Який вибір партнера говорить про нас

Нерідко в ЗМІ ви можете бачити статті на таких темах, як «Як розпізнати зловживач», «10 ознак, які ви перебуваєте в відносинах з агресором», «Навіть основні якості жінки-розрядника», «Якщо ваш партнер є наркозаспокійливим», і так далі.

Повідомляємо читачеві: навчаться розпізнати людину з діагнозом, вдасться уникнути контакту з ним, а шанси на зустріч позитивним і неприпустимо психологічно здоровим партнером буде незмінно збільшуватися, а з ними - і шанси щасливих і безхмарних відносин. Це насправді трохи відрізняється.

По-перше, ніхто не зношує знак на грудях. Більшість людей – дорослі, соціалізовані та адаптовані до власних характеристик. І до тих пір, поки відносини йде з фази цукерок і букета, що летить в фазу інтимності (коли вона занадто пізно, тому що два гачки на одній душі), навряд чи всі ці риси будуть стрибати з коробки. І знову наконечник і знову дихає. І навіть якщо вони стрибають, то вони будуть розглядатися партнером в любові, як плюс, не мінус. Тобто він не агресивний, але прямонаправлений, вона не холодна, але принципова, він не жує, але економний.

По-друге і в першу чергу механізм вибору дуже точний і тонкий. І тут я хочу, щоб перейти в більш детальну інформацію. Якщо іскра проходить між двома, або любов відбувається з першого погляду, або людина тягнеться до нього і здається, що він однаковий, то ваші редуктори десь збігаються один з одним.

До речі, ми збігаємось з тими партнерами, які ми обираємо з розумом, але в таких союзах немає зв'язку - почуття, а з більш-менш дискомфортом життя разом, вони легко розмежують. Десь об’єднання на основі любові тривало, і партнери в них намагаються зберегти відносини взаємовідносинами.

Тепер вибір іншої людини відбувається в деяких дивовижних умовах. Вважаємо, що наш підсвідомий розум «читає» ще на 9-20 секунд. Тексти пісень, а це означає: І це не потрібно нічого сказати або навіть бути фізично присутнім. Такий вибір може статися у віртуальному спілкуванні, наприклад.

Я не маю на увазі, що це означає гармонійне майбутнє життя. Що я маю на увазі, що ваш булдж прекрасно підходить з його легкості, тобто ваш характер риси/комплекси/behavior стратегії доповнюють його.

А потім всі поради з вищевказаних статей втрачають своє значення і практичне використання. Як ми вибираємо праву людину для нас (і якщо я вибрав зловживач, які параметри мені підходять?). З почуттям самозаміну і знати себе. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо у вас є чесний і сміливий погляд на нього.

Зараз для отримання більш детальної інформації про вибори. Якщо ми вибираємо агресивні партнери, це може означати, що ваша роль в цьому об’єднанні є жертвою (всі ролі зазвичай вводяться в відносини з родинами батьків).

До тих пір, як ваша первинна якість є потерпілістю, ви підберете агресорів і виберете вас. З іншого боку, компанія «Сучасний» покаже Вам те, що якість, яку потрібно розвивати і легалізація. І це буде навіть показати вам, як. Ще одна річ, що ці методи, як правило, не є екологічно чистими, і тому агресивність в собі знову відхиляється ("Я не як жорстокий, як його!"). А разом з агресивністю — і можливістю захистити свою територію і підтримувати кордони. Ви дізнаєтесь про те, що саме ваша агресія і дайте собі сердитися, але цивілізованим способом.

Якщо ви обираєте залежні партнери, ви автоматично залежите. Людина з однаковою залежною структурою особистості як партнера.

Тільки це залежить від речовини або виду діяльності (гра, робота), і ви – від неї. І мають однакові симптоми: відчуття нестерпності реального життя навколо них, низька самооцінка, поступове збільшення дози та ін. Залежить від ролі рятувальника, яка посилює хворобу партнера (при цьому вони відходять залишки відповідальності) та їх власний стан. Ви дізнаєтесь про своє життя, дайте відповідальність за когось.

