7 Причини Чому ви ніколи не будете успішними

У вас є великі життєві цілі. Ваші мрії дивляться. Але це не працює. Якщо ви не маєте успіху? Дякуемо!

Яка проблема?

Ви не лацінаєте і в кінці кожного дня ви відчуваєте втоми. Не про мотивацію, ви надихнули тим, хто вже виконав свої мрії. Не про впевненість: ви знаєте, що у вас є здібності; ви знаєте, що у вас є все, що вам потрібно; ви можете буквально доторкнутися успіху своїми руками. Але що неправильно? Якщо ви будете добре працювати, ставлення і бажання, чому ще не досягали успіху?

Основна причина: потрібно змінити кут вигляду. В інших словах, ваша ідея успіху – бульбіт.

Це не ваша несправність. Під час вирощування, обмежений вигляд успіху приймав у мозок. І ви також сказали, що нічого, що не підходить, що візерунок вважається недійсним.

Ви навчитеся вимірювати успіх за розмірами вашого будинку, вартості вашого автомобіля, або суми грошей на банківський рахунок.

Правда, щоб досягти успіху, вам не потрібно нічого.

Якщо я розповідав у вищій школі, що на той час я був 22, я був би жити в ванілі за межами Лас-Вегасу, працюючий час для сонячної енергетичної компанії і позбавляючи вільний час, щоб виростити власний бізнес, я хотів би називати моє життя корона.

Але сьогодні це, і я дуже сподобалося. Мій дохід перевищив свої витрати, я спати під зірками щодня і витрачати більшу частину дня, допомагаючи іншим досягти поставлених цілей. Я змінив ідею успіху і знайшов мене.

7 Справжні причини Чому ви не зробите (і як виправити це прямо зараз)

Є багато причин виникнення дискету. Більшість з них є нудними і монотонними. Більше грошей. Якщо ви хочете ці прозаїчні причини, ви пішли на неправильне місце, ви не можете знайти їх тут.

Але ми зосередилися на результатах. З кожним днем я досягаю одного з моїх цілей, я відчуваю, що таке сильне відчуття по всій тілі, що робить мене wriggle. Я хочу, щоб ви відчували його. Все починається з зміни точки зору.

1,1 км Ви все ще користуєтеся тим, хто ще визначає успіх.

Ваше життя не схоже на будь-який інший. У вас є власний набір вірувань, цінностей, цілей і власного тіла, щоб зберегти його все. Ви унікальний. Так чому ви помітили ваш час, використовуючи чужу ідею благополуччя?

У своїй формулі для успіху, Tony Robbins коментує:

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Я не можу поставити його краще.

Вирішуйте, що ви хочете, і це буде визначення успіху. Забудьте, що інші думають. Ми допомагаємо іншим особам, які живуть в будь-якому стані, і щоденному особистісному зростанню. Це ваше життя, дати Ваше визначення щастя.

2,2 км Ви боїтеся запитати про допомогу.

З деяких причин існує думка, що шлях до успіху – це неназваний лісовий шлях, на якому людина ніколи не влаштувала стопу. І тільки якщо ви щасливі, і ви можете виходити з товстого, ви станете виконаною людиною. Що таке ебать?

У своїй книзі мислити і виростити Багатий, Наполеон Хілл держави:

Це правда, що ви можете досягти більшого успіху, допомагаючи іншим досягти успіху.

Він писав це в 1937. З тих пір мільйони людей використовували цю пораду, щоб піднятися на висоту, вони ніколи не мріяли.

Найлегший спосіб вирощування – допомогти іншим виростити. Тільки цей підхід здається парадоксальною, бо ви навчитеся думати, що не існує багатства, щоб поділитися з усіма.

Якщо ви зацікавлені тільки в особистісному зростанню або подумайте, що ви можете досягти успіху тільки в солідності, то ви пропустили головне. І це приносить нам наступну причину.

3. У Ваш голод для успіху

Ми всі маленькі самогубці, і це прекрасно нормально, щоб мати ці емоції. Якщо ви витрачаєте своє життя, то ви загинете в бідності. Але якщо ваші думки про успіхи тільки про підвищення рівня життя, ви ніколи не досягнете успіху.

У дослідженні побічних ефектів життєздатності, що проводяться Науковою американською, було встановлено, що генористість зберігає здоров’я, і жито призводить до стресу і виробництва кортизолу, гормону стресу.

Чим більше ви отримуєте, тим більше ви повинні втратити. Якщо ви хочете отримати успіх тільки для себе, то оплачуйте за свій привіт. У вас буде багато грошей, але ви будете банкрутство в насолодах, любові, хобі (крім бажання накопичуватися ще більше векселів).

