Як я можу зробити Lark, дізнатися нову мову і читати 5 разів як багато книг в рік

Веб-сайт Це вражаюча стаття Belle Beth Cooper. Ця дівчина, співзасновниця австралійського стартапу Hello Code, знайшов приголомшливо простий спосіб розробки необхідних звичок. І тепер вона розповість нам, як вона зробила її і що робити. Ви можете помітити, що заголовок цієї статті є досить вражаючим (принаймні, я сподіваюся). Але дійсно дивно, що досягнення такого вражаючого результату не так складно, як він спочатку здається. Власне, Всі результати досягаються шляхом повторення дрібних речей щодня.

Я великий фанат розумної роботи і пошуку способів зробити свою роботу більш ефективно. У два роки я зміг відкрити і спробувати багато цих хитрощів.

Сьогодні я розповість, як я досягла цих цілей у 2015 році.

• Звичок витрат 5 хвилин кожен день навчання французьким привів мене, щоб мати можливість читати, писати і говорити на базовому рівні.
  • Звичаю прочитати лише одну сторінку в кожну ніч допомогло мені збільшити список читання за 5 разів за останні два роки.

В цілому я використовував незначні щоденні звички, щоб отримати значний і останній результат.

Ось чотири основні принципи, які керують мною при спробі розвитку нової звички. Ці принципи працюють щодня і з будь-яким бізнесом.

1,1 км Коли я вперше вирішив розвивати здорові звички життя кілька років тому, один з найбільших помилок був запитати занадто багато себе.

Як мінімум спробувати читати одну книгу на тиждень після того, як я не прочитав. Або займіть вранці до 6 годин після довгого очікування.

Я почав, і що я хотів, щоб досягти був так великий, що я не здався і знову. І кожен день провалу після того, як день зробив ті спроби важче.

Хати повинні стати рутинними.

І тому, що я дійсно був невеликий виграш щодня і видимий прогрес, щоб створити оновлений графік, який я можу дотримуватися щодня.

Нарешті, я придумав ідею від початку. Щодня, не як ефективно це зробити. По-перше, потрібно подумати про кількість, а якість буде пізніше.

Відмінним прикладом є використання зубного муліне. Якщо ви не приділили увагу цьому протягом багатьох років. Якщо все раптово ви займаєте нитку і проведете десять хвилин щіткою зубів кожну ніч, ви навряд чи будете прослужити більше тижня. Це дійсно велике питання.

Але можливість почати невеликий, здається, дати вам суперпотужність. Ось що потрібно робити з муліне: ви обираєте найменшу частину звички, яка не складе труднощів виконувати. У цьому випадку можна почати очищення тільки одного зуба. Він вже вважається, що ви використовували муліне, але в цьому випадку вам не доведеться докладати ніяких величезних зусиль в області гігієни порожнини рота.

Ось як працює: Спочатку ви фокусуєте на щітці одного зуба кожну ніч. За один тиждень ви не захочете. Далі два, три, чотири. Не складно дотримуватися цієї звички, тому що це так легко. Змивання одного зуба в день абсолютно не складний, тому досить складно придумати не до цього. І коли звичаю ваше повсякденне життя і ви не нагадуєте, починайте щітку двох зубів.

Зробіть це кожну ніч на час. Потім перейдемо до трьох. І так поступово ви будете робити більше і більше, не роблячи дійсно різкі і важкі зміни в житті.

Почати дрібні кошти, перш за все, подбаючи про те, як автоматизувати ваші дії, і тільки потім подумайте про те, наскільки інтенсивно потрібно зробити щось для досягнення результату.

Як блогер Скотт Молодий вказував, ми часто переоцінюємо себе, особливо коли ми починаємо робити щось незвичайне. Для того, щоб бути більш реалістичними про те, що ми можемо зробити, Скотт консультує, що ми можемо тільки приділити 20 відсотків часу і енергії, яку ми хочемо провести.

