68-Year-Old Woman Looks Younger Than Її Дочки – Секрет кінної молоді

На 41, Каролин Харц був діагностований при преддіабетах після вживання копійних кількостей цукру і солодощів протягом багатьох років. Вона допускає, що вона може з'їсти половину чізкейку або пакету шоколадних печива для сніданку, а також знищити бар шоколаду без того, що він не занурить. Тепер мама - 68 і відчуває себе здоровіше, ніж коли-небудь - граючи баскетбол і може похвалитися неймовірною фігурою.

Каролин припускає, що вона була солодким зубом все її життя, але після того, як вона почала отримувати запаморочення і постійно відчуває себе втомленим, вона пішла в лікарню, де вона була діагностована з привидами.

Жінка не була чим страшною і вирішила радикально поміняти свою дієту, тому що вона не хоче перетворюватися в інвалідну людину.

«Новини злякали мене. Я не хочу бути хворим, я не хвора людина! Я граю волейбол і плавлюю, і я також недавно зацікавився грою баскетболу. Не хочу зупинитися.

р.

Секрет панса Харца 27-річної абстиненції з рафінованої цукру та виробництва цукерок. Але це не означає, що жінка не їсть солодощів, навпаки, вона любить її дуже багато, але замість цукру вона використовує ксилітол - природний цукор, вироблений з відходів рослинництва, а також з деревини твердих порід.

Каролин також знайшов непереносимість клейковини, і вона була вимушена побороти різні рецепти без цукрового і пшеничного борошна.

За багато років кулінарної практики жінка накопичила так багато рецептів, які вона вирішила звільнити кулінарну книгу «Запечені товари без цукру» для тих, хто слідує їхньому здоров'ю і фігурі.

Завантаження Завантаження

Як це? Поділитися з друзями

Завантаження Завантаження