796
Bianca Bree є гідною дочкою батька Жан-Клод Ван Дамме!
Б'янка Bree тепер 25, дочка актора і бойового художника Жан-Клод Ван Дамме і колишнього культуристів Gladys Portugues. П'ять років тому, Bianca можна побачити на екрані з татом, але потім вона зникла з медіа. Тим не менш, свіжі фотографії дівчини, опубліковані Поштою Щоденного, перемішують хвилю публічного інтересу, і з хорошої причини. Редакція Про нас Вражений харизмою і чудовим спортивним фігурою Бянчі! Дочка гідна її ілюстрованого батька, в першу чергу, тому що вона не працює на себе.
Випущено з батьком в 2012
7702000 р.
Як дитина, Б'янка була залучена до катання, але через серйозну травму вона мала забути про Олімпійські ігри
Тепер дівчина будується акторська кар'єра
«Я не хочу бути тіньом мого батька. Я хочу, щоб отримати все легко. Тепер я ходжу до прослуховування, сказав Bianca в інтерв'ю кілька років тому.
Bianca вже зірвав в декількох фільмах її відомого батька
«Народи часто приходять до мене і розповідають мені, скільки вони люблять мій батько. Це приємно почути, але що про мене? — Брее нещодавно прийнята.
У новій фотосесії Bree показав свою вражаючу фігуру і неймовірну гнучкість
Згідно з дівчиною, як дитина ненависла бойових мистецтв
Але тепер вона працює з батьками в довгостроковій перспективі.
дебют Bianca в кіно відбулася в 2008 році з невеликою роллю Cassie Rabido (Дочка Джека Rabido, характер Жан-Клод Ван Damme) в фільмі «Спеціальне завдання». Вона пізніше голодувала в фільмах Повністю любові, вбивця ігор і Six Bullets. У грудні 2012 року випустили ску-фі-фільм Invasion From Outside, в якому Bianca вперше відігравала важливу роль.
Батьки породили не тільки красу, але й неймовірну гнучкість. Я хочу показати маленькі дівчата, які ви можете бути м'язової, але все ж бути жіночним. Ви можете посидіти на нозі на обідній стіл, а потім почистити ваші дупи, красиво і жіночно. Я хочу продовжити свою роботу, говорить Бре.
У зв'язку з батьками не завжди була гладкою, але тепер вони всі права, як Bianca визнає, вона мала труднощі в спілкуванні з батьком, але ці часи вже більше. Тепер вона йде в тренажерний зал з ним і витрачає вільний час.
РусскийУкраїнськаБеларускаяOʻzbek tiliEnglish
7 фактів про кліщі, які життєво важливо знати
30 самих креативних заміських парканів, які надихнуть вас