На ніч водій поїхав мама і дочка – як тільки вони закохали, він перетворився на іншу сторону

У 15 руміко Кавагучі з Японії сниться стати пілотом. У 2010 році вона надала на знамениту школу пілотів, де вона незабаром повинна пройти тест. А замість своєї матері Сузанне, дівчина прибула на станції Нігата на ніч, звідки, в короткий час, вони були дошкільні поїзда до румико вирощеної мрії. На жаль, поїзди були скасовані через сніг.

р.

Руміко почав торкнутися в розпаді. У коледжі іспити для пілотів почалися 9 ранку, і це було просто неможливо подорожувати 300 км до цього часу. Дівчинка була більшою, ніж гарнітура. Але Сузанне відмовилося відмовитися від: "Ойди зловити машину!" Вона розповіла їй дочку ввічливо. Руміко і її мама провели годину на доріжці, що хтось зупиниться на них. Після години та половини їх очікування були успішними. Водій приймав до іншої залізничної лінії, де, згідно з новинними звітами, поїзди все ще працюють. На жаль, не сталося. На вокзалі прибув довгозахисту руху. Він був схожий на Rumiko, який був захоплений невдачею. Не знаючи, що робити, вони чекали поза на найближчому вокзалі. П'ять ранку всього за чотири години до іспиту. Дівчина майже сказав, що щадить до своєї мрії, коли вона раптом помітила величезний автомобільний підхід до станції.

Водій погодився взяти маму і дочку в Каназава, де вони можуть зайняти автобус до коледжу протягом двох годин. Після опалювальної бесіди Сузанне і Руміко розповів Йокояма (введення водія) скільки вони закінчували в тих, що кілька годин. Дівчинка поділилася з водієм, який не хотів би подумати більше, якщо я не бачив його вантажівку. Як тільки Йокояма досягла кута на Каназаві, він раптом різко перетворився в зворотному напрямку: "Я буду тебе прямо до коледжу".

Мати і дочка не можуть бути вдячні. Йокояма назвала його клієнту і перепланував зустріч 4 години пізно - все для Радико! На 8.50 ранку 10 хвилин до іспиту дівчина була в коледжі. Румико і Сузанне просили водію залишити їм адресу або номер телефону, щоб подякувати йому в майбутньому. "Не велика угода", - відповів він. У мене є дочка свого віку і я знаю, як ви відчуваєте.

На іспиті 15-річна дівчина повинна писати есе на тему «Досвід, який доторкнувся вам глибоко». Руміко, без зцілення, описав всі події, які відбувалися до неї прямо до іспиту.

Найкраща річ про цю історію полягає в тому, що дівчина зуміла виконати її покарані мрії, вступаючи в коледж для майбутніх пілотів.

Сузанне і Руміко змогли знайти номер телефону Yokoyama від вантажівки. Перше, що він запитав, коли почув голос Сузанна в трубі, «Як це?» Пройшов? Водій дуже радий дізнатися, що дівчина успішно справляється, і на численні подяки тільки відповіли: «Я нічого особливого!»

р.

Пізніше Руміко увійшов до престижного інституту японської авіації, ставши пілотом високого класу.

Якщо доброта Йокояма доторкнулася до серця, поділіться цим сюжетом з друзями!

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження