1032
Як отримати «та» $10,000
Як отримати $10,000 для чаю? На сайті Buffalo Club ми повідомили: Дональд Трамп прийшов на Buffalo Club для обіду в понеділок. Табличка була зарезервована в ім'я свого друга, тому ніхто не очікував мільярдера на обід. У нас є спеціальний номер для важливих людей. Він сказав про те, що він чекав свого друга. Коли я розповідав їм про меню та специфіку, я відчував себе як стюардеси про безпеку польоту. Не доторкнувшись до замовленого супу. Тоді він замовляє спагетті. Після їжі вони замовили капучино. Один з співробітників визнав відвідувач Трампа і запросив автографа, для якого він відразу залишив свій інсульт на шматку паперу. Клієнти запрошують вексель. І це, коли Донкльд вперше говорив мені, "Що найвища кількість наконечника ви коли-небудь отримали у вашій роботі?" «Я отримав $500 від $1,000 рахунку», - відповів я. Дональд Трамп віддав голову і сказав, що я служив їм дуже добре. Після того, як я повернувся до столу, щоб зібрати перевірку. На поспіху я не дивився на кількість кінчика і продовжував працювати. Який сюрприз я був коли я подивився на суму на перевірці ввечері – спочатку здавалося б, було написано $1,000 від $82 рахунку, але коли я знову шукав, я зрозумів, що це було $10,000. ?