Тенденції ілюзії про жіноче щастя

Як часто я чую згоду під час консультацій: «Ви знаєте, є кілька чоловіків, і немає нормальних!» До цього знаменитого Гузеєва, що пюре розщеплені цуценятами, і все не радо в житті.

Я розумію все і дотримуватися життя, а також ваших, я також знаю статистику, але я не маю цього бездії в мене. Я розумію і зрозуміти всі мої переваги і недоліки на ринку вільних жінок і чоловіків. Не модель, і ніколи не був. І є багато мозку, які в деяких випадках тільки злий. Два дітей знову. Але я ніколи не судила себе з такої позиції як переваги і недоліки. Є щось. Як кажуть, ви хочете їсти, ви не хочете.

Я ніколи не мав проблеми з чоловіками. Я був одружений двічі і що я можу зв'язатися з нами

В дійсності це прошивка в голові жінки, якщо вона «забуде» тільки одружена, тільки маніпулятори або альфонсе, або будь-який інший, або нікому взагалі. Я не думаю, що це проблема, щоб зустріти чоловіка. Так, це не просто, і я не просто. Але я впевнений, що навіть на шістдесят-п'ять, якщо я вільний, я буду любити з деякими життєрадісними старими.

Про жіночу конкуренцію, вони говорять, навіть нервові блукання серед друзів: «А, де є нормальна людина для пошуку?» Поведи мене, це не пливе. Ви скаржаєте, що є два чоловіки в ресторані для двадцяти жінок, і мій друг і я проведе вечір з ними. Тому ми не маємо сумнівів, що це може бути різним. Ви будете в положенні жертви, чекаючи на вас, щоб вибрати, а потім, п'яний, висить від довгих на шиї і в туалетах, щоб відмовитися, так що якось ви можете п'яти. І ми будемо грати з ними, поговоримо, ми поширимо наші картки, ми будемо хіромантичні з нашими пальцями... А персонал служби підніме.

Я не маю чоловіка, коли я не хочу. Вона ходила від шлюбів, займалася нею бізнесом, дітям, не примушували в стосунки. У її нормальному, гармонійному часі вона завжди насолоджувалася романтики і почуттями. І такий селективний бейстар, що якщо вам не потрібно, я можу закрутити один або два, я можу відчути більш глибокий і більш серйозний, і людина, щоб бути цікавим, з розумінням і прийняттям.

І за статистикою, все не так критично, як ви думаєте. Ідея, що є дев'ять дівчат, є один хлопець. По суті, є дефіцит чоловіків в Білорусі і Росії: 98 і 93 чоловіків на 100 жінок, відповідно. Але, перш за все, є країни, де є значно більше чоловіків, ніж жінки, і, загалом, є 50 мільйонів більше у світі. По-друге, до 35 років, кількість чоловіків і жінок приблизно однакова навіть у наших країнах, тільки до 70 років, кількість жінок тричі становить кількість чоловіків. Ну, опустіть бар у вікових очікуваннях, відійдіть від стереотипу, що людина повинна бути старшою! І дивитися за кордоном.

Для того, щоб бути чимось для чоловіка, за принципом, потрібно бути щось. Ви не будете гонені бути тілом або духом. Ви повинні тримати себе консервованими і п'ятдесяти, і шістдесяти, і сімдесяти. Це робота. Але це те, що ви хочете. Наприклад, у мене є великі плани для мого життя, і це ставлення до себе тільки за користь мене.

Якщо ви не хочете, щоб ви вирішили, чи не ви будете щасливі. Світ не те, що ви думаєте, це тому, що це працює. Це так само, як у вашій голові. І ви і друг на кухні втирайте свою лохість, п'яте коньяк, не тому що ви недбалий або життя не вдалося, але тому що у вас є такі переконання.

Автор: Лілія Ахремчик