"Незбірний люк": Або культуристів, які приймають стероїди протягом 27 років

Зустрічайте культуристів, який приймає стероїди протягом 27 років і каже, що він підходить йому. Як у бодібілдингу, так і в житті Rich Pian, він стежить за простим девізом: «Вартість будь-якої вартості».

Багатий є 45 і був використання анаболічних стероїдів, оскільки він був 18. Стероїди, що багатошаровуються важкою роботою в тренажерному залі і специфічною дієтою, дають божевільний, як ви можете побачити, результати.

Він завжди хотів бути кращим, за будь-якої вартості. Річна Піана стала лауреатом конкурсу культуристів в Лос-Анджелесі в 2003 році і в Сакраменто у 2009 році, він отримав багато – але все ще не готовий зупинитися.

Невірно: Він хоче отримати більше. І що він робить для цього: приймати стероїди, дев'ять їжі в день, роботу в залі, що звичайні моркви не можуть робити, і білкові коктейлі в величезній кількості. Тепер Багаті ваги 140 кілограмів.

Багатий П’яна ділиться своїми результатами щоденно на соцмережах. Багато людей критикують його за просування стероїдів і плутають його з останніми словами. Піанна завжди відповідає, що це його тіло і його вибір, і він не пошкодує свій вибір на даний момент.

Р

"Якщо ви можете зробити без стероїди, відмінно, не брати їх. й

р.

Якщо ви хочете бути професійним бодібілдером, вгадайте, що відбувається. ймовірно, ви не будете отримувати від стероїди, ви не будете мати інший варіант. й

р.

Я змагався і момент прийшов, коли я повинен зробити вибір: або я летіти або я почати приймати стероїди. І пішов за це, стрибав в цей човен, і я все ще в ньому.

Я щаслива з моїм вибором. Я не шкодую про своє рішення. Здоров'я прекрасно, все добре. й

р.

У фото - з дружиною Сара. Пари одружилися в 2015 році.

, Україна

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження