438
Неймовірні пригоди іноземців в Сибірі
«Люди думають, що Сибір – це райська пустеля, але я люблю свою ізоляцію, сульпованих мешканців і неземної ідентичності цього місця», – розповів Охорон. Атипічна історія, це не так? Але буває.
Який Сибір, головний «горр» для іноземців, стане їх новим для себе вдома? Відвідування «екстремів» буде поділятися секретами «Російського шарму».
Щастя на розтертому дивані
«Що потрібно жити в Сибірі?» – це питання британського Генрі Тернера, який використовується для почути від однодумців та росіян. Він відповів: «Так, мій хрущівка - сірий неглибокий глотку в оці». Так, в нашому коридорі гірчичний, є струганий бетонний і очищений фарба, я дійсно не маю мийки в ванній кімнаті, і я спати на старому розім'яному дивані. Але я дуже щасливий, щоб були місця, які я завжди мріяв. й
Коли я прийшов в Новосибірськ, щоб дізнатися російську мову, я занурився в абсолютно новий світ, де продавці в магазинах і kiosks завжди дивляться непристойним, де ніхто не посміхається, але всі постійно зірки на вас люблять незнайомець. Я скоро усвідомив, що той, хто посміхається, явно «що» для росіян, і що треба бути грубо. Наприклад, я попросив другу, чому він не налаштований подякувати водіям, які давали шлях до пішоходів. Він сказав: «Чому б хтось подякував Вам за немирення? й
Скляна будівля бізнес- і торгового центру "Бутон" на Red Prospect, визнана в 2015 році як кращий архітектурний проект Новосибірська. Фото: kns / fotki.yande.ru
"Гонест Русская Ружа"
Я можу зобразити росіяни, як вони занадто грубі. Але ви не думаєте, що не хочете подякувати іншим за все, піднявшись вищим ступенем? У країні, де ми вважаємо, що якщо ми зловживали ввічливістю, вона втратить своє значення, наша британська звичаї постійно апологічною і говорячи «паразою» здається непристойним і навіть нечесним.
«Сибір, навпаки, здавалося мені дуже чесним і відвертим. Ви навчитеся оцінити свою нелінійну чесноту і відразу зрозуміти, як вони лікують. Якщо ви щасливі, вони будуть найбільш лояльні друзі, ви завжди можете покладатися на. й
Перше радянське місто і маршрутка
До Росії Генрі Тернер відвідав Україну. Київ став першим радянським містом. Він запам'ятався таким епізодом.
Я пам'ятаю кілька років тому, стрибаючи на сидіння, їзда по Києву в Маршрутці (справа форма транспорту в пострадянських країнах) і намагаючись безперечно дізнатися, як дістатися до мого хостелу біля центральної станції. Допомога Мій готель! Мій готель, велика станція, поїзди! - тоді я говорив практично не російську, і мій шляхетні спроби тільки приступили до літніх пасажирів.
Типовий київський автобус у 2005 році. Фото: Норберт Еплі / Вікімедіа
Дикий Схід.
Ще одна британська людина, яка впала в любов з Сибіром, зустрілася з майбутнім дружиною, вона врятувала його про обсесивний бездомний чоловік на зупинці) і охарактеризувала свої враження в книзі «The Рік англійського в Сибірі», доступний онлайн. Якщо ви хочете, щоб вам було якомога більше, ніж один розділ з 12 можна прочитати російською мовою, але ми переклали деякі смішні проходи для вас.
Через Сибір за поїздом: проводницькі і сеймечкі
"Справження проводніння Trans-Siberian Express трохи розчаровує не тільки їхніми грубими манерами, але і те, що вони здавалося б, найжирніші жінки у всій Росії", - пише Джеймс Брукс. Я ніколи не розумію, чому такі величезні люди працюють в такому щільному просторі: коли вони рухаються на перевезенні, діти кидають себе перед ними, і дорослі проводять дихання і натискають на стіни.
