Як я знаю, чи любить тебе?

Не пропустіть когось, хто любить тебе або ні. Перш за все визначає поняття любові. І, виходячи з цього, зробіть подальші аргументи.

Згадайте, що любов є.

«Любов – активний інтерес до життя та розвитку вашого партнера. й

Ви погоджуєтесь з цим визначенням?

Якщо ви погоджуєтесь, зберігайте читання, якщо ви не погоджуєтесь, не прочитайте більше, тому що ви, ймовірно, не хотіли б почути. Все починається з базового самолюбителя. Згадайте слова Ісуса Христа: "Чи не полюбите себе." Якщо ви не любите себе, відповідно, ви не можете вимагати цієї любові від вашого партнера - вона не продається коханій людині. Тому ви повинні самі полюбити.

Знайте, чи ви любите себе або не легко. Під час фізичного виховання або навчання ви розвиваєте. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Тому, коли ви хочете визначити, чи любили ви, запитайте самі питання: «Як я розвиваючи цю людину чи ні?» Якщо ви розвиваєте, ви любите, якщо ви не розвиваєте, відповідно, ні.

Давайте подивимося на цю справу з моєї практики.

Заможливий чоловік одружився 17-річною дівчиною, яка працювала перукарем в цей час. Він сказав їй: «Чому ти йдеш працювати?» Виконайте свою роботу і перебування додому. Вона домовилася з ним. А якщо вона знала наші методи, вона не слухала або змащує його на всіх. Таким чином, він не дав можливість розвиватися, тому що краще бути перукарем, ніж домогосподарка.

Про 7 років, у них вже 6-річна дитина, вона була повністю на підтримку чоловіка, і це так сталося, він загинув. Для ведення своєї справи ця жінка не могла і вирушила банкрутство в 2 роки. А якщо вона продовжує працювати, то, напевно, за його допомогою вона відкриє свій салон і зможе забезпечити себе в такій ситуації.

Я завжди скажу чоловікам, "Не кладемо своїх жінок навколо шиї, навіть якщо ви дуже багаті".

По суті, ви вбиваєте себе, тому що діти є продовженням вас, свого роду, і в такій ситуації існує ризик, що ваша дружина не зможе зловити вашу потомку.

Таким чином, якщо відносини з партнером не призводять до вашого розвитку, що це може бути, то говорити про любов тут не має сенсу. Вона просто не є.

Автор: Михайло Єфимович Літак

до 1 2 3 4 5+

р.

, Україна