808
Bianca Bree є гідною дочкою батька Жан-Клод Ван Дамме!

Б'янка Bree тепер 25, дочка актора і бойового художника Жан-Клод Ван Дамме і колишнього культуристів Gladys Portugues. П'ять років тому, Bianca можна побачити на екрані з татом, але потім вона зникла з медіа. Тим не менш, свіжі фотографії дівчини, опубліковані Поштою Щоденного, перемішують хвилю публічного інтересу, і з хорошої причини. Редакція Про нас Вражений харизмою і чудовим спортивним фігурою Бянчі! Дочка гідна її ілюстрованого батька, в першу чергу, тому що вона не працює на себе.
Випущено з батьком в 2012

Як дитина, Б'янка була залучена до катання, але через серйозну травму вона мала забути про Олімпійські ігри

Тепер дівчина будується акторська кар'єра

«Я не хочу бути тіньом мого батька. Я хочу, щоб отримати все легко. Тепер я ходжу до прослуховування, сказав Bianca в інтерв'ю кілька років тому.

Bianca вже зірвав в декількох фільмах її відомого батька

«Народи часто приходять до мене і розповідають мені, скільки вони люблять мій батько. Це приємно почути, але що про мене? — Брее нещодавно прийнята.
У новій фотосесії Bree показав свою вражаючу фігуру і неймовірну гнучкість

Згідно з дівчиною, як дитина ненависла бойових мистецтв

Але тепер вона працює з батьками в довгостроковій перспективі.

дебют Bianca в кіно відбулася в 2008 році з невеликою роллю Cassie Rabido (Дочка Джека Rabido, характер Жан-Клод Ван Damme) в фільмі «Спеціальне завдання». Вона пізніше голодувала в фільмах Повністю любові, вбивця ігор і Six Bullets. У грудні 2012 року випустили ску-фі-фільм Invasion From Outside, в якому Bianca вперше відігравала важливу роль.

Батьки породили не тільки красу, але й неймовірну гнучкість. Я хочу показати маленькі дівчата, які ви можете бути м'язової, але все ж бути жіночним. Ви можете посидіти на нозі на обідній стіл, а потім почистити ваші дупи, красиво і жіночно. Я хочу продовжити свою роботу, говорить Бре.

У зв'язку з батьками не завжди була гладкою, але тепер вони всі права, як Bianca визнає, вона мала труднощі в спілкуванні з батьком, але ці часи вже більше. Тепер вона йде в тренажерний зал з ним і витрачає вільний час.

РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
7 фактів про кліщі, які життєво важливо знати
30 самих креативних заміських парканів, які надихнуть вас