Якщо ви не можете побороти страх, малюйте його.

291444

Не можна писати про страх об'єктивно. Розум миттєво починає аналізувати інформацію, намагатися, стосуються життєвого досвіду. Щоб впоратися з таким завданням, необхідно уявити себе як непристойна істота, а страх «порушення статусу» до певного захворювання, який дослідник не може хворіти в принципі. Важкий, але варто спробувати. Але що таке страх?

З медичної точки зору, це фізіологічні процеси в амігдала мозку. З точки зору психології внутрішній стан, викликаний реальною або сприйнятливою катастрофою, негативно кольоровим емоційним процесом. Тим не менш, незважаючи на негативне ставлення до страху, суспільство готове пережити людину з великою кількістю кліщів, наприклад: «Тільки не страшні люди». Так не поганий страх? Звісно, якщо ви думаєте про це, як емоція, пов'язана з самозбереженням інстинкт. Головне, що це «повний почуття» не перетворюється в фобію. Це слизький схил, особливо коли мова йде про порушення. Незважаючи на те, що смерть є таємницею і неминучістю, більшість з нас загибла смерть, хоча це irrational. Незлічений примітивний страх темного приміщення і невідомий не переважає красивими котируваннями.

Але останні дослідження показали, що більшість людей набагато більше бояться павуків, ніж смерть. Це, безсумнівно, новий і дуже цікавий розділ у страху фоліо. Зробляючи свій скромний внесок, я венчую, що головне не тема, але кут від якого ви подивитеся на нього. Не кладемо так багато зусиль для завоювання страху. Це змусить вас проаналізувати, постійно тримаючи страшну картину перед очима. Це буде набагато краще, якщо ви спробуєте забути про це або відтворити його. Чому я задаю, що режисери роблять жахівські фільми так часто, і художники фарбують лякаючі фотографії? А царський жах пан Едгар Пое втілював в лініях? Чи не відповідь на головне питання: як подолати страх?

Написання страхів є досить поширеною практикою. Марія Shelley і Howard Lovecraft мали гарну літературну кар’єру. Сальвадор Далі пофарбував свої мрії, і, слухаючи деякі картини, він не завжди мріяв про рожеві понії. Може бути, ми повинні спробувати. Краса цього полягає в тому, що коли ви малюєте або напишіть свій власний страх, ви переключите з предмету до процесу: Так я думаю, що мій страх, як монстр з hooves і horns. Мапа Нехай роги будуть більшими і ніжки довше... ні, вона виглядає як коров'ячий. Груша може бути намальована будь-яким: смішний, невеликий, слабкий. Зрештою, це може бути вилучений. З повагою!

Який шлях ви обираєте, ми хочемо, щоб ви подолати всі страхи, які запобігають жити. Побоюючись павуків можна відмовитися.

Олег Нагорнов спеціально для Веб-сайт
Ілюстрація Єлизавети Парфіненко / жалюзі

Веб-сайт: www.shutterstock.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное