466
Найпопулярніші жіночі сукні в очах чоловіків на прикладі знаменитостей
В першу чергу жінки, які повинні виглядати в першу чергу. Але незалежно від того, як слогани зміняться заради індустрії моди, жінки завжди будуть, таємно або явно, прагнуть підкорювати чоловіків.
1,1 км Джинси шорти з утепленою талією
Одна з найяскравіших речей в жіночому гардеробі. На їх думку, такі шорти не йдуть нікому, навіть власники найдовших ніг і апетитні «яскраві точки». «Погляд за спиною і виглядає як два курячих стегна, що приклеюються з тонованого джинсового мішка. й
Ліворуч: Kylie Jenner, Kourtney Kardashian, Miley Cyrus
2. Глади
Найчастіше ім'я приховує жаху і сором'язливі: це не відомо, чому винайдені черевики-заглушки. Чоловіки в усі часи вважають сексуальною витонченою щиколоткою, підкреслюють елегантну ремінець, але досить різні почуття викликають «смужки», «масаж в пов'язці» і «футбольних щитів», розсіювання і красиві ноги, такі як Ріанна.
У Росії, Україні та експонати СНД, тенденція літньої взуття досягла точки абсурдності: в'язані чоботи, черевики з перфорацією та навіть квіткові черевики. За останні кілька років відомий фотоблогер Ілля Варламов намагався боротися з цим, показуючи реальні фотографії з вулиць. Ось свої характеристики, які більшість чоловіків підписуються на: «Що відбувається, якщо ви перехресні чоботи, домашні тапочки і дешева панель підвісної стелі»;
“Відкрита носка на чоботи, що може бути гірше? Я відразу ж маю картину в моїй голові, що колишній власник цих черевики, трамвай відрізав її пальцями так, щоб чоботи не зникли, вона дала їм другу, без шкарпеток. «Це правило: черевики влітку – тільки якщо ви повинні піти на замісі г*** й
3. У Банда і будь-які вершини без стрічок
У очах чоловіків, в таких речах жіноча бюстка виглядає плоско і часто зависає. І вони не розуміють, чому одягають ремінець на всіх, щоб затягнути його весь день: це не приваблює, але викликає бажання відвернутися.
Зліво вправо: Britney Spears, Gigi Hadid, Ріанна
р.
Нарешті, він досить неглибокий - коли ремінці і латуні виглядають з-під такого наряду. Анастасія Волочкова, однак, не думає.
4. комбінезони
Модні редактори серйозно навчають жінок, як і чим носити «хутро, світло і багатофункціональні» комбінезон - це присвячене повноцінним статтям! Тим не менш, люди неспроможно назвати їх «кіндергартовими діаперами» або «Carlson pants» і кажуть, що вони вбивають сексуальність будь-якої жінки.
Питання, як ви йдете в туалет? Одного разу, з curiosity я попросив другу про це - я думав, що там був якийсь прихований блиск або щось, але я був захоплений відповіддю: "Що можна просто натиснути на стороні, а іноді ви повинні взяти всю картину." Після цього дівчата в комбінезонах роблять мене некомфортні асоціації. й
Зліво праворуч: Kate Hudson, Jennifer Lopez, Reese Witherspoon
5. Умань Сукні і спідниці до паль
Гарячий тренд цього сезону - легкий пухкий сарафани і сукні до підлоги - не зустрічався з ентузіазмом серед чоловіків. Все сперечають, що голі плечі, шия і руки, незалежно від того, наскільки горда жінка з них, ніколи не привертають очей як її ноги. До речі, модиста Верочка з «Офіс-Романтика» прекрасно знає, що «під Максі потрібно приховати невдалі ноги». Що добре?
Зліво направо: Марія Шарапова, Milla Jovovich, Джессіка Альба
6. Жнівень Високі підбори
Ви можете здивувати, але з точки зору чоловіків жінка, що носить шпильки найчастіше схожа на «викрадений гірафф на межі паралічу». Найсвіжіші туфлі у світі, якщо ви кладете їх на виворітне місце і крім того не знаєте, як прогулятися в ній, викликає замість радості і пологів і миттєво потрапляє в список самих ідіотичних предметів жіночого гардеробу.
Зліво направо: Мар'яна Дія, Крістіна Акілера, Вікторія Бекхем
7. Про нас Риба і франци
Фемінін романтика і сережка hippie-chic – так присутні ці тренди в модних журналах. На щастя, не всі вирішили носити багатошарову бахрому, як Rachel Zoe (центр) і ще більше, як Kim Kardashian (праворуч) – це легко!
Крім того, рефлі і фріроли сильно рекомендують власникам невеликих грудей - кажуть вони, вони створять зовнішній вигляд об'єму. «Якщо жінка хоче вражати, вона повинна підкреслити, що вона має, а не приховувати груди під п'ятнадцять шарів тканини». Чому виникають зайві асоціації?
р.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
Яка принцеса Дісней буде виглядати як ніби вони дивляться чоловіків
Земля "Then" і "Now": Драматична зміна в НАСО Фото