318
Після читання Мемо з її чоловіка, Ця жінка не може триматися її tears
Коли Юля знебоє вранці, вона помітила, що чоловік більше не був в будинку. Він діє дивним протягом місяця. Розтягуючи в ліжку, літня жінка морально налаштовує себе для прибирання. Починаючи в спальні, вона раптом виявила замітку на своєму столі чоловіка. Після того, як читати його, Юлію не вдалося зберегти її сльози:
"Дір Юлію,
Я пишу вам, поки ви не зачепити. Якщо я прокинувся завтра, я не буду себе. Я зловив між двома світами, і я все частіше знаю, що я втратив. Я боївся один день, я не буду повертатися.
Якщо я не знаю, що відбувається завтра... Якщо завтра я не можу висловити свою вдячність вам і скільки я ціную тебе. Як ви залишитеся з мною незалежно від того, що все ще намагається зробити мене щасливими.
травень завтра Я не знаю, що ви робите для мене. Ви наклеюємо папір на двері, щоб я не заплутаю кухню і ванну. Ви завжди зробите мене сміятися, коли я носила взуття без шкарпетки. Я забув, що це про. Іноді ви збиєте імена наших онуків у вухо, щоб вони не зрозуміли, що я забув їх. Ви завжди відповіли м'яко на вибури мого гніву. Навіть коли я просто не розумію, що надійшло мене.
Для всіх Якщо завтра я забуджу ім'я або ім'я.
Якщо я не можу подякувати вам завтра.
Я не можу сказати вам за останні роки.
На жаль,
Т.А. М.Р.
Читання цього без сліз практично неможливо. Навіть у разі тяжкої хвороби Альцгеймера, глибокі почуття все ще здатні знайти свої прояви.
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
"Дір Юлію,
Я пишу вам, поки ви не зачепити. Якщо я прокинувся завтра, я не буду себе. Я зловив між двома світами, і я все частіше знаю, що я втратив. Я боївся один день, я не буду повертатися.
Якщо я не знаю, що відбувається завтра... Якщо завтра я не можу висловити свою вдячність вам і скільки я ціную тебе. Як ви залишитеся з мною незалежно від того, що все ще намагається зробити мене щасливими.
травень завтра Я не знаю, що ви робите для мене. Ви наклеюємо папір на двері, щоб я не заплутаю кухню і ванну. Ви завжди зробите мене сміятися, коли я носила взуття без шкарпетки. Я забув, що це про. Іноді ви збиєте імена наших онуків у вухо, щоб вони не зрозуміли, що я забув їх. Ви завжди відповіли м'яко на вибури мого гніву. Навіть коли я просто не розумію, що надійшло мене.
Для всіх Якщо завтра я забуджу ім'я або ім'я.
Якщо я не можу подякувати вам завтра.
Я не можу сказати вам за останні роки.
На жаль,
Т.А. М.Р.
Читання цього без сліз практично неможливо. Навіть у разі тяжкої хвороби Альцгеймера, глибокі почуття все ще здатні знайти свої прояви.
Як це? Поділитися з друзями
Гентльмен воліють блондинки: вчені зробили портрет ідеальної жінки
Лікарі розповіли Отець, що з такими опіками дівчина не вижити, але доля мала інші плани!