Цей простий засіб очищає кишечник як щітка

Сьогодні ми поділимо наш досвід, як очистити вашу травну систему за допомогою катертової суміші.

Я думаю, що багато людей вже розуміють, що неприродне харчування дуже сильно забруднює ваше тіло і, перш за все, органів травлення і екскрементна система. Це, відповідно, пригнічує симбіотичну мікрофлору кишечника і весь імунітет в цілому, що призводить до численних недуг і захворювань.

А потім виникає природне питання – що можна зробити в такій ситуації? Відповіді, як все винахідливе, простий – змінити дієту і очистити організм. Але для тих, хто вже морально готовий до цього, необхідно знати і зрозуміти, як її реалізувати на практиці.

Щоб почати з, я хочу сказати, що не буде особливого сенсу в очищенні травного тракту, якщо ви не починаєте змінювати дієту в напрямку сирого і рослинного, і бажано це зробити паралельно з очищенням. При очищенні бруду з кишечника важливо не забруднювати його теплообмінною їжею знову, а волокна і клітковина сирих овочів, зелені і фруктів послужить додатковим засобом очищення для вашого тіла.

Тому, чому масло чавуну, а не інші проносні засоби, очищає наш шлунково-кишковий тракт так ефективно. Справа в тому, що рослинний кастор, молочно-теа сім'я, з насіння якого виходить кастор, має невелику отруйну властивість. Але найголовніше, коли заспокійливе, травна система людини намагається максимально швидко знімати олію кастора, включаючи певні коливання стін кишечника по всій довжині. А катора також активно тягне воду на себе. Ці унікальні властивості в поєднанні з розчиненням слизу і грязьових відкладень функцій лимонного соку і надають такий приголомшливий очищуючий ефект.

Але не всі чавунні масла мають ці властивості. Наприклад, що продається в аптеках в невеликих бульбашках часто розводять гліцерином і ми не радимо використовувати його. Шукайте хорошу якість литий маслом, бажано холодний пресований, індійський. Покупка декількох літрів відразу, вона практично не зіпсує і ніколи не буде зайвим у вашій домашньої медицини кабінет!

Але слід знати, що для деяких людей є прямі протипоказання. По-перше, це стосується всіх вагітних, для яких вкрай небажані штучні коливання і скорочень стін кишечника. Далі цей список включає в себе всі люди з захворюваннями, такими як коліт, гастрит або виразки, хоча в цьому випадку більше лимонного соку може завдати шкоди, і приймати тільки одну касторову олію в певній дозі - допомогти загоєнню захворювання.

Добре, тепер ми переходимо на рекомендації щодо того, як правильно пити касторову олію для очищення нашого травного тракту і всього тіла.

- Перш за все, ми готуємо чавунну суміш зі швидкістю 1 г. масла на 1 кг маси, наприклад, якщо вага 70 кг - потрібно взяти 70 г. масло плюс 2 г. або 2 мл свіжовичавленого лимонного соку для того ж 1 кг ваги, тобто при масі 70 кг - 140 г. (мл.) соку. Змішайте масло і сік і не додаємо нічого іншого і не розбавляйте нічого. Співвідношення олій та лимонного соку 1: 2. Для зручності краще зважити сік і кастор на кулінарних грамах.

- Потім коктейль змішують з соломкою і волей п'яний. Якщо нудота - можна з'їсти скибочку апельсина, грейпфрута, мандарина, щіпку темних родзинок (раїзини повинні бути добре тушковані і краще висипати пізніше). Ви можете навіть з нудотою стояти під холодним душем або плавати в природному резервуарі.

- Після п'яти литий маслом з лимонним соком, не їсти або пити нічого, щоб не заважати процесу очищення кишечника до наступного ранку. Зазвичай після 1,5-3 годин починається очищення, а потім можна пити воду, але тільки якщо ви дуже молочні. Краще пити, перш ніж почати очищення. Вивільнення кишечника від токсинів і видалення зайвої рідини з організму може відбуватися швидше або пізніше, все залежить від ступеня забруднення вашого тіла. Але це не може статися на всіх. Це показник, що ваш бідний організм спробував перетравити навіть кастор, намагаючись отримати щось корисно з нього. Не хвилюйтеся, наступного разу припаде чистий ефект. Під час очікування розслаблення іноді болить або «непристойний» шлунок. Не потрібно боятися і відчувати себе шкода, є велика загальна чистка тіла в цей час.

до Не ходити далеко від туалету. Більшість людей очищаються перед сном, але в тяжких випадках процедура може продовжити ніч. Уранці бажано взяти холодний душ.

- Кастрове масло з лимонним соком найкраще приймається вперше на повній місяць, а потім продовжуємо один раз на тиждень в курсах по одному до двох місяців в залежності від показань і поставлених цілей. Вам потрібно пити тільки близько трьох літрів в залежності від рівня здоров'я, три літри - умовно середня фігура. Я випив сім літрів в три роки.

до У день очищення останню страву необхідно о 13:00, бажано сире, рослинне походження без масел, горіхів і насіння, можна пити тільки соки. Ідеально підходить для того, щоб прийняти лисий-легкий шаке від 17 до 18 років.

