що заповнить мене радістю. І, до речі, ти теж. Найголовніше, що ви будете тримати цю атмосферу в сім'ї.

6. Жнівень У вас є будинок. Двері завжди відкриті. Що відбувається в житті, Я буду там, якщо потрібно мені. Я буду підтримувати і пошкодити, я симпатію і спробувати допомогти, навіть якщо ви не попросите. І я заважаю, так! Бо ніхто не завадить мені дівчину. Я не дозволяю нікому ставити свою руку на вас, усунути вас або приниження. Ви заслуговують тільки любов (Дуже, і це написано людиною, яка просто жила на вас, змушуючи вас виходити з VK і, нарешті, почати роботу!)

7. Про нас Я маю власний життя. Але я подарую мені свіжу, киньте мій бізнес для вас, жертвуйте своїм комфортом. Я не можу зробити це, тому що я люблю тебе. Що ще можна поділитися з вами, крім любові? Казки? Ви слухали їх всі перші роки свого існування, а потім теж. Пісні? Ви пам'ятаєте їх серцем. Історії з життя і дитинства? Ну, можливо. Але в будь-якому випадку, знаю, що я люблю тебе. Зв'язатися з нами Разом ми можемо вирішити будь-яку проблему.

8. У Ви маєте своє життя. Але я все ж заважаю його - ти пам'ятаєш? До того, як ви одружені, ви приїдете до нас з майбутнім чоловіком? Все відкрито і чесно в нашому будинку. Ми легко і щасливо скажемо один до одного кожен день «Я люблю тебе, ти хороший, ти хороший», і я дійсно хочу, щоб той же ви обрали. Тому що з закритою і затисканою людиною, це буде важко для вас. Звісно, ви можете зробити як ваше серце і душу, розповісти вам. Але я впевнений, що наші сімейні відносини вкорінилися так глибоко, що ми неодмінно допоможемо вам підібрати. Якщо немає, добре ... Я буду працювати на себе. Ми не перший, ми не останню, ми останні.

9. Навігація Іноді в житті кожного, який зашкодить їх. Не бійся, не намагайтеся виїхати. Незабаром або пізно ви знайдете себе в своїй галузі, і він (або вона) обов'язково покаже вам: відчуйте бізнес, візьміть ідею, відчуйте чоловіка або подругу, сороміть на роботі, налаштуйте команду проти вас. Пам'ятайте, дівчина, це не так, що ви погано. Це тому, що в іншому випадку такі люди не можуть, вони потребують жертви. Тексти пісень, а це означає: Він з'їсти вас, він займе наступний. Єдиний спосіб, щоб максимально розкрити себе. У будь-який час приїжджайте додому і поспілкуватися. Ми будемо тонкими.

10. Все в світі дуже ярмарок. Будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами Будь поганий... Так, це право. Погані знецінення поганих людей приходять до них. Я знаю, що це невеликий комфорт. Але світ перебуває в рівновагі, і навіть сильні недоліки повертаються до нормальної дуже швидко. Не завдати шкоди іншому, і вони не дадуть шкоди. Добро, він повернеться. І не намагайтеся відповідати іншим людям поганим знесеним. Ці люди будуть винагороджені Верховним Судом. У зв'язку з цим вони дуже обережні щодо балансу.

11. Не знаю, що ми здатні. Іноді здається, що ніякої сили немає, а потім раптом - один раз! - і свіжі з'являються. Якщо ви думаєте, що найпривабливіші проблеми у вашому житті. Ноп. Я отримав їх, теж. І Мама. Всі А потім ви страждаєте, ви лікуєте, ви подивитеся, і з'являється розчин. Ви можете обробляти будь-яку проблему, мій дівчина! Ми завжди знайдемо за спиною. Ну, я можу класифікувати, я не кажу слово нікому! Це божевільна океї.

12. Не змінюйте відповідальність. З моменту надходження віку, тільки ви несете відповідальність за ваші дії. Але я ніколи не відмовляється допомогти вам (повторно знову) - до найкращої моєї здатності, звичайно, тому що я не отримую молодших, атласних. Ми хочемо допомогти нашим батькам. І їхні батьки. І з них. І так далі. Не хвилюйтеся. Ми будемо тонкими. До речі, ви будете допомагати дітям таким же чином. І вони для своїх онуків.

13. Розрахунок. Кожна акція має наслідки. Можливо, ви не очікуєте все. Але намагайтеся розрахувати максимум. Чим краще ви уявити варіанти, тим більш розумною вашої поведінки. (Це, до речі, є єдиною абзацією, яку я перевернув слово для слова з тексту жінки, що я відповіла в нозі.)

14. Що б не сталося в житті, пам'ятайте, що я писав вище. Ці 13 точок, на мій погляд, дадуть вам відчуття надійної підтримки, люблячої сім'ї і зробить ваше життя спокійним і впевненим. Го і жити, моя дівчина! Я хочу, щоб ваше життя було краще і щасливим, якщо ви досягнете успіху!

15.00 р. І більше. Якщо ви хочете ставити, приїжджайте додому, це повний жилет! І завжди тримати телефон заряджений - тому що я можу зателефонувати в будь-який час, щоб нагадати вам, скільки я люблю тебе!

Дад.

Опубліковано дозвіл.
Автор: Олег Булгак
Попередній перегляд: Béla Jarzyk Production

Дивитися також:
30 блискучих котирування від коханої матері
Що відбувається, коли ти батько чотирьох дочок.

www.adme.ru/zhizn-semya/vot-chto-proishodit-kogda-ty-otec-chetyreh-docherej-1242665/