865
Три рішення, які змінять ваше фінансове життя
Інтернет-журнал для підприємців Вступневр опублікував колонку Tony Robbins - найвідоміший світовий тренер. Роббінс - це справді легендарний малюнок. Протягом багатьох років він консультував найуспішніших бізнесменів світу і працював з кількома американськими президентами. Тепер він розповідає про три найважливіші рішення, які можуть змінити життя.
Немає нічого гірше, ніж бути багатим, але хронічно нещастям і сердитися людиною. На жаль, я бачу успішних і завжди незадоволених людей щодня. Це результат небалансованого життя, занадто високих очікувань і небажання насолоджуватися тим, що ви вже маєте.
Ви не задоволені життям. Якщо ви не намагаєте балансувати своє життя, ви ніколи не знаєте, що це реальне задоволення. Якими будуть всі ваші досягнення, якщо ви працюєте та невдоволення в житті?
За останні чотири десятиліття я працював з людьми з різних прогулянок життя. Але найчастіше я підійшов до бізнесменів і політиків. Були президенти та власники малого бізнесу.
За ці 40 років я знайшов, що люди, загалом, повинні зробити три ключові рішення, які визначають їх якість життя.
Якщо ви приймаєте їх несвідомо, то в кінці, як і більшість людей, ви будете нещасливими. Ви не будете мати фізичної форми, яку вам потрібно, гроші будуть постійно відсутні, і ваше особисте життя буде повним мессом. Хороша новина полягає в тому, що якщо ви робите ці рішення свідомо, вона буквально змінить курс життя. Почати зараз.
Рішення #1: Оберіть уважно, до чого звертати увагу.
Мільйони речей змагаються за вашу увагу. Ви можете орієнтуватися на те, що відбувається прямо зараз або що ви хочете створити в майбутньому. Ви також можете зосередитися на минулому.
В залежності від того, що ваш фокус знаходиться, напрямок енергії в ваших змінах тіла. Що ви звертаєте увагу на формування вашої картини світу – і в кінцевому підсумку ваше життя.
Що ви зазвичай думаєте про: що ви вже маєте, або що вам не вистачає? Що ви думаєте, більшість часу?
Замість постійного зчеплення про не маючи достатньо грошей, ви можете визнати, що ви все ще маєте багато хороших. Ви маєте змогу відчути себе здоров’ям, сім’єю, друзями, розумом та можливостями.
Розробити звичку, що ви вже маєте. Це допоможе вам досягти нового рівня емоційного благополуччя.
Ось другий візерунок вашої поведінки. Ви, як правило, зверніть увагу на те, що ви можете контролювати або що ви не можете керувати? Якщо ви не можете керувати, стрес стане невід’ємною частиною вашого життя. Це набагато ефективніше прийняти, що є речі, які ви не можете контролювати і спробувати поліпшити те, що ви працюєте.
Рішення #2: Дізнайтеся, що це означає.
Як ви відчуваєте, що ви не маєте нічого спільного з подіями в житті або фінансовим станом. Якість вашого життя є результатом вашого ставлення до життя, а не те, що ви робите або не робимо.
Ви можете не розуміти, скільки ваших підсвідомих впливів на життя. Подумайте про те, як ви зазвичай відчуваєте про серйозні неприємності: ДТП, хвороби, звільнення від роботи? Ви, як ви думаєте, це кінець? Або це початок?
Чи є людина, яка постійно критикує вас, просто ображає вас, або піклується про те, що ви краще?
Як Бог дає вам виклики або виклики, які зроблять вас кращими і сильнішими?
Не можна впливати на те, що відбувається в житті. Але ви можете впливати на те, що відбувається.
Емоції визначають своє життя. Вчимося керувати ними свідомо і розумно.
Рішення #3: Що робити?
Ваші дії в основному визначають ваш емоційний стан. Якщо ви сердитися, ви будете по-різному, ніж якщо кожен спокійний.
Вам потрібно орієнтуватися на те, щоб зробити краще, наповнивши себе. Два людини можуть відреагувати по-різному і неприємну ситуацію. Деякі відступають, інші постійно просувають себе вперед. Для деяких, гнів є небезпечним, для інших він небезпечний. Деякі люди, коли вони відступили, намагаються швидко забути про те, що сталося, інші заражають свого мозку з бажанням помстити.
Подумайте про те, як ви зазвичай захочете, коли ви зміщуєте, сердитися або самотні.
Подумайте про ці три питання. Як ви відреагуєте на них, в кінцевому підсумку визначимо якість життя.
Автор: Костянтин Шиян
3 Причини, які я звертаюся до моєї дитини, коли я хочу
Усунення несправностей – людина, яка вирішує будь-які проблеми