Київ Комфорт - варто купити кондиціонер в цій компанії?

Не дивлячись на величезний вибір пропозицій, вибираючи кондиціонери в Києві далеко від того, наскільки ми хочемо. Коли потрібно купити кліматичне обладнання для офісу, я думав про те, що компанія перевернулася до неї. В результаті обрали компанію «Київкомфорт». Для мене було рекомендовано хороший друг, який також купив систему розщеплення. Що я можу сказати про роботу з компанією і чому я рекомендую? Відповідь досить довго.

Чому я рекомендую компанії Київ Комфорт?

Для початку на сайті компанії kievkomfort.com.ua ви зможете знайти будь-які сучасні кондиціонери. При виборі вона приділила особливу увагу тому, що обладнання пропонується як промислові, так і побутові – для фізичних осіб. Довгий час я не міг вирішити, яку модель віддати перевагу. Я хотів купити настінний кондиціонер. Але після ознайомлення з особливостями кліматичної техніки різних типів (повна інформація про це питання, вона вийшла, також на сайті), вона віддала перевагу моделі стовпця.

Але з яким брендом моє обладнання повинно бути багато питань. Справа в тому, що діапазон досить великий. Для того, щоб купити кондиціонер в Києві, потрібно звернутися до консультантів. На щастя, моя підтримка була дійсно компетентною і професійною. Для того, щоб не втомити себе з довгою листуванням, я зв'язався з менеджером компанії по телефону. Відповіла всі питання, які цікавляться, орієнтуючись на ціни. Тоді я вирішив діяти самостійно. В результаті я обрала продукцію Zanussi. Я дізнався про короткі характеристики кожної моделі безпосередньо на сайті. Я замовив кондиціонер в кілька кліків.

Тепер для доставки. Після того, як я додав елемент у віртуальний кошик, мені довелося надати номер телефону для спілкування. Незважаючи на те, що замовлення було зроблено пізно ввечері, близько 19 годин менеджер назвав кілька хвилин пізніше і ми обговорювали умови доставки кондиціонера.

Підводячи підсумки роботи компанії

Співпраця з компанією «Київ Комфорт» дуже радий. Устаткування прийшла в попередньо визначений час і до самої техніки відсутні скарги. На моє замовлення я отримав гарантію і тепер я впевнений, що в разі поломки я не буду мати проблем. Хочу подякувати працівникам компанії за роботу так якісно і професійно. У майбутньому я рекомендую друзям придбати кондиціонери і розбити системи тільки в цій компанії!

Олена Жильцова