Історія Лендровера, корова та судова система

Суд прийшов на випадок нещасного випадку, пов'язаного з автомобільом Landrover (керований певним ****************************************************************************

Ця леді написав позов про пошкодження матеріалу зовнішнього менеджера птахофабрики, який є власником трави. Відповіді на даму заслуговують найвищу правову олію та літературну нагороду!

Landrover's власник, Mrs. ***. Дорогий N *** У****** Я читаю вашу заяву і документи, що додаються до неї з інтересами. Я б був готовий до апологізації за нещасний випадок, що сталося через свою несправність, але я відхилявся від неї, тому що я не відчуваю себе ніякого провини. Більш того, можливо, що ваш власний автомобіль, який є джерелом підвищеної небезпеки, був використаний як зброя, щоб вбити безневинний коров (до того, що це не сталося в Індії, де коров є сакрою твариною). Не слідувати з матеріалів, які ви відправили, що це була моя несправність, тобто корова, яка діє на мої прямі інструкції, прийнята смерть Мартира з метою виклику основних матеріальних збитків. Я не був знайомий з несвоєчасним проходженням, тому я не можу дати інструкції до неї.

На мій погляд, різне пояснення здається більш логічною: водій, не дотримуючись обмеження швидкості і не керуючись загальним почуттям, водійським досвідом, або правилами руху, не брали належних запобіжностей і не робили все в його силі, щоб уникнути дорожньої аварії. Зазвичай драйвери знижують швидкість, здалеку, дивуючи рогатування великої рогатої худоби на бордюрі (особливо якщо вона велика і рохова). З тих пір не існує пояснень для водія і корова в матеріалах, я важко вірю, що корова, розкручена в придорожній кущі, чекала в холодній крові в амбаш для підходу вашого автомобіля, і стрибала на дорогу в останні хвилини. Я готовий подати документи суду, що підтверджують, що покійний не пройшов спеціальну підготовку, і як правило, характеризується гарною, повільною і незрівнянною істотою. Не зауважив, що особиста ворожість до автомобілів Landrover не бачив. У домашніх умовах вона була правою. У мучениці були деякі дефекти, але ви зрозуміли, що померли або нічого.

Таким чином, я відмираю від добровільного прийняття відсутності провини і відшкодування вас за шкоду, заподіяну, як ви розумієте. Будь ласка, не врахуйте це, як відмова в добровільному виконанні зобов’язань в зазначений період, так як і наявність зобов’язань, а в десятиденний період є помилки юристів, подальші витрати, за які не здаються доцільним. А звернення до зовнішнього менеджера вже розкаже будь-який компетентний юрист, який майно стверджує боржника не в рамках цивільного або іншого провадження, але відповідно до Федерального закону про неспроможність (Банкрутство).

Після того, як ви подали позов за цим Актом, вони будуть оброблятися в межах статутного часу (не на вас). Крім того, я інформую, що так як ні мій, ні провини корова не довели, я навчаю питання про притягнення до правосуддя (справа, адміністративна) істинний суд від нещасного випадку, що викликало смерть вихованця всієї птахофабрики. А про компенсацію за пошкодження та моральне пошкодження, викликане персоналом молочної ферми нашої птахофабрики, а також родичів та друзів покійного. Ваші пропозиції щодо добровільного відшкодування або відшкодування будуть розглянуті з розумінням.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження