1109
Bianca Bree як the Worthy Дочка З Її Відомий Батько Жан-Клод Ван Дам
25-річний Б'янка Bree - дочка актора і бойового художника Жан-Клода Ван Демпме і екс-білдер Gladys Portuguez. 5 років тому вона і її знаменитий батько з'явився на прем'єрі одного з фільмів, а потім зникла з погляду. Але свіжі фотографії яскравої брюнетки в Instagram не могли б не ходити безсоння громадськістю.
Як дитина, Б'янка була залучена до катання, але через серйозну травму вона мала забути про Олімпійські ігри.
Тепер дівчина будує вакантну кар'єру
«Я не хочу бути тіньом мого батька. Я хочу, щоб отримати все легко. Тепер я ходжу до прослуховування, сказав Bianca в інтерв'ю кілька років тому.
Бінка вже з'явилася в декількох фільмах її відомого батька.
«Народи часто приходять до мене і розповідають мені, скільки вони люблять мій батько. Це приємно почути, але що про мене? — нещодавно прийнята Бре.
У новій фотосесії Bree продемонстрував свою вражаючу фігуру і неймовірну гнучкість
За словами дівчини, як дитина ненависла бойові мистецтва.
Але тепер вона працює на прийомах батька на тривалий час.
Bianca starred в 6 Van Damme фільми і навіть co-produced деякі з них.
Bianchi дебютував у 2008 році з невеликою роллю як Cassie Rabido (дняк Джека Rabido, характер Жан-Клод Ван Damme) у фільмі Спеціальна задача. Вона пізніше голодувала в фільмах Повністю любові, вбивця ігор і Six Bullets. У грудні 2012 року випустили ску-фі-фільм Invasion From Outside, в якому Bianca вперше відігравала важливу роль.
Р
9980 р.
Бліді батьки не тільки отримали краси, але і неймовірну гнучкість.
"Я хочу показати маленькі дівчата, які ви можете бути м'язовими, але все ж жіночними. Ви можете посидіти на нозі на обідній стіл, а потім почистити ваші дупи, красиво і жіночно. Я хочу продовжити свою роботу, говорить Бре.
р.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Як дитина, Б'янка була залучена до катання, але через серйозну травму вона мала забути про Олімпійські ігри.
Тепер дівчина будує вакантну кар'єру
«Я не хочу бути тіньом мого батька. Я хочу, щоб отримати все легко. Тепер я ходжу до прослуховування, сказав Bianca в інтерв'ю кілька років тому.
Бінка вже з'явилася в декількох фільмах її відомого батька.
«Народи часто приходять до мене і розповідають мені, скільки вони люблять мій батько. Це приємно почути, але що про мене? — нещодавно прийнята Бре.
У новій фотосесії Bree продемонстрував свою вражаючу фігуру і неймовірну гнучкість
За словами дівчини, як дитина ненависла бойові мистецтва.
Але тепер вона працює на прийомах батька на тривалий час.
Bianca starred в 6 Van Damme фільми і навіть co-produced деякі з них.
Bianchi дебютував у 2008 році з невеликою роллю як Cassie Rabido (дняк Джека Rabido, характер Жан-Клод Ван Damme) у фільмі Спеціальна задача. Вона пізніше голодувала в фільмах Повністю любові, вбивця ігор і Six Bullets. У грудні 2012 року випустили ску-фі-фільм Invasion From Outside, в якому Bianca вперше відігравала важливу роль.
Р
9980 р.
Бліді батьки не тільки отримали краси, але і неймовірну гнучкість.
"Я хочу показати маленькі дівчата, які ви можете бути м'язовими, але все ж жіночними. Ви можете посидіти на нозі на обідній стіл, а потім почистити ваші дупи, красиво і жіночно. Я хочу продовжити свою роботу, говорить Бре.
р.
Як це? Поділитися з друзями
30+ Unforgiving Фотографії ви можете тільки взяти в Таїланд
30+ Proofs, що не передається Alpha Male В The Light!