Цей образ ілюструє посаду «Масійні жінки Росії» у англомовному блозі Дадські тури.
р.
Семечкі в Росії є національним хобі, вони їсти не за смак або насиченість, це більше ритуалу. Насіння поміщають в рот цілою і за допомогою зубів і язика насіння витягують. У хуську найчастіше висипають прямо під ногами, де в футбольних стадіонах є гризунів (наприклад, ви поїхали в хуки до коліна), хоча люди трохи більш обережні на поїздах. Спочатку я вітаю ціле насіння, яке захопило росіяни – вони сказали, що я б скоро мав розрив апендекса. Але мій апендікс вже був видалений, тому я думав, що це було весело, щоб випікати їх трохи більше.
Нарешті Чіта! Хрусчевки і тапаски
«Якщо на центральних вулицях Чита вежі вражаючо-розмальовуються сталінки, спідниці переважно заповнюють хрущовками. Всередині, як правило, розбиті дерев'яні двері і зливаються з входом сміття. Робочий ліфт – абсолютна мінливість, а сходи просто гравірування. Так, перш ніж потрапити в квартиру, людина, здається, введіть інший світ. й
"Мої квартири".
Зайдіть в російську квартиру, потрібно зняти взуття, і вам будуть запропоновані тапаски – найчастіше м’які взуття без ас або гумові кришки. Я радий відірвати своє взуття так, щоб не довести бруду в будинок, але так як в культурі тапочки сильно асоціюються з старими людьми, а льодяники з німецькими туристами, обережно зносили їх.
З постійної заморозки дерев'яні будинки в Читі здаються мийки.
р.
"Чому ж росіяни зазвичай паркують." Одна з ілюстрацій Джеймса для своєї книги.
Р
Водика і перець і бабушка від КГБ
На шляху до Краснокаменськ з групою моїх студентів я контрактував бронхіт. Мед і горілка з перцем, з яким я був сильно обсмажений, припускаючи, що це б вилікувати мене, поки що щось не виконав обіцянку. А потім ми пішли відвідати шкільний друг одного з студентів, де ми зустрілися з неординарністю. Я нарешті дав реальну кашельну медицину, і тоді я пишу чай і пиріг, опитувавши дилапсований, але затишне оточення, великогабарит Сергій раптом захопив мене головою і спробував відірвати її плечі.
Я думав в паніці, що вона була колишньою KGB агента і хотів би вбити іноземний шпигун. На щастя, виявилося, що вона просто бажала дати мені потужний "красивий" масаж шиї! В цілому, це буде приємно попередити мене, але ось приклад того, як росіяни можуть несподівано спробувати зробити щось добре для вас, не даючи шкоди для табу і особистого простору.
«Типічний російський вечір». Джеймс на далекому праві
Російський бенкет
«У минулому тижні в Читі я запросила на студентський випуск. Традиційно, кожні 10 хвилин або так, хтось отримає, кожен зупиниться на їжі, і буде зроблено тост. Після цього я був пристосований для пиття горілки і був легко намальований на замовлення. й
Але між головними тостами студенти прийдуть до мене один раз, щоб мати ще один напій з мною. Я зустрілася з тим, що я пам'ятаю трохи після того, як я попросив мені своє слово і урочисто оголошений вчителям, які я був навралезою. На щастя, в день, які слідували, різні життєрадісні свідки запевняють мене, що нічого не так не міг бути до мене. й
"Піхання горілки". Весна 2006. Не дуже часто робіть це, чесно.
Я завжди був намальований і продовжую малювати до Росії недосвідченим способом. У Росії життя - це спосіб - без прикраси, і хоча мінуси часто неприємні, але реальне захоплення знаючи російських людей варто будь-якої з них.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Apocalypse сьогодні: 11 creepy фотографії Землі, які потрібно побачити
Генерал Цісінгер Методика дипломування