Ось як я надав принцип «старого» до своїх звичок у 2015 році:

Я почав читати лише одну сторінку книги перед сном. Як часто я міг читати більше, але навіть якщо це просто одна сторінка, я думав, що день був успіхом.

р.

Пізніше, коли читання було добре в мій рутин, я почав читати протягом 15 хвилин, а потім поступово прийшов до результату 30 хвилин читання перед ліжком і 30 хвилин читання вранці в більшості випадків.

Прочитавши одну сторінку в день, оплачується: Я читаю 7 книг у 2013 році. У 2014 році було 22 книг. 2015 - 33 книг. Майже 5 разів більше, ніж я прочитав у 2013 році.

Про рік і половину розвивати цю звичку. Здавалося б, дуже довго, але насправді це досить швидко гасить.

Коли я працюю на звичку, все, що я думаю, про те, скільки я повинен прочитати сьогодні, щоб переконатися, що день варто. Зрозумійте, що робити на цьому конкретному день. Але якщо ви поглянете назад, ви можете побачити, скільки ці щоденні зусилля можуть виробляти.

Я вивчав французьку з часу, але це не стало. Коли я вирішив, що я хочу, щоб поліпшити свої знання мови, я почав робити лише один урок в Дуолінго на каву щодня. Якщо ви раніше не зустрілися, Duolingo - це безкоштовний веб-додаток для вивчення мови.

Займає близько п'яти хвилин, щоб завершити один урок, тому це трохи те, що я не мав часу, як кави вранці. За час, я почав робити більше одного уроку - два, три, іноді чотири або п'ять, якщо я особливо сподобалося його.

Я зробив стільки, скільки я хотів, але принаймні один урок.

Для того, щоб розглянути роботу, зроблено щодня, потрібно було взяти один урок, і це легко навіть на тих днів, коли ви не готові зробити все більше. Тепер я почав використовувати програму Babbel (іншого навчання мови, але платно) для кращого розуміння тонкощів французької граматики. Я закінчив Французький курс на Дуолінго.

За статистикою в Дуолінго я дізнався французьку близько 41%. Не поганий результат після всього п'яти хвилин на добу!

2,2 км Однією з найскладніших проблем розвитку звичок для мене було бажання взяти занадто багато. Я завжди роблю такі грандіозні плани для розвитку багатьох речей у себе та запуску з таким ентузіазмом, що я хочу займатися кількома звичаями одночасно.

Коли я почав цей шлях, нічого не вийшов. Частіше, що деякі з ваших улюблених звичок не залишаються в житті, іноді ні з них. Це просто занадто складний — як багатозадачний, де мозок має постійно переключатися між завданнями, оскільки він не може концентруватися на декількох речах одночасно.

Так я взяв нове правило, яке робити лише одну звичку в часі. Тільки коли ця звичаю до автоматизму, і мені не складно зробити щось щоденно, я збираю нові тренування.

У моєму випадку я тільки почав вивчати французьку мову, коли я навчився читати кожну ніч. І коли я почав робити уроки Франції щодня, я почав думати про те, як прокидати раніше.

Часом розвитку нової звички можна зайняти тривалий час. Це було дуже важко використовувати для початку. За чотири місяці я зосередився на тому ж дії, спробував різні техніки, відстежений прогрес і обговорював його з друзями, які допомогли мені тримати себе в перевірці. Я був зосереджений на побудові однієї звички, тому я не зробив нічого нового.

Сьогодні я радий, що я так багато часу розвив цю звичку, оскільки це легко для мене, щоб прокидати рано майже кожен день. Це не так просто, але це було варто.

Час для створення звички може відрізнятися. Теорія, яка займає 21 днів для розвитку звички відомо, але останні дослідження показали, що цей період часу унікальний для кожної людини. Ще одне дослідження встановлено, що вона займає 66 днів — близько двох місяців.

Шукаю, що потрібно для роботи на кожній звичок окремо, надаючи їй всю увагу і енергію, і знайти унікальний підхід до кожної звички.

