Чому?

Однією з найбільш корисних практик є визначення мети поведінки (включення) і пошук інших варіантів досягнення цієї мети. Це дозволяє стати більш гнучкими і водночас зрозумілими. Але перш за все подивіться на те, що є намір.

Р

Техніка "Чому робити це"

Коротко про намір

За кожну поведінку є позитивним наміром.

Критерія для позитивного затримання

Це мета, що є, що людина хоче досягти. Відповідає питання: «Що потрібно? й

Це внутрішня мета – це те, що це стосується внутрішнього стану або оцінки особи.

Затримання особи завжди позитивно - тобто людина оцінює цю мету як позитивним і корисним для себе.

Як дізнатися

Для того, щоб дізнатися про намір за якоюсь поведінкою, можна запитати питання:
- Чому ви хочете?
до Що робити для вас?
до Що ви вийшли з цього?
до Що робити це?
до Що таке точка?

Інструментальні та терміналні цінності

Інтенсивність – це необхідність задоволення від вартості.

Цінності можна розділити на значення-голі (кінцевий, кінцевий) та значення-меанси (інструктальний). Важливими значеннями є інструменти для досягнення значення терміналу, а також значення терміналів.

Знаки кінцевого значення

Люди не можуть знайти відповіді на питання:
- Чому ви хочете?
до Що означає вам?
і т.д.

Він погоджується на те, що це значення є «імпортантом у себе. й
Техніка "Чому робити це"

Детальніше про намір.

Тепер, власне, техніка. Це загальна техніка, яка може бути виконана не тільки в тому випадку, якщо життя виконано, але просто як фізичні вправи для розуму або для поліпшення прийнятного стану ще більш прийнятним.

Крок за кроком.

1,1 км Контекст і поведінка

Виберіть поведінку, яку ви хочете працювати з. Це може бути щось в фразі «Я», і «Я не зроблю»: «Я не граю спорт», «Я сидю на комп’ютері до середини дня», «Я сидю багато в соцмережах», і т.д.

Більше корисної поведінки, які вам не підходять. Але робота з цілком прийнятними варіантами може бути досить корисною.

2,2 км Визначити значення терміналу

Дізнатися вартість терміналу, яку ви задовольняєте таким чином. Для цього запитайте питання:

- Чому я хочу, щоб?
до Що робити для мене?
до Що я з цього?
- Що робити це?
до Що таке точка?

До тих пір, поки ви не знайдете значення, що є важливим у собі.

853773

3. У Знайти три способи, щоб задовольнити це значення.

Тепер творчий процес: знайти ще кілька способів задоволення цього значення терміналу. принаймні три варіанти.

Це зручно це зробити.

(a) Поведінка (або зміна) поведінкою, яка підходить вам для реалізації значення терміналу в цій ситуації.

(b) Уявіть від зовнішнього (розчинено) як він буде виглядати і звук. Що ви бачите і почуєте? Ви досягнете своєї мети? Якщо ні, повернутися до кроку.

(c) Покроку на картинку і прожити ситуацію зсередини. Чи відчувається вона всередині? Якщо ні, покройте.

(d) Екологічний огляд: Чи буде це новий Behavior Hurt ви? Якщо це може боляче, крок

4. У Почати

Відтворення ситуації (вибирається в точці 1) кілька разів за допомогою нових поведінок.