535
Її плаття виглядає приголомшливо, але коли вогні вийшли, я не міг це вірити!
Поціновувачі фільму знають Клер Данес як талановита акторка, але після церемонії Мет Гала – 2016, плаття актора перевершила її популярність! Дає навіть, незважаючи на те, отримав звання «Галко-Кіндерелла» за розкішний наряд. Цей одяг був створений відомим американський дизайнер Zach Posen. Фотографії наряду в блінці ока пішли в Інтернеті ...
Що це так особливий про нього? Коли вогні вимкнені, це магічне плаття перетворюється в щось незаймана. Це казка.
Основна тема костюмного вечора Met Gala в 2016 році була високою технологією. Посен вирішив створити і презентувати для публіки чарівний наряд, який був продемонстрований красивим Claire Danes. Я впевнений, що ви не можете бачити цю сукню для себе!
37-річний Claire Danes пощастило з'являтися в публіці в шикарній флуоресцентній сукні.
Поцілунок, наряд чудово себе, але коли вогні виходять, щось неймовірне.
В темряві сукні світяться, виготовляючи приголомшливий ефект на інших.
Так, yeah, як і в мультфільмі Disney Cinderella.
Давайте подивимося на неї в своїй славі:
Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Що це так особливий про нього? Коли вогні вимкнені, це магічне плаття перетворюється в щось незаймана. Це казка.
Основна тема костюмного вечора Met Gala в 2016 році була високою технологією. Посен вирішив створити і презентувати для публіки чарівний наряд, який був продемонстрований красивим Claire Danes. Я впевнений, що ви не можете бачити цю сукню для себе!
37-річний Claire Danes пощастило з'являтися в публіці в шикарній флуоресцентній сукні.
Поцілунок, наряд чудово себе, але коли вогні виходять, щось неймовірне.
В темряві сукні світяться, виготовляючи приголомшливий ефект на інших.
Так, yeah, як і в мультфільмі Disney Cinderella.
Давайте подивимося на неї в своїй славі:
Як це? Поділитися з друзями