до На фоні «масляного» тіла з одним з кам'яних масел, потім очищення є більш ефективним і м'яким. В ідеалі це соснове масло, але можна використовувати мигдаль або волоський горіх, після чого виходить оливковий перший холодний прес. Масло можна використовувати в різних періодах, але не обов'язково перемішуючи їх один з одним. Звісно, хороші масла дорогі і не кожен може дозволити собі пити їх в літрах. Я вибрав хорошу оливкову, враховуючи, що вони також очищають печінку з жовчного міхура, ефект був дуже стійким. Масло можна часто приймати трохи протягом дня без будь-якої їжі, і можна додати в салати і соки, кількість підбирається індивідуально.

А тепер поговоримо про те, як пити це не дуже приємне в консистенції і смаку кастор-лемону, раттлкіної суміші.

Як правило, перший, другий і навіть третій раз процедура з питтям і подальшим ефектом не викликає багато труднощів. Проблемні проблеми починаються пізніше, коли ми не можемо налаштовувати такі гнилі. Наше тіло і розум відчайдушно резистують, і пригнічуючи рефлекс гуг на очах і запаху кастора і лимонного соку стає більш складним.

Ви можете, звичайно, чергуючи прийом кастора з іншими проносними засобами, але, як і всі люди, які пройшли цей шлях, ефект і результат не такі ж.

Крім того, існують прямі показання для очищення з відкатного коктейлю, і людина просто не може фізично пити її. Як ви вийшли з цієї ситуації?

Під час нашої практики багато хитрощів і хитрощів утворилися в очисних процедурах, як приманити, протягом деякого часу ваші смакові бутони і пригнічувати блювоту, щоб до сих пір проковтнути цю очистку ліки. Ви не вірите мене, я пишу ці слова, і мій рот наповнений слиною, мій тіло починає затінювати внутрішньо і придатність нудоти. Але я звик до неї, особливо я розумію, що кастор не потрібно пити більше, і це етап пропущений.

Я пишу про це, бо кожен може випробувати такі почуття, і вам просто потрібно бути готовим до неї, і нічого страшного тут, тому що результат більше, ніж прикрити всі ваші страждання.

Повернутися до наших рекомендацій.

до Ви можете пити кастор з лимонним соком злегка охолоджувати, від холодильника, потім він буде практично без запаху, але більш в'язким в консистенції і тут потрібно вибрати, хто буде легше пити.

- Перед питтям коктейлю потрібно повністю видихляти повітря від легенів, ковтати все в волей, а потім вдихати повністю. Якщо ви робите протилежний, то на видиху смак касторової олії може значно вплинути на ваше почуття запаху, щоб спровокувати блювоту. Хоча деякі люди, особливо ті, хто утруднює дихання, знайти його легше пити після прийняття повного дихання.

до Також можна попередньо занурити чорний мелений перець або каву, видихувати повітря, пити кастор і знову нанести в соковитий запах перцю.

до І для того, щоб пригнічувати смакові бутони, можна подрібнити шматок лимона, вдихати в запахі перцю, висипати лимоном і видихляти, потім пити кастор-легку суміш, вдихати в запах перцю знову і з'їсти скибочку грейпфрута.

до Дуже важливо, перш ніж пити нашу суміш, не контактувати з нею. Якщо у вас є можливість попросити когось з ваших близьких, щоб приготувати все так, щоб ви не побачили його, а потім просто запустіть на кухні і пити швидко, нехай ваше тіло приходять до своїх почуттів - це буде найкращим варіантом!

Добре, коли всі засоби в арсеналі вичерпуються, потрібно використовувати найбільш потужний і ефективний метод, хоча не зовсім нешкідливий для здоров'я. Його значення є тимчасово заморожувати смакові бутони і не відчувати смак на всіх смаках. Для цього місцево анестетичний, знеболюючий і протизапальний засіб Tantum Verde (бензидамін гідрохлорид) у вигляді вушних або спреїв, або як, добре підійде. Знежирення, звичайно, рідко, але в мінімальній кількості і за хорошу причину варто спробувати.

Отже, остаточна рекомендація як пити кастор.

- Оберіть день очищення кишечника заздалегідь, тому що якщо ви вирішите це за останній хвилині, ваш розум негайно відхиляти вас і придумати різні «сильні» причини, чому ви можете виправдати не чистку. І напевно буде. Але якщо все заплановано принаймні в пару днів, ваш розум буде легше прийняти його, і ви знайдете його легше налаштувати.

Коли настає час для очищення, ви повинні попросити кого-небудь від вашої сім'ї, щоб приготувати лляну суміш для вас, щоб ви не бачили всіх цих маніпуляцій. Перейти на ванну кімнату, полоскати рот з Tantum Верде і, як тільки відбувається оніміння, і це, до речі, навіть призначають в бокових впливах препарату, курсують на кухню і приймають ваш кастор-легкий еліксир здоров'я в летлі. Пити, як вода без дискомфорту.

Для тих, хто категорично проти будь-якої хімії і не хочеться навіть закривати контакт з ним, можна приводити кілька суцвіть кулінарних гвоздик у роті. Ефект оніміння також буде виражений, плюс бонус у вигляді легкого антипаразитичного ефекту на порожнині рота, стравоходу і шлунку.

Автор: Володимир Калмиков