Лист від Стівена Фрі до дівчини, яка була пригнічена

Стівен Фрі є британським актором, письменником та телеведучим, які стали відомими для таких проектів, як Джевс і Вурцестер, Дикий, Sherlock Holmes та багато інших. Він є активним громадським активістом та не секретом порушення біполярних прав.

У 2006 році дівчина назвала Кристал Нунн, будучи в глибокому буті депресії, писав її ідол лист. «Я не знаю, хто в свою чергу, але мені потрібно когось поговорити і зняти біль. І я написав до Стівена Фрі, оскільки він мій герой, і тому що він був через те, що. А – О, диво! - Він відповів мені! Я завжди люблю його для цього.

Ось відповідь Кристал отримав:

«Дар Кристал, я дуже шкода, що ви не будете насолоджуватися життям прямо зараз. Хто знає, чому, але життя може бути дуже грубим, нічого і трохи навколо відповідає очікуванням. Я не впевнений, що я можу дати вам будь-які поради, які допоможуть вам отримати смак і запах назад.

Звичайно, це зроблено з кращими намірами, але іноді це жахливо дратує, як ви любите інших, коли ви не любите себе дуже багато.

Як я знайшов, іноді допомагає думати про настрій і ставлення до світу, як ви думаєте про погоду.

Ось деякі очевидні факти про погоду:

Це дійсно існує.

Ви не можете змінити його лише за допомогою того, щоб змінити його.

Якщо він похмурий і дощовий, то він похмурий і дощовий, і нічого не робити про це.

Гломія, хмарність і дощова хмарність можуть бути два тижні поспіль.

Без категорії

Одного разу сонце знову вийде.

Це не сила людини, щоб зробити сонце виглядом, але це з'явиться.

Один день.

Я думаю, що те ж саме відбувається з нашими настроюми та психічними станами. Подумайте, що вони ілюзія. настрій реальний. Депресія, тривожність, апатія є абсолютно реальною, як погода. І в рівній мірі, ніхто не підлягає. Не вдається.

Без категорії

Все це буде проходити. Серйозно.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. «Сьогодні – це шляхетний день», і це абсолютно реалістичний підхід. Все про те, щоб знайти ментальний парасольку. "Нехай дощ тут!" Не мій злом і нічого не можна робити про це. Не відчуйте дощ. На сонці може з'явитися завтра. Тексти пісень, а це означає: І коли це відбувається, я зроблю для нього.

Я не знаю, якщо вам буде потрібно щось вище. Може бути не – якщо так, я шкодую. Я просто вирішив вирізати кілька рядків і бажаю вам успіхів в пошуку трохи більше сенсу і радості в житті.

Кращі побажання, Стівен Фрі.