Якщо у вас є емоційно недоступні партнери. У психології вони визначаються як протизалежна, так і з шизою структурою особистості.

7685725

Це люди, які відступають від інтимної ідентичності, бо це важко і нестерпно для них через їх досвід. У цьому випадку другий партнер є «захопленням», він прагне об'єднати і постійно бути присутнім в житті іншої. І для нього нестерпним.

Але це не все, що просто і зрозуміло. Це те, що лежить на поверхні. У зв'язку з тим, що протизалежність також шукає застрахування (але боїться), а козалежники хочуть бути відокремленими (але не можна/неможливо). З'ясуйте тут для козацтва, щоб дозволити собі бути окремими, автономними. І дізнатися його. Друга людина в пари завжди вчителька.

Маніпулятори. Вони вибирають людей, які дозволяють самостійно маніпулювати.

Від деяких потреб, найчастіше від необхідності бути коханим (по суті, вони однакові маніпулятори: Я дасть вам тягнути рядки, і вам подобається мені для цього). В першу чергу див. цей гачок відмінно і постійно чіпляється до нього, набравши для себе більш комфортні умови життя разом.

До параситичного існування за рахунок партнера і практично відкриті відносини з коханцями / коханцями. Ви дізнаєтесь про те, що ви не можете відчувати себе, не чекаючи такого підтвердження від партнера. І навчайтеся лікуватися з турботою і любов'ю. Іншими словами, стати любов'ю і батькам.

Нарциси. І знову вони вибирають людей, які не цінують і люблять себе досить. І через належність такого блискучого і харизматичного партнера, вони намагаються отримати вагу в власних очах і оточуючих.

Який майже ніколи не вдається, тому що нарцисист живить на хвалі і чарівності, але він не здатний і не має наміру дати. А потім його партнер, замість збільшення власного значення і значення, отримує протилежний результат. Нарцисіст отримує більше і більше, ніж наповнений, і його партнер отримує більше і більше відхилений. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Слід зазначити, що всі виходи, зазначені тут, є результатом болючої роботи на собі. З того, що нам було сформовано протягом багатьох років і десятиліттями не так легко виправити. Якщо ви не справляєте себе - зв'яжіться з фахівцем і в якомусь сегменті шляху з ним, підтримайте себе.

Визначені вище вибори не досить успішними з точки зору психологічного здоров’я людей, а отже - і відносин. Що, однак, можна виправити і змінити, якщо обидва партнери будуть готові і готові. Але в кращих відносинах працюють однакові механізми вибору. Тому ми тільки приверталися до людей, які мають багато себе.

Ми не любимо нас. Ми обираємо не тільки партнери, але й друзі, друзі, співрозмовники. Якщо ми усвідомлюємо це – бюстгальтер, ми можемо подивитися в іншому вигляді, як в дзеркалі, якщо не – є щось для роботи і багато, щоб відкрити.

І подивіться, як цікаво він стає жити: тут я зустрів людину, ти відверто любиш його. І з-за кордону ви бачите багато його. Зносості і міцності. Вони дуже красиві і незрівнянні. Ця людина перетворюється на вас з різними гранями, і, якщо удачливий, навіть починає відкриватися до вас.

І є одна з ключових речей тут, щоб побачити і побачити всю цю людину, яка потрапила в ваше життя, що людина, яка настільки барвиста, жива і вразлива, але хто дозволив себе закрити. Почуття. І визнайте себе в ній.

А якщо щось нарізає вухо, або обманює очей, або подразнює (і іноді просто відокремлює тебе) у вашій поведінці, запитайте себе – що це про мене? Як отримати це? У відповідь на те, що? Що таке? Що ви економите? Що потрібно зараз? Що робити про це? Чи варто тримати?

Не змінюйте сусіда, не змінюйте. І не відхиляйте його – якщо ви зміните, це буде йти.

Автор: Оксана Ткачук

Категории

Смотрите также

Новое и интересное