412
80-Year-Old Grandmother Asked її granddaughter для плаття її вгору і became інтернет Sensation
р.
Коли Лівія, 80, підійшов її грандіозний, професійний художник макіяжу Теа Флего, вона "право хотіла щось нове". Тим не менш, результат роботи Теи не тільки Лівія, але і тисячі людей, які побачили фотографії її макіяжу в Інтернеті! Митець макіяжу з Хорватії показав, як розумне використання декоративної косметики може зменшити 20-ті роки. Шукайте Лівію просто дивовижним! Веб-сайт Я раджую ідею мого бабуся, який зараз називається Glam-Ma (гламурна мама) і талант її грандіозного, який ще раз довів, що немає такої речі, як «старий для... й
"Я хотів щось нове"
Нанести контур обличчя
"Я люблю мій бабуся!" Thea дуже гордий її бабуся.
«Познайомитися з визнанням світу, живою в рідному домі, є неймовірно важливим для Лівії! "
Glam-Ma користується популярністю
У свою чергу, бабуся допомогла знайти нових абонентів і клієнтів
www.boredpanda.com/grandmother-makeup-contouring-tea-flego/
Коли Лівія, 80, підійшов її грандіозний, професійний художник макіяжу Теа Флего, вона "право хотіла щось нове". Тим не менш, результат роботи Теи не тільки Лівія, але і тисячі людей, які побачили фотографії її макіяжу в Інтернеті! Митець макіяжу з Хорватії показав, як розумне використання декоративної косметики може зменшити 20-ті роки. Шукайте Лівію просто дивовижним! Веб-сайт Я раджую ідею мого бабуся, який зараз називається Glam-Ma (гламурна мама) і талант її грандіозного, який ще раз довів, що немає такої речі, як «старий для... й
"Я хотів щось нове"
Нанести контур обличчя
"Я люблю мій бабуся!" Thea дуже гордий її бабуся.
«Познайомитися з визнанням світу, живою в рідному домі, є неймовірно важливим для Лівії! "
Glam-Ma користується популярністю
У свою чергу, бабуся допомогла знайти нових абонентів і клієнтів
www.boredpanda.com/grandmother-makeup-contouring-tea-flego/
Вони приймали крихітну коон коон котон і подивитися, що це було як рік пізніше!
Шелтер для маленьких слотів, які втратили свої мами