456
7 "Стоп" - просто блискучі поради!
Я даю пораду Еллен на поверхні. Але як часто ми зупиняємося, що на поверхні?
Порада 1. Скаргайтеся.
Ніщо хоче поговорити з вугром. «Весел, погода!» «Я так втомився», «Я страшний бос. й
Наступного разу, коли ви відчуваєте себе скарженням (найбільш ймовірніше за 5 хвилин), скажете щось позитивне, як «Як добре!» Ви зможете змінити настрій.
Р
Порада 2. Стоп переживає про нечудовість.
Подумайте про непотрібні незручності, які вирушають через ваш розум протягом всього дня. «Я буду пізно?», «Я маю достатньо грошей? й
Ви не маєте нічого спільного з реальною ситуацією. Подія не станеться незалежно від вашого занепокоєння.
Порада 3. Стоп слухання.
«Святий жир» «Не має смаку», «Чи завжди пізно. й
Не говорюйте про інші, фокусуючись на вашому житті. Це допоможе вам більше.
Порада 4. Стоп суворий з собою.
Вашим найбільшим критиком ви: критикуйте, засудити, скаржитися. Ми працюємо тільки на шляху до поліпшення. Люблю себе і ви можете любити інших.
Порада 5. Стоп живе в минулому або в майбутньому
Про те, що сталося або що ми хочемо зробити. Зосереджуватися на даний момент.
Ось поради – два магічні питання! Задайте собі кілька разів на день, «Що відбувається?» і «Що я робив? й
Порада 6. Стоп звертайте увагу на те, що інші думають про вас.
Розглядаючи думки інших, ви стаєте їх рабом... або пов'язаними рукою. Зробіть те, що ваше серце говорить вам.
Цікаво: Що ми думали як щастя...
Як змінити життя Коли ви Зупиняєте очікування
Порада 7. Стоп розмивання інших
Ви несете відповідальність за життя!
Порада 1. Скаргайтеся.
Ніщо хоче поговорити з вугром. «Весел, погода!» «Я так втомився», «Я страшний бос. й
Наступного разу, коли ви відчуваєте себе скарженням (найбільш ймовірніше за 5 хвилин), скажете щось позитивне, як «Як добре!» Ви зможете змінити настрій.

Порада 2. Стоп переживає про нечудовість.
Подумайте про непотрібні незручності, які вирушають через ваш розум протягом всього дня. «Я буду пізно?», «Я маю достатньо грошей? й
Ви не маєте нічого спільного з реальною ситуацією. Подія не станеться незалежно від вашого занепокоєння.
Порада 3. Стоп слухання.
«Святий жир» «Не має смаку», «Чи завжди пізно. й
Не говорюйте про інші, фокусуючись на вашому житті. Це допоможе вам більше.
Порада 4. Стоп суворий з собою.
Вашим найбільшим критиком ви: критикуйте, засудити, скаржитися. Ми працюємо тільки на шляху до поліпшення. Люблю себе і ви можете любити інших.
Порада 5. Стоп живе в минулому або в майбутньому
Про те, що сталося або що ми хочемо зробити. Зосереджуватися на даний момент.
Ось поради – два магічні питання! Задайте собі кілька разів на день, «Що відбувається?» і «Що я робив? й
Порада 6. Стоп звертайте увагу на те, що інші думають про вас.
Розглядаючи думки інших, ви стаєте їх рабом... або пов'язаними рукою. Зробіть те, що ваше серце говорить вам.
Цікаво: Що ми думали як щастя...
Як змінити життя Коли ви Зупиняєте очікування
Порада 7. Стоп розмивання інших
Ви несете відповідальність за життя!