3. У Видалити перешкоди: дати все, що потрібно під рукою Це набагато простіше тримати звичку, якщо все необхідне для цього під рукою. Наприклад, зробити один французький урок над чашкою кави набагато простіше, якщо смартфон вже знаходиться поруч. Простіше читати сторінку в кожну ніч, якщо книга вже лежачи поруч з ліжком.

Канадський журналіст і соціолог Malcolm Gladwell називає це Точка наконечника. Це невелика зміна, яка дозволяє зупинитися, що робить екзистенти та вживати заходів. Один з найяскравіших історій, що показують ефективність точки наконечника, що відбувався під час вивчення тетану в університеті. Мета дослідження — перевірити, чи оповідані про сильні наслідки тетану допоможуть школярам збільшити кількість людей, які хочуть отримати вакцинацію проти захворювання. Стратегічні історії про наслідки захворювання не працювали, але одна дивовижна допомогла: після того, як карта була розміщена на вузському кампусі, що вказує на медичний центр і його режим роботи, кількість студентів, які отримали вакцину, зросла з 3% до 28%.

Надходження точки наконечника дозволяє розпочати дію, ви, ймовірно, завершити. Я люблю думати, що це спосіб я вилучаю перешкоди, які сприяють виникненню моїх звичок.

У 2016 році я планую розпочати роботу над новою звичкою гри фортепіано частіше. Я в настрої прямо зараз, але не регулярно достатньо, щоб поліпшити гру. Я часто відчуваю, що сидять, коли фортепіано знаходиться поруч. Останнім часом в куточку нашої вітальні (як і їдальня, так і для кухні, в якому немає труднощів сидять і граючи в той час як їжа готується, або на шляху до кухні для закуски.

Інша справа Хочу зробити цей рік дуже часто. Я помітив, що якщо я був одягом тренування, я швидше за все, виходив на біг. Якщо я носила щось інше, це стає набагато простіше думати про причину, щоб не запустити. Я чекаю додому, якщо я отримав свій спортивний одяг, який готовий до вечору і кладаю його на ранок до того, як мій мозок почав приїхати з причин перекласти навчання. Коли я розвию цю звичку, я буду використовувати її частіше.

4. У Комбіновані звички: створити нові звички на основі існуючих Однією з улюблених способів розвитку звичок є їх «суперструктура». Це допомагає будувати кілька звичок в повсякденному житті, в той час як деякі звички виступають як тригер для інших.

Перевага цього способу полягає в тому, що ви вже маєте багато звичок, ви просто не думаєте про них. Змивайте зуби перед сном, отримуючи місце вранці, заваривши каву в той же час кожен день всі звички. Щодня, коли ви робите, коли кожен день, не думаючи, є звичкою, яку ви можете зв'язатися з іншими.

Якщо ви стежите за новою звичкою після того, як ви вже робите, живлення старої звички можна використовувати для виконання нової звички. Наприклад, коли я прокинувся, перше, що я даю до кухні і зробіть свою власну каву. Після того, як моя кава готова, це час для французького уроку. Моя довгоочікувана звичаї кави діє як тригер для вивчення французької мови.

Так само, коли я їду на ніч, я підбираю книгу. Моя звичаю перед ліжком починається автоматично, коли я їду до ліжка і подивитися книгу.

Дослідження передбачає, що побудова з'єднань між вже встановленою щоденною рутину і новою звичкою може бути найкращим способом для підтримки її в довгостроковій перспективі. Коли ви будуєте звички на вершині одного, ви будуєте з'єднання між новими і встановленими діями.

Ви можете скористатися наявними звичаями, поступово будувати нові з них.

Для мене, розвиваючи нові звички стала хобі. Я люблю думати про всі навички, які я можу дізнатися і розвивати лише, взявши трохи часу на день. Реалізація цього робить суттєві результати більш привабливими.

через Middle.com/social-media-tips/how-i-became-a-morning-person-learned-a-new-language-and-read-5x-more-books-in-2015-867ed067bb9#.cmdczjgta