"Незбірний люк": Або культуристів, які приймають стероїди протягом 27 років

Зустрічайте культуристів, який приймає стероїди протягом 27 років і каже, що він підходить йому. Як у бодібілдингу, так і в житті Rich Pian, він стежить за простим девізом: «Вартість будь-якої вартості».

Багатий є 45 і був використання анаболічних стероїдів, оскільки він був 18. Стероїди, що багатошаровуються важкою роботою в тренажерному залі і специфічною дієтою, дають божевільний, як ви можете побачити, результати.

Він завжди хотів бути кращим, за будь-якої вартості. Річна Піана стала лауреатом конкурсу культуристів в Лос-Анджелесі в 2003 році і в Сакраменто у 2009 році, він отримав багато – але все ще не готовий зупинитися.

Невірно: Він хоче отримати більше. І що він робить для цього: приймати стероїди, дев'ять їжі в день, роботу в залі, що звичайні моркви не можуть робити, і білкові коктейлі в величезній кількості. Тепер Багаті ваги 140 кілограмів.

Багатий П’яна ділиться своїми результатами щоденно на соцмережах. Багато людей критикують його за просування стероїдів і плутають його з останніми словами. Піанна завжди відповідає, що це його тіло і його вибір, і він не пошкодує свій вибір на даний момент.

"Незбірний люк": Або культуристів, які приймають стероїди протягом 27 років Р

"Якщо ви можете зробити без стероїди, відмінно, не брати їх. й

"Незбірний люк": Або культуристів, які приймають стероїди протягом 27 років р.

Якщо ви хочете бути професійним бодібілдером, вгадайте, що відбувається. ймовірно, ви не будете отримувати від стероїди, ви не будете мати інший варіант. й

Я змагався і момент прийшов, коли я повинен зробити вибір: або я летіти або я почати приймати стероїди. І пішов за це, стрибав в цей човен, і я все ще в ньому.

Я щаслива з моїм вибором. Я не шкодую про своє рішення. Здоров'я прекрасно, все добре. й

У фото - з дружиною Сара. Пари одружилися в 2015 році.

"Незбірний люк": Або культуристів, які приймають стероїди протягом 27 років , Україна

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження