Повідомлення про адорацію Сальвадор Далі

Сальвадор Далі, мабуть, один з найвідоміших і ударних артистів XX століття. Його оригінальне бачення світу було відображено в все, що він зробив: в живописі, скульптурі, дизайні інтер'єру, кіно. Але найдосконаліша робота Дали.

На день народження Маестро Веб-сайт Він пам'ятає, як розвивався творчий шлях.

Пейзаж біля Figueres

Дали продемонстрував печан для живопису як дитини: «Ландшафт біля Figueres» написав у віці 6 на листівці. Важкий талант Данила був визнаний всім, а його поведінка була шокована. Він був виведений з Королівської академії образотворчого мистецтва в Мадриді, коли він сказав його вчителям, що ніхто з них не знав стільки про живопис, як він зробив.

Знімені насолоди

Через кілька років, юні листя Дали для Парижа і приєднується до руху, який відмінно розкрив свою ідентичність - Сурреалізм. Відображення світу між сном і реальністю, вирощені уявою громадськості. Одним з перших творів Дали в новому жанрі був живопис «Знімені насолоди».

Дали, повертаючи спину, малює портрет Гали

Гала змінив життя Дали назавжди. Його спілка була запорукою неймовірного успіху художника. На малюнку «Далі, перетворюючи спину, пише портрет Гали, перевернув його назад і запам'ятовується шести віртуальних карнизів, тимчасово відображених в шести дзеркалах», глядач бачить Далі, художник, малюнок Гала, який виглядає на самому дзеркалі. Гра досить в дусі художника.

Портрет Гали з двома ягнятими ребрами на її плечі

Гала – ключова фігура у багатьох картинах Дали. «Портрет Гали з двома ребрами балонного балансу на плечі». «Що таке поєднання надійшло?» "Я люблю свою дружину і я люблю пахви і я не бачу, чому я не пофарбувати їх разом," Дали відповів. "Чому не торкається сира?" журналісти не зупинилися. "Бекаус Гала також сирий, не смажений," художник логічно відповів.

Безперервність пам'яті

У 1931 р. з'явилася одна з найвідоміших картин Дали, з'явилася персистенція пам'яті. Її ідея народилася з сиру. Митець пофарбував ландшафт місцевого мікрорайону, який став основою для більшого полотна, присвяченого більшій світовій ідеї. Він не з'ясував його до тих пір, поки він побачила шматочок розтопленого сиру на кухні.

Я пішов, щоб вимкнути вогні, і коли я вийшов, я буквально бачив розчин: дві пари м'яких годинників, однотонно висить з оливкової гілки.

Мрія, викликана бджолиною, що летить навколо граната, другий до прокидання

Уві сні, викликаний польотом бджоли навколо граната, другим до прокидання Дальві пояснили: «На ціль було зображувати вперше тип Фріда довга, заподіяний миттєвою дією, з якої відбувається пробудження. й

Митець спробував кілька разів зустріти Сігмунд Фрейд, читати його твори і часто зображував у картинах зображення, які він бачив уві сні.

Атомічний Leda

У 1945 році Діана зацікавила фізику та теорію анатомічного розпаду. Природа атома, частинки яких не торкаються один одному, дивляться художника. На той же принципі він побудував композицію живопису «Атомічна Leda», в якому об’єкт не торкається іншого.

Остання лялька

У 1950-ті рр. Дали зосередилися на християнстві і важливість релігії в сучасному світі. І в 1955 році він пофарбував одну з основних картин – Останнє вечеря, в якому він відтворює традиційне молитве зображення, але на абсолютно новій основі.

Логотип Chupa-Chups

На лівому – логотип, розроблений Dali; справа – сучасна версія упаковки.

Сальвадор Далі - дизайнер логотипа Chupa-Chups. У 1969 році прийшов з формою квітки для логотипу, який з незначними модифікаціями збереглася до цього дня. Він також запропонував розмістити логотип не на боці, а зверху цукерки.

Гарперський базар і Vogue

Кришка журналу Vogue від Salvador Dali.

Успіх дала кілька культових журналів. Наприклад, маловідоме на початку свого існування Харпера Базаар. Далі створив ілюстрації до нього, що значно зміцнило позицію видання.

Після Базаар Харпера, Вега також продемонструвала інтерес до міфічної солістики. За роки роботи художниця розробила обкладинки для питань модного журналу.

Музей Сальвадор Далі в Figueres

У 1974 році Діана заснувала власний музей у рідних Юріях. Згідно з художником, це місце повинно бути сюрреалістичною Мазею, де кожен відчуває себе трохи божевільним і трохи відданий від реальності. Ідея була успішною: відвідувачі галереї мали можливість зробити захоплюючу подорож через лабіринти фантазій Дали. Для нього музей був його останній будинок.

«Я дуже нормальний. І той, хто не розуміє мій живопис, є аномалією, той, хто не піклується про те, що час він на моїх дробах - вони показують точний час.

Перший: Aurelio Herrero/Behance.net

Читати далі:

Claude Monet - людина сонця

Чарівний божевільний Вінсент Ван Гог

www.adme.ru/tvorchestvo-hudozhniki/talantlivyj-bezumec-vinsent-van-gog-535055/