427
7 "Стоп" - просто блискучі поради!
Я даю пораду Еллен на поверхні. Але як часто ми зупиняємося, що на поверхні?
Порада 1. Скаргайтеся.
Ніщо хоче поговорити з вугром. «Весел, погода!» «Я так втомився», «Я страшний бос. й
Наступного разу, коли ви відчуваєте себе скарженням (найбільш ймовірніше за 5 хвилин), скажете щось позитивне, як «Як добре!» Ви зможете змінити настрій.
Р
Порада 2. Стоп переживає про нечудовість.
Подумайте про непотрібні незручності, які вирушають через ваш розум протягом всього дня. «Я буду пізно?», «Я маю достатньо грошей? й
Ви не маєте нічого спільного з реальною ситуацією. Подія не станеться незалежно від вашого занепокоєння.
Порада 3. Стоп слухання.
«Святий жир» «Не має смаку», «Чи завжди пізно. й
Не говорюйте про інші, фокусуючись на вашому житті. Це допоможе вам більше.
Порада 4. Стоп суворий з собою.
Вашим найбільшим критиком ви: критикуйте, засудити, скаржитися. Ми працюємо тільки на шляху до поліпшення. Люблю себе і ви можете любити інших.
Порада 5. Стоп живе в минулому або в майбутньому
Про те, що сталося або що ми хочемо зробити. Зосереджуватися на даний момент.
Ось поради – два магічні питання! Задайте собі кілька разів на день, «Що відбувається?» і «Що я робив? й
Порада 6. Стоп звертайте увагу на те, що інші думають про вас.
Розглядаючи думки інших, ви стаєте їх рабом... або пов'язаними рукою. Зробіть те, що ваше серце говорить вам.
Цікаво: Що ми думали як щастя...
Як змінити життя Коли ви Зупиняєте очікування
Порада 7. Стоп розмивання інших
Ви несете відповідальність за життя!
Порада 1. Скаргайтеся.
Ніщо хоче поговорити з вугром. «Весел, погода!» «Я так втомився», «Я страшний бос. й
Наступного разу, коли ви відчуваєте себе скарженням (найбільш ймовірніше за 5 хвилин), скажете щось позитивне, як «Як добре!» Ви зможете змінити настрій.
Р
Порада 2. Стоп переживає про нечудовість.
Подумайте про непотрібні незручності, які вирушають через ваш розум протягом всього дня. «Я буду пізно?», «Я маю достатньо грошей? й
Ви не маєте нічого спільного з реальною ситуацією. Подія не станеться незалежно від вашого занепокоєння.
Порада 3. Стоп слухання.
«Святий жир» «Не має смаку», «Чи завжди пізно. й
Не говорюйте про інші, фокусуючись на вашому житті. Це допоможе вам більше.
Порада 4. Стоп суворий з собою.
Вашим найбільшим критиком ви: критикуйте, засудити, скаржитися. Ми працюємо тільки на шляху до поліпшення. Люблю себе і ви можете любити інших.
Порада 5. Стоп живе в минулому або в майбутньому
Про те, що сталося або що ми хочемо зробити. Зосереджуватися на даний момент.
Ось поради – два магічні питання! Задайте собі кілька разів на день, «Що відбувається?» і «Що я робив? й
Порада 6. Стоп звертайте увагу на те, що інші думають про вас.
Розглядаючи думки інших, ви стаєте їх рабом... або пов'язаними рукою. Зробіть те, що ваше серце говорить вам.
Цікаво: Що ми думали як щастя...
Як змінити життя Коли ви Зупиняєте очікування
Порада 7. Стоп розмивання інших
Ви несете відповідальність за життя!