10.05.05. І пішов Говорухін. Місце зустрічі

1978 р.й Хочу розповісти вам, що з усіма моїми глибокими повагами для такого явища, як радянське кіно, не вдалося зробити щось засвоюване для співробітників внутрішніх органів окремо і за злочин в цілому в цій країні. Немає, це сталося іноді, але ви можете розраховувати це щастя на пальцях міліметра, які не доглядали за безпекою. Тому, як правило, виявився на картинному сиропі доріжок для в'ялених бійців з віолаторами затвердженого способу життя.
Характеризується, що нічого хорошого не повинно вийти з книги братів Венера. Складання, huh? Люди використовуються для того, щоб сценарист потрапить і шутів (як ми чесно думаємо) дуже гідна книга. Я оголошую відповідально, «Ера Мерсі» - зловживаю сиропом радянського розливу. Якщо ви не вірите мене, спробуйте розбити п'яти сторінок, якщо вони не злипають разом.
А потім Говорухін прийшов і сказав: «Ми будемо стріляти». Я не знаю, які танці з діамантами відбувалися, коли сценарій був написаний, але фільм вийшов так, що зараз не соромно дивитися, коли ви вже бачили всіх, і вам потрібно спробувати так важко. Зрозуміло, що можна було зібрати блискучу акторську ганку, а не останнє було те, що кінотеатр був зроблений не дето, а в Одеській кіностудії (хоча є московські фотографії), але особисто я знаходжу до Станіслава Говорухана. Зважаючи на те, що «скезе» у своєму кінотеатрі «Жеглов», він був відтворений Володимиром Семеновичем, його вічна пам'ять дорого.
Показ характерний, навіть фібри Шаппов у всьому цьому виглядали досить пристойним, хоча я особисто лікую екранні інкарнації Volody Konkin дуже скептично.
Ну, головне, ми можемо сказати, критерії. Якщо говорити про кіно з СРСР, що таке скелет нашої дискусії? "Яскрава делікатна справа." "Що таке дегустація, що риба затоки." "І ви, Stirlitz, Я запитую вас залишитися. й
Так «Меце місце...» цей графік виглядає дуже гідно. Крім того, я покажу вам секрет, є дуже актуальним і в той час, сьогодні ...
Ну, "Чому я маю мене в особистому житті."