Тепер ви бачите, чому новий автомобіль і великий будинок є неправильним визначенням успіху? Якщо я не поліпшив світ, я дам інші речі знищити свої цілі, і мені потрібно змінити мій розум.

Зробіть планету, яку ви зателефонували додому краще, ніж він був, коли ви народилися. Ви ніколи не втратите свій фокус на успіху.

Автор Реконструкція Ясон Фрід, назвав його «збереження позначки на Всесвіті». Після того, як ви залишаєте.

4. У У вас є страшний графік.

Я знаю думку про те, як катування з мікроменеджментом. Я думав те, що я не можу нічого робити. Я був зайнятий, відповідаючи електронні листи. Але існує величезна різниця між продуктивністю і працевлаштуванням.

Автор: Джон Толкєн

Все, що ми повинні зробити, щоб зробити з нами.

Якщо ви не встигнете керувати своїм часом і думати про те, що робити, хтось інший буде.

Scott Dinsmo жити Легенда придумала надбання щотижневого планування, що перетворюється на спланування в обряд, який став одним з моїх улюблених частин тижня. Ви отримаєте чітку ідею кроків, які вам потрібно (або не варто) для досягнення успіху. Що буде зроблено на графіку. Прозорий і простий.

5. Умань Ви припинили зростання.

Ось один з найбільших помилок про успіх: один раз ви отримаєте до вашого призначення, ви готові до життя. Це просто інший брех, що суспільство протягом багатьох років.

Навіть якщо ви стаєте успішним, ви все ще можете втратити. Люди, які отримали те, що вони не знали, що робити з ним. І втратити все.

У своїй книзі Laws Lifetime Growth Dan Sullivan інтерв'ю бізнесмена Дана Шмідта, який просить себе:

Якщо все, що я зробив так далеко, це просто початок, що далі?

Зробіть інший спосіб: все, що ви знаєте, це просто фрагмент інформації, що циркулює в Всесвіті. Завжди є приміщення для розвитку.

Неважливо, якщо ви намагаєтеся залишитися у формі, починаючи від бізнесу, або дізнаючись секрети приготування їжі. Якщо ви навчаєтеся, ви зростаєте. Вирощуйте свою цікавість про все, і ви ніколи не боїтеся зупинитися.

6. Жнівень Ви зберігаєте пошук ярликів або отримаєте багаті швидкі схеми

Єдиний ярлик потрібно так корисно, що він може протерти будь-який ніс. І я можу показати це прямо зараз. Чистий?

Немає ярликів.

Чи не ви? Поставити Річард Брансон, один з найбагатших і найуспішніших людей світу. Він сказав:

Якщо ви витрачаєте час, дивлячись на найкоротші способи, то ви обов'язково знайдете один – прямо з бізнесу.

Короткі схеми збагачення включають в себе крадіжку від багатьох для нездатного збагачення кілька. Ви хочете бути такою особою? Чи важлива багатство?

Якщо ви намагаєтеся схуднути, ви дійсно віддаєте перевагу приймати таблетки з схуднення, які знищують організм, а не дотримуватися дієти і робити вправи?

Для деструктивних людей, які піклуються про себе. Ні. Будьте міцні і діють мудро. Це може зайняти більше, але ви будете жити краще в результаті.

7. Про нас Ви боїтеся відповідальності, пов'язаної з успіхом.

Тому люди так боїться взяти відповідальність, тому що вони не знають, що відбувається далі. Якщо ви не знаєте, що інші думають? Або гірше, як ви будете обробляти новий тягар, якщо ви досягнете успіху?

Тім Феріс, у своєму «Щотижневому житті» пише:

Люди воліють невпевненість нещастям.

Вони швидше за все, щоб привести нещастяне життя і дати свої цілі, тому що вони занадто бояться залишити зону комфорту.

Якщо ви досягнете успіху, ви повинні взяти відповідальність, яка важче, ніж обіцянки. Товари є секретним інгредієнтом для створення страви, які інші будуть готуватися відповідно до вашого рецепта, але порції, зроблені вами назавжди залишать найсмачніші.

Секретний інгредієнт є любов.

Успіх не тільки про гроші, статус або навіть досягнення цілей. Це просто побічні продукти: вони приємно мати, але вони не цінні, як реальний успіх дійсно є.

Якщо ви ще не помітили, ті, хто досяг успіху, люблять те, що вони роблять.

Неважливо, наскільки просто чи складно. Вони обожнюють його, спалюючи пристрастю.

Справжній успіх полягає в тому, щоб любити кожен аспект процесу.

Про те, що ви робите.

Це любов провалу.

Це любов тріумфів.

Про любов всіх тих, хто допоміг вам по дорозі.

Але більшість всього, це про себе.