Дивіться це в ультразвуковій картині, лікарі Num ... Але мама зробила свій вибір!

Життя часто представляє найбільш несподівані несподівані сюрпризи, які перевіряють нас на міцність. І хоча іноді доля, здається занадто жорстоким до нас, рано чи пізно вона буде платити нам стократним для всіх труднощів.

Трохи Delanie Хіба в своєму короткому житті мав зіткнутися з великою кількістю серйозних проблем. Ця красива дівчина може навіть не народитися, тому що лікарі виявили аномалії в її розвитку. Але, незважаючи на всі неприємності, вона росте здоровим і живим, радує своїх батьків.

Andrea Ott-Dahl може розглядатися зразковою матір'ю. Вона народила своїх друзів перед нею, і не вибачила її душу в сина і дочку. А коли її друзі мали неприємні труднощі, які прагнуть стати сурогатним для них.

Після декількох спроб ембріон був імплантований в урочище Андрея, і жінка почала нести дівчину на захоплення її біологічних батьків. Тим не менш, їх щастя було недовго.

Результати першого УЗД показали деякі відхилення у розвитку дитини. Більш серйозна експертиза виявила, що дівчина має синдром внизу. Крім того, була висока ймовірність інших порушень розвитку: дитина може народитися сліпим або глухим.

Лікарі чесно поінформували всіх, хто бере участь у процесі дослідження і радять припинити вагітність. Біологічні батьки не хочуть мати проблем з ненародженою дитиною і заслухали поради лікарів. Вони закинулися майбутньої дівчини, але Андрея вирішив подарувати малюкові шанс.

Сурогатна мати вирішила носити дівчину і зберегти її. Протягом своєї вагітності Андрея була під медичним наглядом, але незважаючи на всі запобіжники, її здоров'я була на ризику. У перші кілька годин після пологів, мало Делані припинили кілька операцій!

На щастя, хлопчик був справжнім бійцем. Усунено загрозу життя. Крім того, відновлення дівчинки було вдвічі швидше, як прогнозовано!

Ареа і її чоловік прийняв Делані і вона стала частиною своєї великої і дружньої сім'ї.

В якості винагороди за милосердя, доля підготувала для нових батьків дівчини приємний сюрприз. Щоб здивувати лікарів, малюк практично не завадить розвитку від нормальних дітей, а в деяких випадках навіть перевершує їх!

Я не можу вірити, що вона не може народитися на всіх.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження