З іншого боку бодром або бодром, як повернути собі

На жаль, це важлива розмова цього тижня. Я пишу з дозволу співрозмовника. А друг діагностував цей тиждень. Знаючи, як фривоус або, можливо, занадто серйозний Я був про діагностику, він попросив "записати про це".

Я попросив йому те, що він відчував в своєму тілі, в місці де діагноз був, сказав він, порожній, отвір. Що робити, якщо перевести його в емоцію? Він думав про це і сказав, що він був нудним.

Чи є багато людей, які ви занурилися?

Моя дитина часто скаржаться, що вони нудьгують. Поцілунки мене! Працівники часто говорять...

до Ви продаєте себе часто?

А ви знаєте своє життя, немає часу, щоб бути нудним. Робота, сім'я Хоча, щоб бути чесним - ймовірно, якщо я не так зайнятий, довге б... Я не хочу пити, батько, ви знаєте ... жінки не мій.

Коли ви хворіли, можна пам'ятати?

- Я пам'ятаю - Я сердився навіть потім - Я взяв його на відпочинок. І було дивно - з одного боку вибухнула гнівом, на іншому - радісно. Ми погодилися залишити всі телефони в сейфі, без інтернету, телефону, роботі.

до Отже, отвір-холок? Я запитаю вас, коли я щасливий? Заповнені. Ні отвір всередині. Коли я можу сказати, що ви хочете? Що ви мрієте про? Що таке улюблене блюдо?

Про те, що це «отримка» утворилося на 4 роки. (Це близько 50 тепер.) Він запам'ятався довге - "жовка" за тато, коли його батьки зламали. Постійне бажання порадувати маму. І страх, що вона йде кудись.

Моє улюблене блюдо - чорний хліб з вершковим маслом і ковбасою лікаря з томатним соком - Я не їсть 30 років.

Я пам'ятав мій дитячий намір - бути завжди добре, так що ніхто не буде кварель або диверж через це.

Я пам'ятав, як я мріяв стати піонером в школі, щоб мій батько приїхав до ініціації і пишатися ним. А ще - як сниться грати в гітару і запустити літаки.

А потім туман і річний ...

Я нагадав йому, що я не можу бути його терапевтом — ми довго друзі, я занадто суб'єктивний і занадто люблячий його до «роботи» якісно — але я розповім про різні історії, дати контакти колеги і дати себе «домашню роботу». Посмішка смайликів

Бордом починає виникати в нашому житті, коли ми «вибачимо» наш потенціал, коли змінимо наш природний – справжній вектор руху. Коли ми спробуємо бути комфортними і приємними для когось, щоб не втратити почуття інтимності. Коли ми пригнічуємо сильні почуття.

Першим знаком цього «знімання» є те, що ми не можемо відповісти на питання, що я хочу? Ми можемо сказати, що я не хочу. Або підкорити - адаптувати до інших побажань людей.

Молода дитина, яка несе відповідальність за почуття дорослих, бажання яких і думки повністю ігноруються – кожен завжди вирішує для нього, хто розуміє, що він не може впливати на що-небудь, батьки яких підштовхують свої очікування на нього, їх нереальність, їх біль – втратить контакт з собою.

Коли дитина пропонує готові красиві іграшки і гаджети - замість себе і його зв'язку і інтимності - він швидко засвоюється цим і не задоволений ним.

Оскільки внутрішня потреба не може бути замінена зовнішніми об'єктами. Це так само, як давати ніплі замість інтимності.

Він стає глухим і апатічним або агресивним.

Бордом є «симптом» розладу вкладення. Дитина, не впевнена в собі любов своїх батьків, не заповнюється почуттям інтимності, знаходить себе отвором всередині (від англійського бордо і перекладається як отвір, отвір).

Внутрішня воронка -- ангуш -- отвір -- що ми намагаємось заповнити те, що можна назовні.

Підпишіться на нашу розсилку. Ми ведемо з плідної самотності (як ми заплутаємось з почуттям самотності), ми в будь-який вільний момент – приховуємо від себе в соцмережах, ми висихаємо наш внутрішній голос і створюємо ілюзію присутності когось – заповнення внутрішнього простору з фоном музики, чаттера, фусів, проектів – ми докладемо, що ми дуже універсальні і зайняті, ми “боже”, залежаємось до наркотиків або подивимося на нові партнери, робимо любителі і коханці, ми переїжджаємо з місця для розміщення, з країни в країну, ми купуємо красиві речі, і накопичуємо красиві сертифікати ...

Ми працюємо над захворюваннями, які живуть у нас замість сенсу життя. Але заповнювати цю воронку з чимось зовнішнім, ми далі від себе і продовжуємо зрадити себе.

З зовнішньою млявою - боредом - показник хронічного стресу. Підвищення рівня гормону кортизолу у «боротних» людей. Супроводжуючий симптом – синдром хронічної втоми.

Боротьба тих, хто боїться бути самотнім з собою.
Хто не може відповісти на питання – що я хочу?
Боротьба тих, хто замінює страх і тривожність з бодром.
У ті, хто в минулому (або в минулому його сім'ї) багато болю і трагедії.

У воронку хребта наш потенціал. Важлива частина нас. І наше значення життя.

І це була домашня робота - і звичайно, вона не була замість лікарів, вона була з ними.
Повідомляємо батьків, які ви не несете відповідальності за свої відносини та їх вибір. Це назавжди пов'язаний з ними любов'ю, не болем і стражданням.

Пам'ятайте, що 4 рік старий хлопчик мріяв.

Я часто запитую себе протягом всього дня, що я хочу.

Виберіть, якщо це можливо, що призводить до радості.

Щоб відстежити, коли ручка досягає телефону, до пульта дистанційного керування.

Розкажіть себе, я оберіть життя. Але якщо у мене був один великий день, що я хочу?

Вчимося сказати ні.

Я відправив текст сьогодні: Я купила радіокеровану площину. Він побіг з синами, як молодий дер. Я підписала для усадки, яку ви дали мені. Я заповнюємо отвір шашликами. Моя дружина купила квіти. Я даю go-ahead на FB пост - Я перевірю, якщо посмішка має незрівнянну "смішку".