Dwayne 'The Rock' Johnson зробив мрії 7-річного хлопчика з раком

Зірки називають «зірки» через те, що більшість з них ми дивимося на те ж саме, як космічні зірки, не маючи надії на зв'язку з ними. На щастя, не всі знаменитості є непристойними зірками простору, і є ті, хто дійсно цінує своїх шанувальників і хочуть допомогти їм, особливо коли їм потрібно.

Більшість людей знають Dwayne 'The Rock' Johnson як frantic боротьба, актор і просто найхолодніший хлопець, але мало хто знає, що його серце набагато більше, ніж його біцепси.

419073

Габріель «Татер» Singleton - це ф'є 7-річний фанат таланту Dwayne Johnson, який має бойову нейробластому протягом 4 років. Під час цього часу хлопчик зіткнувся з декількома хірургічними операціями, переливаннями крові, курсами хіміотерапії та нескінченною кількістю ін'єкцій.

Що допомогло йому отримати через цю ніч, яка триває більше половини життя? Сам хлопчик стверджує, що це приклад того, що Скеля дав йому. Яскравий постер і розмістив його фото на своїй сторінці Facebook. Хлопці, щоб поділитися своїм постом, щоб він міг, нарешті, зустріти свого героя у людини.

Після сотні подобань і пари місяців, бажання хлопчика остаточно прийшла.

Гавриїл зумів зустрітися з «The Rock» і навіть піти з ним на множині нового фільму за участю «Rescuers Malibu» в Саванні, Грузії, США Спеціально для цього приводу Dwayne Johnson замовив саму футболку Lzk і його маленький фанат з написами «Live Like Tater» і «Strong як Rock».

"Дуан Джонсон написав в Instagram.

"Це був свій день", - написав Гавриї на своїй сторінці Facebook.

"Чому ви до Дувне "Сега" Джонсона, щоб зробити мій сон сина, і для того, щоб дати йому стільки любові і уваги", - написав вона.

Габріель - це не єдина дитина, що пощастило зустрітися з Dwayne Johnson. До цього він відвідав дитину в декількох лікарнях.

р.

Ми зняли сцени Malibu Rescue у меморіальній лікарні охорони здоров'я, і я вирішив раптово відвідати палату. Це був чудовий досвід. Дякуємо співробітникам, які допомогли зробити цей візит. Для всіх дітей я зустрічаю - ви повинні тримати посміхатися і залишитися так сильною. До всіх мами і дадами я зустрівся, я також хочу залишитися міцним.

«Я повинен сказати вам, що маленькі речі, такі як це завжди буде найкращою частиною слави», - додав він.

І найкраща частина інтернету здатна побачити, наскільки добре є в світі.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження